Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
NO chyba ze rzygasz tęczą albo skitelsami ... ale takie rzeczy to ty,ko w tv ;P
A ja dziewczyny mam inne pytanie - czy ktoras z was nie robila przeziernosci karkowej i byla spokojna cala ciaze? -
Ja sie dzisiaj paskudnie czuję. Chyba bym wolała zwymiotować niż mieć ból głowy, żołądka i ogólne poczucia, że trawienie nie jest moja mocną stroną do tego gula w gardle...
Ja Maćka tylko 2 miesiące karmiłam, bo się nie najadał a i logistycznie było łatwiej, bo musiałam zacząć dojeżdżać 40km na uczelnie i nie żałuję najważniejsze ode mnie dostał, a było to cudowne przeżycie. Teraz nie wiem ile będę karmić, ale wątpię, żebym przekroczyła 6m - o ile historia się nie powtórzy -
cati wrote:NO chyba ze rzygasz tęczą albo skitelsami ... ale takie rzeczy to ty,ko w tv ;P
A ja dziewczyny mam inne pytanie - czy ktoras z was nie robila przeziernosci karkowej i byla spokojna cala ciaze?cati lubi tę wiadomość
-
cześć dziewczyny witam się z Wami
u mnie leci 5 tydzień. To nasze pierwsza ciąża, na razie podchodzimy do naszego szczęścia bardzo ostrożnie, bo walczyliśmy o fasole kilka lat. To ciąża z ivf, a więc bardzo wyczekana.
Na razie większych objawów brak, może pomijając bycie głodną co kilka godzin i ogromną sennością
pozdrawiam serdeczniecudek2, Koska 88, baranosia, RedLady, Polarisa90, Morgan89, polkosia, Isia86, magdaa, paradise, Nulka, cati, Azor lubią tę wiadomość
Novum Warszawa
04.2016 ICSI 12 dpt hcg 227.7
czekamy na prezent świąteczny. Matylda -
Dziewczyny mam do Was pytanie, a pytanie dotyczy Waszych biustów
czy dużo Wam urosły?
ja jestem w 6t0d i powiem Wam, że zbytnio różnicy nie widzę, może ciut są pełniejsze, czasami tylko pobolewają... i teraz nie wiem czy to ze mną jest coś nie tak, czy coś złego może dziać się z ciążą?
a tak w ogóle to na jakim etapie najbardziej rośnie biust? ktoś coś wie?
Witam nowe przyszłe mamuśki14.01.2016 - [*] 8t3d ;(
9.12.2016 - 38t1d - 3270g, 52cm ) -
Sprawa indywidualna. Ja miałam miseczke B. Ok 20 tyg zrobiło się C. Na 4 dobę po porodzie - nawal pokarmu - chyba E! Myślałam, że odwale kite. Ból jak cholera. Miałam w życiu różne przejścia, ale tego bólu z niczym nie da się porównać.
W pierwszej ciąży bardziej mnie bolały na początku niż obecnie. .. moze jeszcze zaczną. Wtedy było tak, że nie mogłam ich nawet dotknąć, wygodnie się ułożyć itd -
cudek2 wrote:Myślałam, że odwale kite. Ból jak cholera. Miałam w życiu różne przejścia, ale tego bólu z niczym nie da się porównać.
...więc teraz serca mam dwa... -
baranosia wrote:Ja biustonosza nie zmieniłam ale są trochę większe i przede wszystkim pełniejsze i cięższe
-
Nawału mlecznego to ja nawet nie chce wspominać. Miałam tak wielkie i nabrzmiałe cycki, że jak M. przyszedł nas odwiedzić to dobrą minutę stanął w bezruchu z rozdziabioną buzia
-
Dziewczyny wiem, że mamy jeszcze duuuużo czasu ale mam pytanie, bo wiem, że jest nas tu kilka po CC. Chcecie próbować teraz urodzić SN czy idziecie na drugie CC? Ja się ostatnio zaczęłam zastanawiać trafiłam nawet na stronę naturalniepocesarce i chyba jestem skłonna spróbować choc mam tez mase obaw...