Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Madziula gratulacje!
Maggie widocznie po masażu szyjki zaczęła się otwierać i stąd to krwawienie i uplawy po. Ja mam takie delikatne uprawy z podbarwionym śluzem już od wtorku, lekarz mówił że to ok. No a brzuch dziwny bo pewno skurcze doszły i pewno ciężki, twardy to i ruchy dziwnie czujesz.
U mnie dziś dość skurczowo więc mam nadzieję, że się rozbuja w końcu.
milky_way, Madziula87, polkosia, Dobrawa lubią tę wiadomość
-
27.12 o 8 rano mam cc w Medicover. Jutro wieczorem już jadę i zostaję na noc. Już mnie brzuch ze stresu boli, ale załatwione i jaki komfort. Niestety daje po kieszeni, ale trudno...
milky_way, Krakuska, Dobrawa, Werix, cudek2 lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
nick nieaktualny
-
A jeszcze z racji ciekawostek,nasze dziecko jest 4-ro tysięcznym bobasem urodzonym w szpitalu

Niestety mleka nadal nie ma,mała nie ssie,jestem podlamana
Polkosia,teraz już będzie wszystko dobrze,i doczkasz się jeszcze w tym roku swojej córeczki.
A za resztę nierozpakowanych mam trzymam kciuki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 grudnia 2016, 15:13
-
nick nieaktualnyMadziula87 - zapytaj poloznych czy nie ma mozliwosci wypozyczenia laktatora elektrycznego. On Ci postymuluje piersi i mleko zacznie w koncu leciec. Uzywa sie metody 775533. Mi to pomoglo. Jak mala nie ssie to laktacja moze sie nie rozbujac, bo piersi nie dostaly sygnalu. Mialam identyczny problem. Mozesz tez poki co poprosic o jedna dawke mieszanki, zeby mala nie oslabla za bardzo. Mnie polozne tak zwodzily, ze laktacja za chwile ruszy, az Staś juz byl taki słaby, ze tylko spal
Dopiero wtedy nagle panika...
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

Rekord pobity, a rodzice wyspani