X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
Odpowiedz

Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2017, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Guerretenshi a co u Ciebie?

• MoBo Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2017, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    guerretenshi wrote:
    MoBo, nie ma klasyfikacji. Tylko to nie jest takie sobie pierwsze lepsze miejsce. Jestesmy dla siebie jak rodzina, do tego zostalysmy potepione ze wiekszosc odeszla stad przez gowno burze i chamstwo.

A to ja chyba doszłam po, bo sie obudziłam dopiero w 20 tygodniu :P ale ciebie kojarze kojarze :)

Keep calm you are a mummy! O.o
    l22ndf9her11uere.png
  • Dotty84 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2017, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OMG! Na prawdę tak wyglada ta rutyna wg Tracy?

uxi9zb2.png
    sd5of8v.png
  • Dotty84 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2017, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czemu z całego mojego posta widać tylko jedno zdanie?

uxi9zb2.png
    sd5of8v.png
  • MoBo Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2017, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dotty84 wrote:
    Czemu z całego mojego posta widać tylko jedno zdanie?

Hehe tak, nie moge sie doczekac co napisałaś :P
    To nie jestaz tak skomplikowane, a to co widzisz to jest rutyna jak przestawic dzuecko z 3 godzinnej rutyny na 4 godzinna, tak zeby dziecko szoku nie miało :P

l22ndf9her11uere.png
  • Basia79 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2017, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dotty, ja tak mam, ze jak wstawię gotowego emotikona to wszystko napisane za nim znika. Mogę tylko wpisywać emotikony na zasadzie np. : i ) zeby było :) inaczej wywala. Moze masz to samo ?
    Oczywiscie tylko z telefonu bo z kompa jest normalnie bez problemu :)

klz9gu1rkkbkfyjt.png
  • Werix Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2017, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mobo, u Ciebie też jest nie tak. Albo ja jestem jakś tępa. Masz sen o 12:15 (1h15min), a karmienie 13:15. To chyba od 12:15 do 13:15 jest 1h a nie 1h15m... To samo później sen o 14:45 (2h) a jedzenie o 16:15, więc to nie jest 2h tylko 1h30m. Coś tu ewidentnie pokićkała ta Tracy...

17u9ha00otchcgqb.png
  • MoBo Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2017, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patrz wypatrzylas 'buga' :P czyli błąd
    Ja jeszcze nie zaczęłam przestawiać, a czytajac tego nie wychwycilam.

Wiesz u mnie dzis jakies olsnienie bo dwie kolejne drzemki były super :) zero płaczu, gadanie i spokojnie sobie zasnela. Z jednej musiałam ja obudzic :P zobaczymy jak jutro.

l22ndf9her11uere.png
  • Madziula87 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2017, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny gdzie w tym wszystkim spacer,wyjście do sklepu,na obiad do rodziny?Siedzicie tylko w domach i trzymacie się rutyny?

tb738ribfs156aj0.png
  • MoBo Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2017, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na spacer mozesz isc jak dziecko ma spac, do rodziny idziesz jak dziecko ma czas aktywnosci wtedy dziadki nosza a pi cheili klafziesz w pokoiku na drzemke :P da sie da

l22ndf9her11uere.png
  • Werix Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2017, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spacer wykorzystuję jako porę snu, a zakupy jako porę aktywności / rozrywki, tak jak wyjścia.

17u9ha00otchcgqb.png
  • baranosia Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2017, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie jestem ciekawa co w przypadku gdy w czasie drzemki np lub zabawy trzeba gdzieś wyjść. Albo jak jest ładna pogoda i chce się wyjść dwa razy na spacer to co wtedy?

l22ndf9hjjthdw9s.png
    f2wljw4zidqv9ms6.png
  • Madziula87 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2017, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I udaję się tak wszystko zorganizować co do minuty?

