Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobrawa wrote:tez bym chetnie miala was na fb
wez polkosia zaloz nowa grupe
wiecie bo te co byly tu i wybyly ,to nawet ich nie znam
ale z wami ktore teraz sa na forum to chciabym miec kontakt
i zdjeciami mozna by sie latwiej dzielic i o prywatnosc tez latwiej
Podbijam. Nie ma co włazić buciorami gdzieś gdzie Cię nie chcą. Szkoda tylko,że wiekszość zapomniała skąd powstała grupa fb. I o ile pamiętam powodem przejscia na fb była niewygoda pisania z telefonu,a nie gówno burza.Jak widać chyba powstała nadinterpretacja na grupie fejsowej.
A swoją drogą,każdy ma prawo mieć swoje zdanie. Po to jest forum aby wymieniać się opinią i odczuciami,tylko nie rozumiem po co niektórzy próbują wcisnąć innym swoją racje na siłę i oburzają się na odmienny pogląd.
A mamom z dwojaczkami i ja się nadziwić nie mogę jak znajdują czas na forum.Moja cora jes bardzo absorbujaca więc i dzień krótki i czasu mało.
Dobrawa, milky way, polkosia lubią tę wiadomość
-
Dobrawa wrote:milky,
no ja cie prosze
ja i tak rodzina patologiczna ,trojka dzieci!
gdybym mieszkala w polsce to mozna by powiedziec ze poleciala na 500+
a po za tym to nie te lata
Z tym 500+ to teraz każdy dowala. Wystarczy mieć więcej niż jedno dziecko i już się leci na 500 zł.
Ja też bym była za nową grupą na Fejsie jak co. W sumie też dość późno tu dołączyłam, a w tym czasie dziewczyny już się przenosiły na Facebooka i właśnie pamiętam, że główny powód to niewygoda pisania i czytania z telefonu.
Dobrawa, a jak starszak Twój zareagował na pierwszy lot samolotem? Nie bolały go uszy? Nie płakał?Dobrawa lubi tę wiadomość
-
Nita wrote:
Z tym 500+ to teraz każdy dowala. Wystarczy mieć więcej niż jedno dziecko i już się leci na 500 zł.
Ja też bym była za nową grupą na Fejsie jak co. W sumie też dość późno tu dołączyłam, a w tym czasie dziewczyny już się przenosiły na Facebooka i właśnie pamiętam, że główny powód to niewygoda pisania i czytania z telefonu.
Dobrawa, a jak starszak Twój zareagował na pierwszy lot samolotem? Nie bolały go uszy? Nie płakał?
ale byl z nami tez chlopiec w podobnym wieku i ten caly czas plakal
mam nadzieje za Aran dobrze zniesie,tak czy inaczej lepsze to niz podroz samochodem :Nita lubi tę wiadomość
Wszyscy w domu