Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki dziewczyny :*
Pochwalę się moim szczęściem
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1ab73d25597e.jpg
Szczęśliwa Mamusia, polkosia, Krakuska, Maggie_31, Dobrawa, Werix, Koska 88, Dotty84, Kushina, Isia86, MoBo, Olcia..89, Izieth, RedLady, Perl, cudek2, chloet, Martusiazabka, Nulka, kataloza, Iva79 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nita, gratuluję! Widzę że miałyśmy podobny poród. U mnie w 20 min z 4 cm do 8 cm a też miało być zzo. Też owinięty, ale na szczęście się nie cofał. Słodziak mega!
Kurde, a ja chyba nie miałam nawału w ogóle. To znaczy ciekło mi z cycków w nocy, ale nie na tyle żeby uznać to za jakoś specjalnie uciążliwe. A od porodu minęlo 5 dni. Może ten nawał dopiero mnie czeka?

-
My już po dwóch wcześniejszych karmieniach, które były idealne, a teraz niestety klapa przy trzecim razie. W ogóle nie ssał, tylko ślina mu leciała. Próbowałam do jednej piersi, potem do drugiej, głaskałam, pobudzałam cycka do noska. Nic nie chwytał, usta zacisnął. Położna mi trochę pomogła, zrobiła masaż piersi i ponaciskała sutki. Trochę siary wyleciało, ale niezbyt wiele. Próbujemy dalej.
-
Dziewczynki gratulacje! Nita alesz on piękny

A ja wyje od rana.. dziewczyny jak tylko możecie to pomóżcie dziewczynie która niestety nie miała przy porodzie tyle szczęścia i skończyło się spiaczka
https://www.facebook.com/obudzmykasie/
Z zagranicy też da się sprawnie pomoc
https://www.justgiving.com/crowdfunding/mother-in-a-coma
Nigdy wcześniej kogoś historia nie była tak bliska memu sercu jak teraz czekając na poród. -
Lady Highlander, Nita, gratulacje!

Krakuska, piękny uśmiech
Nita, przystojniak z Twojego syna, chyba podobny do taty będzie
Isia, słodka dziewczynka
Baranosia, oby mężowi szybko przeszło, żeby was nie zaraził.
Moja malutka coraz lepiej śpi w nocy, coraz częściej i szerzej otwiera oczy, karmienie już nie boli
Powiem Wam, że jest super, jak na razie
Szczęśliwa Mamusia, polkosia, milky_way, Isia86 lubią tę wiadomość

Mój aniołek Lenka [*] 13.08.2015 (13tc) -
Basia79 wrote:Którąś z was po porodzie bolały jelita? Ja tam mam istny sajgon. Najgorzej jak chce wstać, przy jedzeniu a właściwie chwile po czuje sie jakby pokarm przechodzący rozwalał mi kazdy kawałek jelita po kolei. Jak tak wyglada kolka u dzieci to im współczuje. Moze to po prostu flaki próbują wrócić na swoje miejsce
Basia - jelita całkiem się przemieszczają w czasie ciąży - ale to proces powolny. Po porodzie dużo szybciej wracają na "swoje" miejsce, więc pewnie to powoduje ból. Ale jeśli coś Cię niepokoi może lepiej zgłosić się do lekarza?
-
Dziękuję za gratulacje i również gratuluję serdecznie każdej mamusi

Ogólnie nie ogarniam się czasowo także podziwiam, że umiecie pisać na bieżąco. Po długim leżeniu umycie naczyń było dla mnie przyjemnością
popunkcyjny ból głowy doskwiera ale po wdrożeniu leczenia apiryna i kawą jakoś daję radę 
Kushina ja po cc, znieczuleniu miejscowym(które nie zadziałało) więc zostałam uśpiona, wstałam bez problemu nie było to dla mnie jakoś bardzo ciężkie także jest to indywidualna sprawa.
Moja Agatka włosów ma bardzo dużo i ciemne, a zgagi nie miałam
Kushina, KaskaKaśka, Iva79 lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

Zgaga się opłacała ;P