Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam na mojego sposób. Udaję, że wstaję go odłożyć do łóżeczka. Od razu się budzi i ciumka cycabaranosia wrote:Mój to sobie jaja robi bo nawet 5min nie pociąga cycka i śpi. On po prostu wstaje poleżeć na cycku...

My już nakarmieni, mały śpi. Dobranoc
baranosia, milky_way lubią tę wiadomość
-
Niespokojnie w sensie że krótko nie płacze mi podczas snu tylko szybko się budzi. Tak jak spał 3-3,5h to teraz max jest 1,5. Obudził się o 5:30 zjadł dwa cycki, zrobił dwie duże kupy i padł o 7. Mąż wychodząc mówi no teraz to pośpicie na pewno. No i pospał dokładnie 36min...
Ale może spróbuję bo ostatnio strasznie macha rękami i nie raz walnie się w głowę i ciekawe czy podczas snu też nie machaWiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2017, 08:21

-
No właśnie...skrocil się ten czas
jak śpi, to kręci się,jeczy... masakra...Może faktycznie to ten skok...
Czy trądzik może pojawić się na brzuszku?? Właśnie trochę nas wysypalo..dziwne bo bardziej po jednej stronie...
Nasze Aniołki [*] 06.07.15 8 tc, [*] 22.10.15 7 tc, [*] 19.09.18 7tc , 09.04.2019 CB, {*} 04.2020 7tc
PAI-1 homo, mthfr hetero

-
Hmmm...nie, teraz się kapnełam, ze ja myśle i mówię o nowych zielonych, a nie premium - tych nie próbowałampolkosia wrote:Dotty, ale Ty piszesz o tych nowych Premium z siatką, w biało-zielonych opakowaniach? Dla nas są masakryczne
Dupa od razu odparzona i cały tydzień włączyłam z tym
Aż wybroczyny do krwi miała. Masakra, nie chcę tego dziadostwa widzieć na oczy.
polkosia lubi tę wiadomość
-
My mamy tez, ale to mogą być potowki. Mysle, ze tradzik to maks do dekoltu - tak jak i zwykły trądzik chyba niżej nie schodzi?jusci wrote:No właśnie...skrocil się ten czas
jak śpi, to kręci się,jeczy... masakra...Może faktycznie to ten skok...
Czy trądzik może pojawić się na brzuszku?? Właśnie trochę nas wysypalo..dziwne bo bardziej po jednej stronie...
-
Kurcze, nie wiem ... mam nadzieję, że to żadna alergia... poza tym ma białe końcówki i w niektórych miejscach takie plamki...Nasze Aniołki [*] 06.07.15 8 tc, [*] 22.10.15 7 tc, [*] 19.09.18 7tc , 09.04.2019 CB, {*} 04.2020 7tc
PAI-1 homo, mthfr hetero

-
Daj sobie spokój z otulaczem motherhood lub tego typu podobnych krojem. To beznadzieja jest. Miałam podobny i mały zaraz się odkopał. Rzepy w ogóle nie trzymały. Zainwestuj w Woombie lub polską wersję, podobną do Woombie, nazywa się Tulik.
baranosia, polkosia lubią tę wiadomość
-
Ja bym juz na tym etapie nie kupowała otulacza, bo wydaje mi się że im dziecko starsze tym mniej lubi być krępowane. Ale to oczywiście od dziecka zależy, może Antoś bedzie jeszcze długo lubili:) ja mojego krępowałam kocykiem, na poczatku bardzo to lubił, teraz zaczyna się już odkopywać

Od kilku dni mamy już nie tak całkiem przypadkowe uśmieszki, żywe zainteresowanie czarnobiałymi obrazkami i zaczyna się troszkę patrzeć na twarze. Ale obrazki wygrywają
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/506d857a4fb9.jpg
PS. Oczka ma niebieskie, ale ciemno było i wyszły jak brązowe.
Izieth, baranosia, Szczęśliwa Mamusia, Iva79, Nita, Martusiazabka, Dobrawa lubią tę wiadomość

kupię używany i najwyżej sprzedam jak się nie sprawdzi