Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
A czemu gromadzisz stare Pampers? Te z nowa technologia są mega fajne! Co prawda używałam tylko większych rozmiarów ( 4 i 5 dla Hani) ale pozostałe jak mniemam są takie same. Nareszcie pielucha nie wisi do kolanpolkosia wrote:Ja zamówiłam pieluchy Tesco Loves Baby i Bella Happy, ale jeszcze nie używałam. Zostawię je na koniec, jak mi zabraknie rozmiarówki. Na razie zrobiłam zapas starych Premium. Zastanawiam się ile kupić jeszcze rozmiaru 4... Trójek wzięłam 5 opakowań. Chyba za mało

-
nick nieaktualnyMój mąż ostatnio kupił pieluchy w Leclercu i jak dla mnie są super. Nazywają się Mots d'enfants. Mały w końcu nie przesikuje, bo są bardzo chłonne. Tyle że Stasia pupa przyjmie wszystko
Bo już próbowaliśmy z 5 różnych marek i żadna go nie odparzyła.
-
Dobrawa z trójka to każdy by miał ciężko więc respect

Ja daje rade i cieszę, że jestem sama tzn mojego rodzice to jak goście nic by nie pomogli i tylko herbatę musiałabym im podawać, a moja mama wszystko by zrobiła lepiej, teraz nie śpij bo trza posprzątać a ja bym to i tamto inaczej zrobiła
A ja ... śpię kiedy chce, kapie dziecko kiedy chce i tyle, więc mi brak pomocy odpowiada. Nawet i psa dam radę wyprowadzic
więc jest ok. Ale póki co z małą żadnych armagedonow jeszcze nie było więc może dlatego 
Cudek ty chyba masz problem z wypadająca macica? Jak się o tym zorientowalas? Jakieś objawy? Bo ja se zaczynam wkręcac, że też chyba u mnie coś nie teges.
Iva79, Dobrawa lubią tę wiadomość
-
Alicja ma chyba skok rozwojowy. Od trzech dni nie da się odłożyć i cały czas płacze... Chyba ze to refluks się u niej nasiliły, bo ponoć im bardziej ruchliwe dziecko tym bardziej refluks doskwiera...
Nita, ciesze się ze rady pomogły
myślę że możesz spróbować wrócić do mleka krowiego i zobacz reakcje Aranka... prawdopodobnie się okaże że możesz go pić, bo gdyby mleko było przyczyną tych dolegliwości to jego pochodne również by szkodzily.
-
A kurde widzisz
ja odstawiłam jedynie ze względu na kakao i orzechy. Jak małemu zejdą krostki to wprowadzę czekoladę i osobno orzechy i będę obserwować.
Choć ciągle mam ochotę pojechać w środę do dermatologa żeby zobaczył czy to jednak nie jest trądzik bo może bez powodu odstawiłam czekoladę

-
Dotty, ale Ty piszesz o tych nowych Premium z siatką, w biało-zielonych opakowaniach? Dla nas są masakryczne
Dupa od razu odparzona i cały tydzień włączyłam z tym
Aż wybroczyny do krwi miała. Masakra, nie chcę tego dziadostwa widzieć na oczy.
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Nie wiem czy pisalam, czy pomyslalam, ze napisze. Kupilam na probe te zielono boale premium. Chujówa po calosci, pupa czerwona jak burak.
Tez zrobilam zapasy, ale skad wiadomo ile kupic. Gdzie to trzymac. Znow przypomnialam sobie o tych nieszczesnych pieluszkach i znow mam nietęgą minę
-
Myslalam, ze starszak zrobi kilka miesiecy przerwy w ząbkowaniu, mamy 16 ząbkow, brakowalo tylko piątek... to nie. Juz zasliniony trzeci dzień, w koncu udalo mi sie zajrzeć, a tam piątka sie wyrzyna. Wiec kolejne 3 i pół przed nami, juz mi niedobrze od tych zębow

Ten skonczy, aała zacznie. I tak w kołko -
Nita bo w łeb dostaniesz! Oddaj małego dla męża na 5min i zjedz coś ! Mi czasem mąż nawet głupią kanapkę poda jak młody na mnie wisi żebym zjadła karmiąc. Padniesz nam kobieto! Nawet jakbyś była sama to wsadź małego do łóżeczka i choćby 5min miał pojęczeć to nic mu się nie stanie a Ty zdążysz coś sobie zrobić jeść. Sikać przecież też musisz nie będziesz chodzić w pampersie
U nas karmienie nr 1 rozpoczynamy maraton!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2017, 00:17
milky_way lubi tę wiadomość

-
Gdzie wywołujecie zdjęcia ?? Kiedyś zawsze robiłam to przez allegro ale zapomniałam u jakiego sprzedawcy a nie chcę brać w ciemno u nowego żeby się nie naciąć na jakość. Postanowiłam kupić album i wywoływać zdjęcia młodego. Ja mam taki album, mąż też a mały tylko póki co folder na pulpicie... Kiedyś nie daj Bóg coś się stanie i nie będzie pamiątki

-
Mąż się małym zajmował dzisiaj prawie cały dzień. Wcześniej zjadłam kanapkę i czekoladę
Potem mąż obiad zrobił, ja karmiłam, mały zasnął i zamiast iść coś zjeść to sobie oglądałam bransoletki Pandory na necie
i tak się zasiedziałam, że Aran się obudził, bo już była pora karmienia. Dopiero niedawno zjadłam. Ale spoko, żyję, oddycham, jeszcze pociągnę do starości
baranosia, milky_way lubią tę wiadomość
-
Masz na myśli wywoływanie online? Ja ostatnio chciałam wysłać mojej mamie zdjęcia wnuka. Wysłałam zdjęcia na fotolab.pl a oni wywołali i wysłali mojej mamie kurierem. Niedrogo, zdjęcia fajne przyszły, bardzo szybko. Mama mówiła, że jest zadowolona, a zdjecia są naprawdę dobrej jakości. Mają dobre opinie w necie.baranosia wrote:Gdzie wywołujecie zdjęcia ?? Kiedyś zawsze robiłam to przez allegro ale zapomniałam u jakiego sprzedawcy a nie chcę brać w ciemno u nowego żeby się nie naciąć na jakość. Postanowiłam kupić album i wywoływać zdjęcia młodego. Ja mam taki album, mąż też a mały tylko póki co folder na pulpicie... Kiedyś nie daj Bóg coś się stanie i nie będzie pamiątki
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH