Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
guerretenshi wrote:MoBo, nie ma klasyfikacji. Tylko to nie jest takie sobie pierwsze lepsze miejsce. Jestesmy dla siebie jak rodzina, do tego zostalysmy potepione ze wiekszosc odeszla stad przez gowno burze i chamstwo.
A to ja chyba doszłam po, bo sie obudziłam dopiero w 20 tygodniuale ciebie kojarze kojarze
-
Dotty84 wrote:Czemu z całego mojego posta widać tylko jedno zdanie?
Hehe tak, nie moge sie doczekac co napisałaś
To nie jestaz tak skomplikowane, a to co widzisz to jest rutyna jak przestawic dzuecko z 3 godzinnej rutyny na 4 godzinna, tak zeby dziecko szoku nie miało -
Dotty, ja tak mam, ze jak wstawię gotowego emotikona to wszystko napisane za nim znika. Mogę tylko wpisywać emotikony na zasadzie np. : i ) zeby było
inaczej wywala. Moze masz to samo ?
Oczywiscie tylko z telefonu bo z kompa jest normalnie bez problemu -
Mobo, u Ciebie też jest nie tak. Albo ja jestem jakś tępa. Masz sen o 12:15 (1h15min), a karmienie 13:15. To chyba od 12:15 do 13:15 jest 1h a nie 1h15m... To samo później sen o 14:45 (2h) a jedzenie o 16:15, więc to nie jest 2h tylko 1h30m. Coś tu ewidentnie pokićkała ta Tracy...
-
Patrz wypatrzylas 'buga'
czyli błąd
Ja jeszcze nie zaczęłam przestawiać, a czytajac tego nie wychwycilam.
Wiesz u mnie dzis jakies olsnienie bo dwie kolejne drzemki były superzero płaczu, gadanie i spokojnie sobie zasnela. Z jednej musiałam ja obudzic
zobaczymy jak jutro.
-
Rozmawiałam dziś z koleżanką która twierdzi że nie może pić herbaty bo po niej jej mały jest niespokojny. Myślicie że to może być prawda? Od razu pomyślałam że jak mąż wyjechał 2tyg temu to zaczęłam pić codziennie kawę i czy ona może jakoś wpływać na dziecko?
-
Madziula87 wrote:I udaję się tak wszystko zorganizować co do minuty?
Wiadomo, ze nie da sie co do minuty
Ale ja np po tygodniu stosowania widze, ze dziecko mi ziewa z 30 min przed drzemka, to ide i powolutku wyciszam i klade spać. Plus/minus 15 minut i spi.
Popatrzcie na plusy rutyny, nakarmic dziecko i mozns go zostawić tatusiowi na 3h zeby wybawil i uspal. Łatwiej jest mi umowic sie na wizyte z fryzjerka/lekarzem etc znajac mniej wiecej grafik dziecka. U mnie bylo tak haotycznie, ze nawet nie wiedzialam kiedy gosci zaprosic, albo posilek przygotować etcWerix lubi tę wiadomość
-
MoBo wrote:O to jest grupa klasyfikacyjna?
to pewno sie nie zalapie
O, właśnie... To jak będzie z tym przyjęciem? Nie mam jak wysłać PW do Guerretenshi, nie mam też za bardzo czasu zaglądać co godzinę, przekopywać strony i sprawdzać. Mógłby mnie ktoś po prostu dodać tam?Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2017, 21:22
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
guerretenshi wrote:MoBo, nie ma klasyfikacji. Tylko to nie jest takie sobie pierwsze lepsze miejsce. Jestesmy dla siebie jak rodzina, do tego zostalysmy potepione ze wiekszosc odeszla stad przez gowno burze i chamstwo.
Nie przypominam sobie nic takiegoTo jakaś nadinterpretacja. Jesteśmy grupą od roku, a to, że część z nas nie od początku jest na FB, to już oznacza, że jesteśmy gorsze? Mi osobiście brakuje czasu, by tu czytać wszystko, a na FB są powiadomienia na bieżąco, stąd zmiana decyzji. Ale jak nie to nie... Chociaż myślałam, że pomimo wszystko jesteśmy wszystkie znajomymi, a nie podział na jakieś kółka wzajemnej adoracji. Gdyby mi nie brakowało Waszego towarzystwa, to bym wcale tu nie zaglądała, ale chcę i potrzebuję jakiegoś tam kontaktu, głównie w sprawach rozwoju dzieci w naszym wieku. Może ostatnio rzadziej zaglądam, ale mamy "jedynaków" nie mogą tego raczej zrozumieć
sylwia92 lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
czesc dziewczyny,
stesknilam sie za Wami bardzo!
wiem dlugo mnie tu nie bylo,
ciekawe czy mnie jeszcze pamietacie
ale wiecie zmeczona jestem,i to juz chyba jakies chroniczne zmeczenie,za duzo obowiazkow,ciegle ktos w domu albo placze ,albo domaga sie krzykiem czy swego rodzaju upierdliwoscia
MoBo, Kushina, milky way lubią tę wiadomość
Wszyscy w domu