Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Madziula, mi się robią regularnie
Walę wtedy grubo pomadkę Nivea (ciemnoniebieska) i tylko to pomaga. Jak pochodzę tak kilkanaście godzin, że ciągle mam posmarowane, to zaczyna znikać
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
z apteki masc Vratizolin, bez recepty, tania. Dziala od razu.Madziula87 wrote:Boooze polecacie coś na zajady,bo zaraz oszaleje?
mnie cos brzuch jak na okres boli. I wielki prychol bolacy wulkan mi wyszedl na czole. Czyzby cos sie szykowalo? Za krostami z pewnoscia nie tesknilam
Madziula87 lubi tę wiadomość
-
Hania wyciąga rączki do zabawek z karuzeli ale jeszcze mało skoordynowane te ruchy są. Wymachuje rączkami w ich stronę i co któryś raz udaje jej sie trafić i poruszyć zabawki, cieszy sie przy tym całą gębą- dosłownie- uśmiech z rozdziawioną na całą szerz buzią. Jak podchodzę do łóżeczka żeby ją wziąć to cieszy sie ale rączki latają bez ładu i składu
nóżki zresztą tez
Ale zauważyłam ze lewa ręka i noga pracują bardziej intensywnie niz prawe. I zaś jest sie czym martwić. W przyszłym tygodniu pójdziemy chyba na szczepienie to poproszę lekarza żeby zerknął.
-
Basia,ojej Alicji tez lewa bardziej ruchliwa, i zabawki umie chwytać lewa ręka, a prawa to tak nie bardzo. Czyżby była leworęczna?? Ćwiczę z nią prawą żeby to wyrównać...
My po pierwszym karmieniu. A Alicja ma oczy jak 5 zł i uśmiech na twarzy. I nie ma spania... -
Dzięki polkosia za pocieszenie. Wiadomo, nie zrezygnuję z kp. Taki tylko sobie gadam. Ale o ile jeszcze można wytłumaczyć takie budzenie się niemowlaka co 2 godziny, tak 15 miesięcznego dziecka moim zdaniem już nie. Przecież Klementynka je już stałe posiłki a nie tylko mleko? To czemu ona się budzi co 2 godziny? Szczerze, pierwszy raz się spotykam z taką sytuacją.
-
Ja już po lekarzu. Na dole wszystko ok. Potwierdził rozejście kresy białej. Teraz fizjoterapeuta i ćwiczenia a jak skończę karmić to da mi skierowanie na zabieg - ponoć łatwy, szybki i bezpieczny. Muszę o nim poczytać . Ale najpierw pójdę do fizjoterapeuty i spróbuję ćwiczeń
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2017, 07:46

-
Jak rozpoznać rozstęp mięśni brzucha? U osób, które się z tym borykają, charakterystyczne jest wyczucie zgłębienia w odcinku od mostka do brzucha. Wystarczy, że podczas leżenia (ugięte kolana, stopy na podłodze, uniesiona głowa i łopatki) dotkniemy brzuch w linii: mostek, pępek, spojenie łonowe. Jeżeli w tych miejscach nasze palce wyraźnie się zapadną, może to oznaczać rozstęp mięśni.Izieth wrote:Baranosia, a jak zauważyłaś, że masz to rozejście?
Źródło: http://ciaza.siostraania.pl/rozstep-miesni-prostych-brzucha-po-ciazy/

-
nick nieaktualnyKurczę, nie wiem czy to przypadek czy nie, ale też wczoraj się szczepiliśmy i dziś Staś obudził się z taką białą krostką na białku oka. Oko wokół jest zaczerwienione
Czy któraś mama się z czymś takim spotkała? Nie wiem czy odczekać trochę i obserwować czy zapisywać go już do okulisty.
-
U nas nic nie było po szczepieniu. Ale na Twoim miejscu jechałam albo na IP albo gdzieś do lekarza,bo z oczami nie ma żartów.Kushina wrote:Kurczę, nie wiem czy to przypadek czy nie, ale też wczoraj się szczepiliśmy i dziś Staś obudził się z taką białą krostką na białku oka. Oko wokół jest zaczerwienione
Czy któraś mama się z czymś takim spotkała? Nie wiem czy odczekać trochę i obserwować czy zapisywać go już do okulisty.
polkosia lubi tę wiadomość
14.01.2016 - [*] 8t3d ;(
9.12.2016 - 38t1d - 3270g, 52cm
) -
Moja to jeszcze piastki ma zacisniete. Rzadko co otwiera dłoń. Jedynie co to nogami na macie kopie wiszące grzechotki, oczywiście przez przypadekpolkosia wrote:Heh, sorry, ale nie wierzę, że 6 tygodniowe dziecko wyciąga rączki świadomie
Klementynka zaczęła to robić dopiero z pół roku temu.
14.01.2016 - [*] 8t3d ;(
9.12.2016 - 38t1d - 3270g, 52cm
)