Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie wiem czy mogę się zapytać tak na forum, ale... Czy jest tu ktoś oprócz mnie, kto nie współżył jeszcze po porodzie? Jakoś nie mogę się przełamać. Tam na dole wygląda to nie za ciekawie. Tak "luźno". Jak wiadro

A widzę, że mąż chce, bo zaczyna mnie zaczepiać, po tyłku klepać i sny erotyczne ma. Chociaż ostatnio mu się śniło, że się kochaliśmy i mleko mi z piersi zaczęło tryskać na niego
-
Jak patrze na wymiary główki u was to Hania urodziła sie ze strasznie dużą głową bo miała 36. Aż sie boje ile teraz ma
Jeżeli chodzi o ciemność to ja sie odważyłam zgasić całkiem światło po 3 tygodniach i okazało sie ze nagle dziecko zaczęło przesypiać 6 godzin
A dzis rekord. Zjadła o 21.30, zasnęła ok 22 i wstała o 6 rano- można powiedzieć ze przespała całą noc
Jak ją kładę wieczorem do łóżeczka to gaszę światło i czasem nie zasypia nawet godzinę ale leży, coś tam delikatnie pod nosem marudzi ale nie płacze, w końcu sama zasypia. Jak mocno marudzi to karuzele włączam i dziecko pada zahipnotyzowane
MoBo, Martusiazabka, Kushina lubią tę wiadomość

-
Basiu, dlaczego uważasz, że duża główka? Mój miał 35 cm przy porodzie, wyparłam na żywca i żyję, a główka wyglądała normalnie, tyle ile trzeba.

Wiecie co, boję się, że położna mnie za luźno zszyła i przez to będę miała tam już bardzo luz. Jest w ogóle coś takiego możliwe, żeby położna za luźno pozszywała? Ktoś coś wie na ten temat?
E: baranosia, czyli bardzo bolało?
Oj, to będzie jazda. Dziewiczy stosunek... Bring it on
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2017, 17:07
-
U mnie też główka początkowo 35cm, nie bez powodu mi krocze pękło, nie?!

Ja też jestem dziewica poporodowa
ja się jakoś sexy jeszcze nie czuje, może mnie wiosna nastroi 
Nita a cwiczysz mięśnie Kegla?
Ja co któryś dzień se przypomnę. -
Nita wrote:Nie wiem czy mogę się zapytać tak na forum, ale... Czy jest tu ktoś oprócz mnie, kto nie współżył jeszcze po porodzie? Jakoś nie mogę się przełamać. Tam na dole wygląda to nie za ciekawie. Tak "luźno". Jak wiadro

A widzę, że mąż chce, bo zaczyna mnie zaczepiać, po tyłku klepać i sny erotyczne ma. Chociaż ostatnio mu się śniło, że się kochaliśmy i mleko mi z piersi zaczęło tryskać na niego
My nie. Nie ma czasu ani ochoty
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Iva79 wrote:Polkusia twoja mala robi kupke co 2-3 dni , jak wyglada ta kupa , rzadka , gesta? Moj tez robi raz na 2-3 dni i taka rzadka duza , ze czasami sie wylewa.
Tak, ostatnio co 3-5 dni. Typowa musztarda i kolor i wygląd i konsystencja.
Iva79 lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Ja tez jeszcze przed pierwszym razem. Brak ochoty, zmeczenie... ginekolog twierdzi, ze juz mozna, ze ladnie zszyta. Ja czuje, ze ciasno. Ale coz z tego jak ochoty brak.. spanie w osobnych lozkach tez nie pomaga (spie u Hani w poju, maz wstaje o 6).
-
My własne też kąpiemy się co dwa dni jednak to burzy nam rutynę
i myślę żeby kąpać codziennie.
My już po współżyjemy normalnie i cieszę się bo takiej bliskości mi brakowało:)
Kupiłam poduszkę do karmienia i jest super!!!
mój kręgosłup nareszcie odpocznie.
Dla nas dzień jak codzień
my codziennie mamy walentynki
-
Chiara ja tez kapala, co drugi dzien i od ponad tygodnia zmienikismy i kapiemy codziennie. Mysle, ze to pozytywnie wplynelo na jej zasypianie.
Mobo, moja w kapieli mega spokojna, ale zaraz po wyjsciu z lazienki jest ryk. Ciezko ja nawet czasem nakarmic.chyba to zmeczenie i glod. W koncu "woda wyciaga"