Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Nasza miala 10 przy wypisie, ale nie mowili zeby robic kolejna morfologie. Jutro przychodzi polozna srodowiskowa. Nie wiem po co, wxale nie chcialam, ale szwy ktos musial mi zdjac, wiec poszlam, a ta od razu, ze jutro bedzie. Eeeeee.... zmarnowana godzina gadania.
Mamy starszakow, tez macie takie wrazenie, ze hmmm....zdradzacie starszaka? Ja mam takie jakies wyrzuty sumienia, mimo, ze ppswiecamy mu wiecej czasu niz przed narodzinami małej. Mam wrazenie, ze zabieram mu cos. A przeciez tak nie jest...wrecz przeciwnie- dałam mu siostrę... a tak sie zle z tym czuje. -
Baranosia, może za krótko przy jednej piersi go trzymasz? Chociaż mój to potrafi 40 minut jeść i za godzinę to samo. Dzisiaj mam wrażenie przespał może 3 godziny w ciągu dnia. Śpi godzinę i się budzi... I pobił rekord brudzenia pieluch przy jednej wymiance: 5! Co mu zmieniałam to on kupa... A ja mam zapałki w oczach.
Maggie_31 lubi tę wiadomość

-
Ja też ani minuty jeszcze nie spałam, od początku porodu. Nie wiem jak długo tak pociągnę, a szpitale mnie dobijają. Chcę już stąd wyjść!
Szwy mnie w kroczu ciągną, a brzuch mam jak sflaczała opona. Nie mogę patrzeć na siebie. Wyglądam jak zmora.
Mój mały dziś wisiał na cycku 1.5 godziny. To są jakieś jaja... -
Nita wrote:Ja też ani minuty jeszcze nie spałam, od początku porodu. Nie wiem jak długo tak pociągnę, a szpitale mnie dobijają. Chcę już stąd wyjść!
Szwy mnie w kroczu ciągną, a brzuch mam jak sflaczała opona. Nie mogę patrzeć na siebie. Wyglądam jak zmora.
Mój mały dziś wisiał na cycku 1.5 godziny. To są jakieś jaja...
Nita, spokojnie. Wyglądem się nie przejmuj. Dopiero co urodziłaś dziecko!! Poczekaj aż zakończy sie połóg - organizm nasz ma niesamowite umiejętności powrotu do formy, tylko daj mu czas
WŁAŚNIE PRZEBIEGLAS MARATON! Bez wcześniejszych treningów i z nadwyżka kilogramów. Masz prawo byc zmęczona, obolała i sflaczała!
Izieth, RedLady lubią tę wiadomość
-
Jak mój D zobaczył mój brzuch od razu po porodzie to dowaliĺ mi że mam brzuch jak stara raszpla, więc Nita nie przejmuj się :p nie jesteś sama :p chociaż facet Ci nie dokucza :p
W noc po porodzie to moja glista siedziała na cycu 3h! Także 1,5 to nie tak źle
Baranosia, mój też non stop przysypia i muszę go szczypać w nogi żeby ssał. Albo gwałtownie drapać po plecach. Ale na wypuszczanie cyca nie mam sposobu, bo mój trzymałby go nawet jakby bombardowali dookoła.
Powoli zaczynam być mistrzem jednej ręki: w jednej trzymam małego który ssie, a drugą układam ubranka, jem, itp.

-
polkosia wrote:Seks chyba nie działa. Od 5 mam bóle jak na @ i trochę z krzyża, ale nieregularne. Tylko się wymęczę, a z porodu nici. Nie mogę zasnąć przez nie.
Bu!a łudziłam się,że coś ruszy i chętnie poszłabym Twoim śladem!u mnie też cisza,choć mam niespotykaną fazę na siusiu...Zwykle biegam w nocy i nad ranem, a dziś już od 7 co kilka-kilkanaście minut...Nie wiem o co chodzi.Mlody oczywiscie już pełen energii i kopy zapadaje
polkosia lubi tę wiadomość
-
Polkosia o jeszcze w dwupaku
ma mnie seksy w ogóle nie działaly a id 34 tyg miałam rozwarcie i brak szyjki.. młody i tak zawitał w 39 tyg.. powodzenia Polkosia i Gratuluję juz rozpakowanym;)
polkosia lubi tę wiadomość

Krzys 14.11.2015 38 tc 3540g 54 cm. Piotr 25.04.2017 38 tc 4380 g 59cm -
Teraz to dopiero czas będzie nam leciał licząc każdy dzień maleństwFuksja90 wrote:Mój Mały jest już tydzień na tym świecie, szok jak szybko to leci.
Weszłam na wagę i pokazała -7kg, jeszcze 10kg to stanu przed ciążą.
Ponawiam pytanie, co powinno się znajdować w apteczce noworodka?
Co na gorączkę a co na inne dolegliwości ?
Ja w poniedziałek rano ważyłam przed porodem 73,1kg a wczoraj rano już 64,6kg więc poleciało mi od razu 8,5kg.
Co do apteczki to nie pomogę ale sama chętnie się dowiem

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

zasypia lub wypluwa.