WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
Odpowiedz

Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016

Oceń ten wątek:
  • Fuksja90 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2017, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baranosia dieta 1600kcal bo muszę zrzucić 10kg żeby czuć się dobrze we własnym ciele ;)

• MoBo Autorytet

Wysłany: 2 marca 2017, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Werix mija też przeszła na dzienny tryb robienia kup :P trochę mnie to dziwilo, ale w sumie fajnie.
    a tak ogólnie to moja córka od kad dostała huśtawke to robi kupy TYLKO na niej. Siostra aż z zachwytu wychodziła, że faktycznie sądzą się ją po 5 minutach ciszy zaczyna cisnac i jest kupa :P

Werix, milky way lubią tę wiadomość

Keep calm you are a mummy! O.o
    l22ndf9her11uere.png
  • milky way Autorytet

Wysłany: 2 marca 2017, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MoBo, jaka masz hustawkę? Moze mojej kupię, niech ma radochę :D

• MoBo Autorytet

Wysłany: 2 marca 2017, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milky way huśtawki akurat nie kupiłam bo mi koleżanka wcisnela na pożyczkę, oczywiście z miłą chęcią przejelam i jest fajna to ta
    http://ingenuity.com.pl/produkty/hustawka_biedronka.html

Byłam mega poekscytowana tym mamaroo ale to jest tylko do 11 kg a kosztuje u nas 350chf O.o stwierdziłam, że inaczej spozytkuje taka kwotę :P

Ej jak macie jakieś fajne sprawdzone zabawki dla starszych dzieci 6 miechów, nie wiem chodziki, klocki no co kolewiek to piszcie :)

milky way lubi tę wiadomość

l22ndf9her11uere.png
  • MoBo Autorytet

Wysłany: 2 marca 2017, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do głodu to katastrofa O.o ja zamiast chudnac na kp to tyje :P
    Cake życie nie jadłam słodyczy, a od ciąży nie mogę się powstrzymać....No katastrofa :P

l22ndf9her11uere.png
  • Nita Autorytet

Wysłany: 2 marca 2017, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MoBo ja już się szykuję na zakup Jumperoo z Fisher Price, ale to jak mały będzie miał 6 miesięcy zaczniemy używać. Zobacz sobie filmiki z recenzją jumperoo na YouTube. Wygląda super no i jest bardzo popularne.

Chodzik na pewno kupię z Vtech. O ten
    http://www.argos.co.uk/product/3479865

Na mojej grupie mamusiowej na Fejsie to number 1 produkt ;)

MoBo lubi tę wiadomość

f6tvan2.png
    cb7wgov3drqp7e64.png

• Iva79 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2017, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje za komentarze o kupie , a wiec nic nie robie, moze z czasem sie unormuje i bedzie konsystencji musztardy :) Moj kupe zawsze robi nam na kolanach tzn , my siedzimy z nogami na kanapie, on siedzi nam na brzuchu oparty calym ciezarem o nasze kolana.

Ja w ciazy mialam diete cukrzyka i teraz pozwalam sobie na slodkie ;) Ciezko bylo by mi nie jesc slodkiego, codziennie po spacerze robie sobie slaba kawke rozpuszczalna lub inke I do tego paczek lub ciacho :)

Dodam , ze teraz jestesmy na etapie poznawania raczek, prawa lubi bardziej, bo czesciej trzyma ja w buzi :) a jak ma kolorowe skarpetki to im sie dlugo przyglada. Z dnia na dzien widac malutkie postepy , coraz lepiej udaje mi sie odczytywac maluszka :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2017, 15:10

Izieth lubi tę wiadomość

zem3o7es4lhz362l.png
    zem3x1hpn1yi29v5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2017, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale te niektóre ubranka dla chłopców są słodkie :D <3

http://allegro.pl/elegancki-rampers-garniturek-frak-68-74-chrzest-i6282987281.html

• MoBo Autorytet

Wysłany: 2 marca 2017, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kushina wrote:
    Ale te niektóre ubranka dla chłopców są słodkie :D <3

http://allegro.pl/elegancki-rampers-garniturek-frak-68-74-chrzest-i6282987281.html

Ja bym takiego chłopczyka chętnie schrupala :P

Kushina, Izieth lubią tę wiadomość

l22ndf9her11uere.png
  • Fuksja90 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2017, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Śliczne ubranka i chłopiec oczywiście też ;)

