Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
baranosia wrote:Haha na szczęście mam wprawę w zjadaniu żeli żywcem

Kiedyś też miałam to samo, ale ja wciąż uzależniona od obgryzania. Jak nie mam hybrydy, to jem do krwi, koszmar! Dlatego od jakichś 3 lat nie zdjęłam nawet na kilka dni ;PKlementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Ja to jestem uzależniona od żeli. Wcześniej kochałam hybrydę teraz żele. I tak jak Ty Polkosia od 3lat nie miałam dnia bez zrobionych paznokci. Mam nadzieję że ogarnę dziecko z żelami i nie będę musiała się z nimi rozstawać. Ja robię sobie sama i od kiedy znalazłam patent na ich ściąganie - nie piłuje tylko pod koniec kąpieli w wannie gdy są dobrze namoczone podważam i zdzieram - kocham je jeszcze bardziej

-
a ja pojechałam na IP, bo dziś kiepsko z ruchami było... oczywiście podczas ktg mały się uaktywnił, że aż wstyd mi było, że tak spanikowałam
się potem okazało, że szyjka długa na 3cm i zamknięta na cztery spusty... także, tego jak nic po terminie... oczywiście skurczy brak, jeno napięcia macicy, które są niewyczuwalne.
Nita nie będziesz jedyna do wiosny
Nasze Aniołki [*] 06.07.15 8 tc, [*] 22.10.15 7 tc, [*] 19.09.18 7tc , 09.04.2019 CB, {*} 04.2020 7tc
PAI-1 homo, mthfr hetero

-
baranosia wrote:A ja znowu spać nie mogę

Ja też,po prostu jakaś schiza.Przespalam od 23 do 1,po czym obudziłam się relatywnie wypoczęta z przeświadczeniem,że już jakaś 7 i czas na kakao:-) Mały grzecznie spał,ale matka wariatka postanowiła go obudzić i teraz są kopy od 1ej... -
Dzień dobry, ja się wyspałam za wszystkie czasy
Ale ta końcówka ciąży mi służy pod względem spania. Wynagradza mi wcześniejsze miesiące bezsenności. Tak się cieszę 
U mnie w nocy cisza, bóle ustały, wszystko się cofnęło. Mały grzecznie zasnął.
Dziś mamy z mężem rocznicę, ale nie małżeństwa, tylko ogólnie bycia razem - to już 9 lat! Wspominaliśmy wczoraj jak się poznaliśmy, oglądaliśmy stare zdjęcia. Ach...
Nasz syn jednak jak widać ma to gdzieś i wyjdzie sobie według własnego widzimisię.
Życzę miłego dnia i lekkich porodów, jeśli ktoś ma w planach dziś rodzić.
Izieth lubi tę wiadomość
-
Hej kochane
! Gratulacje dla wszystkich mamus:) ale siw dzieciaczków rodzi
juz chyba mało brzychatek zostało;)?
Czekam na zdjęcia maluszków i brzucholkow:)!
Mamusie z brzuszkami jak się czujecie? Nie jest Wam ciężko jeszcze?
Polkosia b.ładne zdjęcie profilowe
!!
Nasz malutki juz waży 3690 kg;)
jusci, polkosia, Szczęśliwa Mamusia, Iva79 lubią tę wiadomość
-
Jest ciężko ale chyba bardziej psychicznie niż fizycznie - bynajmniej u mnie. Nie sądziłam że dotrwam do planowanego terminu porodu, a co dopiero że go przekroczę
10 to ja planowałam wyjść na spacer z dzieckiem ale w wózku nie w brzuchu hehe
Olcia super że malutki pięknie rośnie - ja zapewne z taką wagą urodzę
Olcia..89 lubi tę wiadomość

-
Ja właśnie wróciłam z ostatnich badań, krew i mocz. Złożyłam też prośbę o oryginał grupy krwi, bo z Tyśką były kłopoty, miałam tylko wydruk z neta. GBS dodatni oczywiście, ale tego się spodziewałam
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Gratuluję wszystkim mamusiom!
Okciakowa, Kokardka, ja rodziłam w Bydgoszczy w MSWiA i jestem mega zadowolina. Naprawdę super położne, lekarze i cały personel. Mam salę jednoosobową, sala porodowa super, spełniono większość moich oczekiwań.
Oj prysznic to bajka! Ja nie mogłam spod niego wyjść!
siedząc pod nim nie czułam skurczy prawie w ogóle. Parte miałam przez jakąs godzinkę, ale były mega bolesne, chyba cały szpital mnie słyszał.
Udało się przystawić maluszka. Doradca powiedział, że pokarm jest, nały dobrze ssie, teraz tylko karmić co 3h. Zdarza mu się przysypiać przy piersi więc muszę go pobudzać. A zrobił już 5 mega kup! Smółek! Nie wiem skąd tyle u niego w brzuchu! Chyba mi jelita pożerał...Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2016, 10:42
polkosia, Kokardka44, Olcia..89, Martusiazabka lubią tę wiadomość

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH