Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWczoraj o 13:05 na świat przyszedł Staś, 10/10, 3180g, 55cm.
Cesarka nie taka straszna, juz jestem po pionizacji, tyle ze przy wiekszym wysilku mecza mnie mdlosci i wymioty. To pewnie efekt uboczny znieczulenia. Malutki jest caly czas ze mna, coś tam pociumkał i nawet go juz raz przewinelam
Wiecej napisze pozniej.
https://naforum.zapodaj.net/c8f7c5793d87.jpg.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2016, 04:01
Koska 88, polkosia, baranosia, Nita, Szczęśliwa Mamusia, Izieth, Dobrawa, MoBo, Werix, RedLady, Krakuska, Maggie_31, Kokardka44, Fuksja90, Martusiazabka, cudek2, Iva79 lubią tę wiadomość
-
Kushina gratuluję! Mamy Dzidziusie z tego samego dnia -nasz 1422. Tez cc i mamy podobne objawy po. A teraz nie możemy spać -mój poziom adrenaliny chyba nie opadł; )
Koska 88, Kushina, baranosia, Szczęśliwa Mamusia, Izieth, Dobrawa, MoBo, RedLady, Martusiazabka lubią tę wiadomość
Dora 245 ******* 24.12.2016 Czekamy -
Gratulacje dla kolejnych maluszków na świecie i dzielnych mam.
Moja ma dzis jakiś dziwny dzień. Odkąd wróciłyśmy ze spaceru o 13 to nie chciała wogole spać. Padała najwyżej na 10-15 minut i cały czas marudzenie, przytulanie noszenie, przewijanie karmienie kolka i tak w kółko aż do wieczornej kąpieli o 20. Tyle godzin. I po kąpieli tez lekko nie było bo niby juz zasypiała i jeszcze marudziła i popłakiwała pod nosem. W końcu zostawiłam w łóżeczku, trzy razy pomarudzila i padła, spała od 21 do 3.47, ja tez padłam po całym dniu i jej nie obudziłam na jedzenie chociaż nie wiem czy bym sie odważyła. Teraz czekamy na beknięcie, bo sporo zjadła, jak nie beknie to bedzie cyrk za pol godziny,
Kushina lubi tę wiadomość

-
Kushina, dora gratulacje! Dochodźcie szybko do zdrowia ii niech maleństwa pięknie rosną

Cycki mi eksplodują chyba jednak muszę kupić laktator i zacząć ściągać pokarm .
Jaki laktator polecacie żeby poczuć ulgę?Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2016, 05:41
Kushina lubi tę wiadomość

-
Baranosia, no koniecznie, korzystaj z nadmiaru
Ja też bardzo chciałam odciągać, ale moje cycki nie ogarniały. Laktator je przerósł
Teraz to raczej starszak będzie nadmiar pić, ale może wtedy to była kwestia sprzętu.
Kushina i Dora, gratulacje
Moje dziecko spało pierwszy raz w życiu ciurkiem 7h. To ja się budziłam na siku, napić wody, przekręcić, a ona nic. Jestem w ciężkim szoku
Aż sprawdzałam czy żyje. Mogłaby tak częściej...
Kushina, baranosia, Dobrawa, MoBo, Maggie_31 lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
A, Baranosia, jeszcze pytałaś. Myję ręką tylko, bo jak nam nagadali w SR o siedlisku bakterii w myjkach i gąbkach, to nawet nie próbowałam czymś innym
Też bardzo odradzali nam wszelkie wkładki do wanienki, gąbki, ręcznikowe etc. Ja czasem kładłam tetrę na dno, ale też mnie wkurzało potem, że to taki gnój i trzeba od razu uprać i zrezygnowałam... Jakoś męczyłam się przytrzymując na przedramieniu. Teraz z ciekawości zamówiłam kubełek Tummy, bo tu dziewczyny polecały, ale nie jestem pewna czy nam się sprawdzi. No zobaczymy
baranosia lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Gratulacje dziewczyny!
Ja też byłam cięta. Malutkie nacięcie, szwy ściągnięte po 5 dniach i praktycznie nic mnie już nie ciągnie ani nie uwiera.
Walczę z małym od 2h o spanko. Jedzenie, odbijanie, jedzenie, odbijanie, kupa. I tak w kółko. W nocy chociaż pospał 4h. Ale leżał na moim brzuchu.
Wczoraj zaliczyliśmy pierwszy spacer w chuście
2h męczyłam się żeby zasnąć i w końcu wyszliśmy na 15 min.

-
Super nocka u nas, karmienie, lulanie 5 minut i spanie do następnego karmienia. Mąż spał prawie całą noc w osobnym pokoju, bo uznałam, że poradzę sobie sama. Niech się chłop też wyspi

Tyle że ja po tym spaniu teraz jeszcze bardziej zombie jestem. Wiecie, apetyt rośnie w miarę jedzenia
Dobrawa lubi tę wiadomość
-
Haha Nita mój dziś jak poszedł spać o północy to była tylko pobudka o 2 i po 5 wzięłam go śpiącego bo mi cycki mało nie eksplodowały. Potem spał do prawie 7 i też go obudziliśmy by ocenić oko czy jechać do lekarza czy nie. Po czym sen do 9.
Śmiałam się że obudziłam się bardziej zmęczona niż jak spałam po 2h w ciągu całej nocy

-
Kushina, Dora - gratulacje!

polkosia wrote:Jeszcze zapytam dziewczyny z bolącym spojeniem. Czy podczas kaszlu też Was tak rwało?
Nie miałam ani razu kaszlu, więc niestety nie pomogę... ale np. podczas kichania raczej nie bolało.
Btw, moje spojenie powoli przestaje bolec, juz mogę stanąć na jednej nodze
polkosia lubi tę wiadomość
-
Mnie nie bolało spojenie ani przy kaszlu ani kichaniu. Teraz juz nie boli w ogóle.
Byłam w pracy załatwić formalności. Pierwszy raz pół godziny bez Miśka. Ojciec jeździł z nim po parkingu żeby się nie obudził
A teraz mędzi w foteliku a ja modlę się żeby dorzymał do powrotu do domu...
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH