Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Roma - ufam. On mi pomógł z Szymonem. Nikt nie wpadł na to, że źle się czuje od zapalenia tarczycy. Odzylam po letroxie. Byłam u 3 ginów z tym. Mówili, że na podstawie wyników nie brać. ..
A do kogo Ty chodzisz jeśli mogę zapytać. Możesz na priv.Basia79 lubi tę wiadomość
-
Majanna wrote:Kiedy najlepiej wybrac sie na usg, by uslyszec serduszko? Boje sie isc za wczesnie, zeby sie nie rozczarowac/nie stresowac. 1.05 wylatuje na tygodniowy urlop, wiec do ktora planowalam na ostatni weekend kwietnia, ale troche mnie korci, zeby pojsc juz w tę niedziele. Bede (jak dobrze licze ) w 6t3d.
Doradzcie prosze.
To ciężko powiedzieć. Ja byłam ostatnio w 5t6dz i był tylko pusty pęcherzyk i okazało się że ciąża jest 2tyg młodsza
-
Ja się wybieram na wizytę w 5t 6d i mam nadzieje ze zobaczę szeduszko , z moich obliczeń tyle samo minęło dni od owulacji do wizyty co w pierwszej ciąży a wtedy juz widziałam serduszko a co do płci mi się wydaje ze będzie córeczka ale w pierwszej ciąży tez miałam takie przeczucia a urodził się synek wiec może być różnie
Isia86 lubi tę wiadomość
-
Dzieki Dziewczyny. Musze sie jeszcze nad tym zastanowic.
Mnie przeczucia w pierwszej ciazy zawiodly. Czulam ze bedzie chlopiec, tak mocno w to wierzyłam, ze gdy w 12tym chyba tygodniu lekarz powiedzial, ze bedzie corka, to nie uwierzylam.
Teraz nie mam przeczuc, tylko nadzieje
...więc teraz serca mam dwa... -
Majanna wrote:Kiedy najlepiej wybrac sie na usg, by uslyszec serduszko? Boje sie isc za wczesnie, zeby sie nie rozczarowac/nie stresowac. 1.05 wylatuje na tygodniowy urlop, wiec do ktora planowalam na ostatni weekend kwietnia, ale troche mnie korci, zeby pojsc juz w tę niedziele. Bede (jak dobrze licze ) w 6t3d.
Doradzcie prosze.Isia86, M@linka lubią tę wiadomość
-
Ja tez widziałam w 6t1d. Ale 4 mm wiec myśle ze nawet 1 dzień wcześniej mogłoby nie być. Chyba lepiej poczekać tydzień bo brak serduszka zawsze stresuje, ale z drugiej strony mnie tez niecierpliwość goniła jak najszybciej
M@linka lubi tę wiadomość
-
Baranosia Wszystkiego Najlepszego!
Ja również uwielbiam Bób ale niestety jego Niemcy nie doceniają i tu go nie kupię... Jedynie wielkości fasoli....
Ja w poprzedniej ciąży byłam pewna chłopaka a tu lekarz oznajmił dziewczynka. Nawet z mężem podzieliliśmy się z wyborem imion... Ja dla chłopaka ( pewna swoich przeczuć) Maksymilian a mąż dla dziewczynki Wiktoria.... No i mamy Wiktorię
Teraz wybraliśmy razem imiona bez podziału... Anastazja lub Alex
Do innych tematów się nie odniose bo produkcja wrze a moja skleroza w ciazy już przeradza się w Alzheimera....
Dziewczyny gratuluję udanych wizyt a te co dopiero idą oczywiście wspieram duchowo... Będzie dobrze
No i oczywiście witam coraz to zacniejsze grono GrudniowekWiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2016, 22:44
M@linka lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny dopiero wróciłam do domu po wizycie. Ciąża wczesny 6 tydzień, jest pęcherzyk 13mm i ciałko żółte. Zarodka jeszcze nie widać, ale dr mówi, że tak może być. Za 2 tyg kolejne usg. Z jednej strony cieszę się,że nie ma krwiakow i jest w ogóle ciałko widoczne, ale z drugiej chciałabym zobaczyć już kropka.
Nulka, balonik, M@linka, Katii lubią tę wiadomość
16.02.15 8tc. *
31.07.2015 9tc. * -
Tulipanowa wrote:Jak tam laseczki wasze samopoczucie? U mnie mdlosci w dzien minely , rano tylko mam. Ale jakos daje rade. Ja chodze na NFZ do ginekologa. Mam wizyty co 3 tyg. W tym mam usg wszystko.Dodatkowo badania mi zlecil i przed wizyta mam zrobic. Wizyte mam 28 kwietnia;-)Narazie waga stoi w miejscu. Ale cos czuje ze niedlugo poleci w gore;p jak skoncza sie mdlosci;p W ktorym tyg laseczki ktore juz mialy pierwsze dziecko dwiedzialyscie sie o plci dziecka? Mialyscie jakies przeczucia co do plci? Sprawdzilo sie?
Tulipanowa lubi tę wiadomość
-
Ulka84 wrote:Ja też jestem z Mysłowic, ale do lekarza chodze do Kato Będziecie rodzic w Mysłowicach?25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
nick nieaktualnyWitajcie kobietki kochane mam takie pytanie małe do was tzn czy wy też macie takie coś ze tam na dole wszystko jest takie nabrzmiale jak przetre mocniej papierem aż boli momentami swędzi bo wiecie w pierwszej ciąży miałam podobnie ale tym razem chyba porusze ten temat u pani doktor co można stosować na złagodzenie tego? Może ktoś wie?