• baranosia Autorytet

Wysłany: 2 marca 2017, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Antek zasnął mi po 19 jak leżał na brzuchu i śpi tak do teraz. Nie wiem czy go ruszać czy nie ale wiem jedno dzisiejszej nocy nie pośpię...

l22ndf9hjjthdw9s.png
    f2wljw4zidqv9ms6.png
  • jusci Autorytet

Wysłany: 2 marca 2017, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze a mój nie lubi na brzuchu leżeć...co go kładę to zaraz awantura...jak on raczkować będzie...:-(

Nasze Aniołki [*] 06.07.15 8 tc, [*] 22.10.15 7 tc, [*] 19.09.18 7tc , 09.04.2019 CB, {*} 04.2020 7tc
    PAI-1 homo, mthfr hetero
    f2wl20mmcvxm5eim.png
    ex2bpiqvl3ojtl60.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2017, 23:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jusci musisz probowac chociaz 2 razy dziennie. Nawet jak polezy te 2-3 minuty i sie powkurza to zawsze cos tam pocwiczy inne partie miesni niz zwykle. Poza tym przy okazji masuje sobie brzuszek i czasem idą bączki ;) Ja mojego klade codziennie na tyle ile da radę, zazwyczaj po 5 minutach juz jest zły ;) Ale czasami sie zdarzy, ze zasnie na brzuchu.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2017, 23:25

jusci lubi tę wiadomość

• Maggie_31 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2017, 00:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    baranosia wrote:
    Maggie to walczymy :D dziś choć mąż kusił dałam radę ;)

Walczymy koniecznie!!! Mnie 1 kg został do zrzucenia,ale niestety pozostala tez mikro oponka na brzuchu,co wyglada dość komicznie przy niemal sterczących żebrach- nie żebym sie głodziła,po prostu taka mam budowę chudzielca.Przez cała ciąże nie jadłam słodyczy,a teraz mam faze folgowania w tej materii co jest wręcz chore...

17u920mmtaho5gy9.png
  • Maggie_31 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2017, 00:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A moj wali zielone śmierdziele raz-dwa razy na dwa dni.Sa naprawdę zielone i mega cuchnące :-D Byłam przerażona i wyglądem i zapachem,bo jak taki słodki bobo moze puścić baka śmierdziela tudzież kupsztala jak żołnierz po grochowie(nie wiem jak pachnie ale sobie wyobrazam).Okazalo sie,ze zwiększenie dawki mleka tak spowodowało,poza tym Nan 1 Opti proHA zawiera sporo żelaza plus jakieś białko i kupy maja takie byc,wiec mleka na razie nie zmieniamy

17u920mmtaho5gy9.png
  • Maggie_31 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2017, 00:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U Nas dzis skok...w ciagu dnia moze zasnął na 20 minut,a był i spacer i kąpiel,i na macie go wymęczyłam.Nic z tego.Pieje jak kogut,guga i wzdycha.Maz nastawił sie na igraszki i zasnął biedny w oczekiwaniu...;-)

17u920mmtaho5gy9.png
  • baranosia Autorytet

Wysłany: 3 marca 2017, 05:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    baranosia wrote:
    Antek zasnął mi po 19 jak leżał na brzuchu i śpi tak do teraz. Nie wiem czy go ruszać czy nie ale wiem jedno dzisiejszej nocy nie pośpię...
    Obudziłam go po 22 co nie było wcale łatwe, przebrałam, dałam cycka i zasnął na 6,5h :D

l22ndf9hjjthdw9s.png
    f2wljw4zidqv9ms6.png
  • baranosia Autorytet

Wysłany: 3 marca 2017, 05:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziś dokładnie rok temu miałam ostatni okres :D

l22ndf9hjjthdw9s.png
    f2wljw4zidqv9ms6.png
  • Nita Autorytet

Wysłany: 3 marca 2017, 06:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    baranosia wrote:
    Dziś dokładnie rok temu miałam ostatni okres :D
    Ja 10 marca ;)
    A 11 kwietnia zrobiłam test

f6tvan2.png
    cb7wgov3drqp7e64.png

• Nita Autorytet

Wysłany: 3 marca 2017, 07:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też śpicie z przyzwyczajenia ciągle na lewym boku? Bo ja tak :D a przed ciążą najlepiej mi było na prawym albo na brzuchu ;)

f6tvan2.png
    cb7wgov3drqp7e64.png

‹‹ 1305 1306 1307 1308 1309 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