Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Kushina wrote:Basia masakra, wspolczuje...
Mnie niestety juz zaczely wypadac wlosy, sa wszedzieZawsze mialam problem z wypadaniem wlosow, ale przez te 9 miesiecy zapomnialam jak to jest
Najlepsze tabletki jakie znam na wypadanie włosów to Vitapil. stworzyli nawet specjalną serie Vitapil mamaKushina, jej odbicie lubią tę wiadomość
-
A to taka ciekawostka:
Tłusty czwartek wywodzi się z pogaństwa. Tego dnia świętowano odejście zimy i nadejście wiosny, a ucztowanie opierało się na jedzeniu tłustych potraw, szczególnie mięs oraz piciu wina. Zagryzkę stanowiły pączki, ale w wersji słonej oraz pikantnej, przygotowywane z ciasta chlebowego i faszerowane boczkiem oraz mięsem.Krakuska, polkosia, milky way, Dobrawa, Werix lubią tę wiadomość
-
Tez bylismy na bioderkach kilka dni temu, szczescie, ze wszystko okej, bo lekarz powiedzial, ze jakby byl anatomicznie jakis problem to dluzsza rehabilitacja i ze nie nalezy tak zwlekac.
Zwlekac, czy nie zwlekać, sami 2x odwolali mi wizyte.
No, szczescie, ze wszystko okej
Siedze u fryzjera lalalalaaaaaaa
Krakuska lubi tę wiadomość
-
Uwaga żarcik
Kobieta z małym dzieckiem u lekarza.Doktor zbadał malucha i mówi:
-Dziecko jak na swój wiek ma niedowagę. Czym jest karmione?
-Piersią.
-W takim razie proszę pokazać mi piersi...
Doktor zaczął masować jej pierś po czym kazał się ubrać i powiedział :
-Nic dziwnego ,że dziecko ma niedowagę. Pani nie ma mleka.
-Wiem, jestem jego babcią, ale cieszę się ,że przyszłam
Krakuska, baranosia, jusci, Izieth, milky way, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
-
Ja wczoraj robiłam wege pączki, nawet wyszły:-) dziś normalne robię tylko zamiast mleka krowiego daje kokosowe
Werix lubi tę wiadomość
Nasze Aniołki [*] 06.07.15 8 tc, [*] 22.10.15 7 tc, [*] 19.09.18 7tc , 09.04.2019 CB, {*} 04.2020 7tc
PAI-1 homo, mthfr hetero
-
ale mi pyszne paczki wyszły, pierwszy raz w życiu robiłam i zamiast mleka dałam kokosowe
z nadzieniem z kajmaku z mleka kokosowego
wczorajsze wegańskie się chowają
Krakuska, Izieth lubią tę wiadomość
Nasze Aniołki [*] 06.07.15 8 tc, [*] 22.10.15 7 tc, [*] 19.09.18 7tc , 09.04.2019 CB, {*} 04.2020 7tc
PAI-1 homo, mthfr hetero
-
Kurczę, ja się rozleniwiłam z gotowaniem na maksa. Czasem cos sobie upiekę jak mam ochotę, ale ciagle dostajemy wałówkę od teściowej, która mieszka bliziutko i uwielbia gotować dla rodziny. inna sprawa, ze dalej kompletnie nie mam apetytu, a odkąd przestałam kp to juz mi wszystko jedno co jem
trzeba bedzie sie ogarnąć i zacząć gotować.
-
Jusci nie chwal się, tylko się podziel
Krakuska, tylko się cieszyć, że masz taką teściowąJa nie lubię gotować i nie mam do tego talentu, ale coś trzeba jeść, ucałowałabym, jakby ktoś zechciał przynosić mi gotowe, domowe jedzonko
Krakuska lubi tę wiadomość
Mój aniołek Lenka [*] 13.08.2015 (13tc) -
Niejedzenia ciag dalszy. Znow ten sam schemat. Przez caly dzien miaerne ilosci, dopiero na noc podjadla wiecej.
Lekarka zlecila mosrfologie, zelazo, tarczyce, crp mocz i posiew z moczu. Poki co mamy wyniki z motfo, zelaza i crp. wszystko w normie. Kluczowe bedzie badanie moczu, bo jesli wyjda bakterie to to jest winowajca i trzeba jak najszybciej dzialac.. takze jutro stoje przed wyzwaniem zlapania 2 probek moczu.. jesli ktos lapal kiedys u dziewczynki wie o czym mowie
W ogole to Hania strasznie przezyla i podroz do lekarza, sama wizyte i oczywiscie pobranie krwi.. ryk byl straszny, serce mi krwawilo, ze dzieciakowi takie stresy fundujemy. Oby byla zdrowa, a brak apetytu tylko chwilowym kaprysem, bo oprocz tego ze je tyle co noworodek, to zachowuje sie normalnie, usmiecha (oczywiscie kiedy brzuch nie boli.