tb738ribfs156aj0.png
  • Krakuska Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2017, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Albo odwieczny problem ze smogiem w miastach... przecież w zimie wychodzi się na spacer wtedy, kiedy jest niskie stezenie smogu :D

mjvyanli3sn49jip.png
    relgs65ghndjbduu.png

Beta hcg:
    13.02 - 248
    16.02 - 872
    22.02 - 6184
  • baranosia Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2017, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rozmawiałam dziś z koleżanką która twierdzi że nie może pić herbaty bo po niej jej mały jest niespokojny. Myślicie że to może być prawda? Od razu pomyślałam że jak mąż wyjechał 2tyg temu to zaczęłam pić codziennie kawę i czy ona może jakoś wpływać na dziecko?

l22ndf9hjjthdw9s.png
    f2wljw4zidqv9ms6.png
  • MoBo Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2017, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziula87 wrote:
    I udaję się tak wszystko zorganizować co do minuty?

Wiadomo, ze nie da sie co do minuty :P
    Ale ja np po tygodniu stosowania widze, ze dziecko mi ziewa z 30 min przed drzemka, to ide i powolutku wyciszam i klade spać. Plus/minus 15 minut i spi.
    Popatrzcie na plusy rutyny, nakarmic dziecko i mozns go zostawić tatusiowi na 3h zeby wybawil i uspal. Łatwiej jest mi umowic sie na wizyte z fryzjerka/lekarzem etc znajac mniej wiecej grafik dziecka. U mnie bylo tak haotycznie, ze nawet nie wiedzialam kiedy gosci zaprosic, albo posilek przygotować etc

Werix lubi tę wiadomość

l22ndf9her11uere.png
  • MoBo Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2017, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baranosia nie wiem z ta kawa, ale codziennie wieczor pije melise i moja ogolnie jest spokojna wiec moze coś w tym jest.

l22ndf9her11uere.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2017, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MoBo wrote:
    O to jest grupa klasyfikacyjna?
    :( to pewno sie nie zalapie :P

O, właśnie... To jak będzie z tym przyjęciem? Nie mam jak wysłać PW do Guerretenshi, nie mam też za bardzo czasu zaglądać co godzinę, przekopywać strony i sprawdzać. Mógłby mnie ktoś po prostu dodać tam?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2017, 21:22

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2017, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    guerretenshi wrote:
    MoBo, nie ma klasyfikacji. Tylko to nie jest takie sobie pierwsze lepsze miejsce. Jestesmy dla siebie jak rodzina, do tego zostalysmy potepione ze wiekszosc odeszla stad przez gowno burze i chamstwo.

Nie przypominam sobie nic takiego :/ To jakaś nadinterpretacja. Jesteśmy grupą od roku, a to, że część z nas nie od początku jest na FB, to już oznacza, że jesteśmy gorsze? Mi osobiście brakuje czasu, by tu czytać wszystko, a na FB są powiadomienia na bieżąco, stąd zmiana decyzji. Ale jak nie to nie... Chociaż myślałam, że pomimo wszystko jesteśmy wszystkie znajomymi, a nie podział na jakieś kółka wzajemnej adoracji. Gdyby mi nie brakowało Waszego towarzystwa, to bym wcale tu nie zaglądała, ale chcę i potrzebuję jakiegoś tam kontaktu, głównie w sprawach rozwoju dzieci w naszym wieku. Może ostatnio rzadziej zaglądam, ale mamy "jedynaków" nie mogą tego raczej zrozumieć ;D

sylwia92 lubi tę wiadomość

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • Dobrawa Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2017, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc dziewczyny,

stesknilam sie za Wami bardzo!
    wiem dlugo mnie tu nie bylo,
    ciekawe czy mnie jeszcze pamietacie

ale wiecie zmeczona jestem,i to juz chyba jakies chroniczne zmeczenie,za duzo obowiazkow,ciegle ktos w domu albo placze ,albo domaga sie krzykiem czy swego rodzaju upierdliwoscia ;)

MoBo, Kushina, milky way lubią tę wiadomość

Wszyscy w domu :)
‹‹ 1362 1363 1364 1365 1366 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