Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Werix mija też przeszła na dzienny tryb robienia kup
trochę mnie to dziwilo, ale w sumie fajnie.
a tak ogólnie to moja córka od kad dostała huśtawke to robi kupy TYLKO na niej. Siostra aż z zachwytu wychodziła, że faktycznie sądzą się ją po 5 minutach ciszy zaczyna cisnac i jest kupaWerix, milky way lubią tę wiadomość
-
Milky way huśtawki akurat nie kupiłam bo mi koleżanka wcisnela na pożyczkę, oczywiście z miłą chęcią przejelam i jest fajna to ta
http://ingenuity.com.pl/produkty/hustawka_biedronka.html
Byłam mega poekscytowana tym mamaroo ale to jest tylko do 11 kg a kosztuje u nas 350chfstwierdziłam, że inaczej spozytkuje taka kwotę
Ej jak macie jakieś fajne sprawdzone zabawki dla starszych dzieci 6 miechów, nie wiem chodziki, klocki no co kolewiek to piszciemilky way lubi tę wiadomość
-
MoBo ja już się szykuję na zakup Jumperoo z Fisher Price, ale to jak mały będzie miał 6 miesięcy zaczniemy używać. Zobacz sobie filmiki z recenzją jumperoo na YouTube. Wygląda super no i jest bardzo popularne.
Chodzik na pewno kupię z Vtech. O ten
http://www.argos.co.uk/product/3479865
Na mojej grupie mamusiowej na Fejsie to number 1 produktMoBo lubi tę wiadomość
-
Dziekuje za komentarze o kupie , a wiec nic nie robie, moze z czasem sie unormuje i bedzie konsystencji musztardy
Moj kupe zawsze robi nam na kolanach tzn , my siedzimy z nogami na kanapie, on siedzi nam na brzuchu oparty calym ciezarem o nasze kolana.
Ja w ciazy mialam diete cukrzyka i teraz pozwalam sobie na slodkieCiezko bylo by mi nie jesc slodkiego, codziennie po spacerze robie sobie slaba kawke rozpuszczalna lub inke I do tego paczek lub ciacho
Dodam , ze teraz jestesmy na etapie poznawania raczek, prawa lubi bardziej, bo czesciej trzyma ja w buzia jak ma kolorowe skarpetki to im sie dlugo przyglada. Z dnia na dzien widac malutkie postepy , coraz lepiej udaje mi sie odczytywac maluszka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2017, 15:10
Izieth lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kushina wrote:Ale te niektóre ubranka dla chłopców są słodkie
http://allegro.pl/elegancki-rampers-garniturek-frak-68-74-chrzest-i6282987281.html
Ja bym takiego chłopczyka chętnie schrupala
Kushina, Izieth lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJusci musisz probowac chociaz 2 razy dziennie. Nawet jak polezy te 2-3 minuty i sie powkurza to zawsze cos tam pocwiczy inne partie miesni niz zwykle. Poza tym przy okazji masuje sobie brzuszek i czasem idą bączki
Ja mojego klade codziennie na tyle ile da radę, zazwyczaj po 5 minutach juz jest zły
Ale czasami sie zdarzy, ze zasnie na brzuchu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2017, 23:25
jusci lubi tę wiadomość
-
baranosia wrote:Maggie to walczymy
dziś choć mąż kusił dałam radę
Walczymy koniecznie!!! Mnie 1 kg został do zrzucenia,ale niestety pozostala tez mikro oponka na brzuchu,co wyglada dość komicznie przy niemal sterczących żebrach- nie żebym sie głodziła,po prostu taka mam budowę chudzielca.Przez cała ciąże nie jadłam słodyczy,a teraz mam faze folgowania w tej materii co jest wręcz chore... -
A moj wali zielone śmierdziele raz-dwa razy na dwa dni.Sa naprawdę zielone i mega cuchnące
Byłam przerażona i wyglądem i zapachem,bo jak taki słodki bobo moze puścić baka śmierdziela tudzież kupsztala jak żołnierz po grochowie(nie wiem jak pachnie ale sobie wyobrazam).Okazalo sie,ze zwiększenie dawki mleka tak spowodowało,poza tym Nan 1 Opti proHA zawiera sporo żelaza plus jakieś białko i kupy maja takie byc,wiec mleka na razie nie zmieniamy