Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dla rozwiania watpliwosci przypomne - kiedy powstal pomysl powstania grupy na fb czesc byla za, czesc uznala ze nie, m in Ty Polkosiu, po doswiadczeniach z grupy wiekowej Klementynki. Jakkolwiek. Pozniej bylo niezadowolenie ze cisza, bo czesc przestala sie tu udzielac a byla na fb. No coz, sama do tych osob naleze, bo hormony ciazowe czasem dawaly popalic i robily sie nieprzyjemne dyskusje.
To czy ktos tam dojdzie czy nie, nie zalezy tylko ode mnie. Ja tu tylko pisze jako administrator, ze czekam na decyzje wszystkich dziewczyn. Bo na forum jest fajnie, wygodnie, mozna sie poklocic, pobyc kim sie chce, poskakac sobie do gardel. Na fb nie ma tylko problemow kupy czy wysypki. Jestesmy osobami, nie nickami. Wiec jesli juz dziewczyny sie zdecyduja ze przyjmujemy reszte - uszanujcie to.Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
A co u mnie? Poza skaza bialkowa, wysypkami, kupami, aktualnie przeziebienien to junior rozwija sie prawidlowo. Jest dosc samodzielny, duzo gada, nie lubi moich rodzicow :p czasem bycie mama mnie przerasta, ale maly reset i wszystko wraca do normy. Nie stosuje zadnych magicznych metod wychowywania, w wiekszosci lece na swoj instynkt. W 90% sie sprawdza. W nocy jedna pobudka, karmienia w miare regularne. Chlop zaangazowany w rodzicielstwo, pracujemy nad nami. W sumie rzecz biorac to nic bym nie zmienila. Jest idealnie
Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
Ja nie byłam przeciwna grupie, tylko nie czułam potrzeby rozdzielania się na dwa miejsca. Teraz zwyczajnie nie mam czasu nadrabiać kilkudziesięciu stron tutaj, a chciałabym wiedzieć co i jak u dziewczyn.
Dobrawa lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Dobrawa wrote:czesc dziewczyny,
stesknilam sie za Wami bardzo!
wiem dlugo mnie tu nie bylo,
ciekawe czy mnie jeszcze pamietacie
ale wiecie zmeczona jestem,i to juz chyba jakies chroniczne zmeczenie,za duzo obowiazkow,ciegle ktos w domu albo placze ,albo domaga sie krzykiem czy swego rodzaju upierdliwoscia
DobrawaHej! Jak tam Październikowe? Przesypia noce?
Jak z cycaniem?
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
jak milo mi znow czytac i Polkosie
i nawt nie przeszkadza mi jak Nita z Milky wymieniaja poglady
i obie bardzo lubie
z Mobo dobrze widziec i Basie i Werix i Baranosie
i oczywiscie wszystkie was dziewczyny
Widze ze Tracy na topie
jakos nie przemawia do mnie ,ale nie czytalam,opinie rozne slysalam
zalezy od kogo
od tych co ukladaja dzieci
czy od tych co za nimi podazajaMoBo, milky way lubią tę wiadomość
Wszyscy w domu -
tez bym chetnie miala was na fb
wez polkosia zaloz nowa grupe
wiecie bo te co byly tu i wybyly ,to nawet ich nie znam
ale z wami ktore teraz sa na forum to chciabym miec kontakt
i zdjeciami mozna by sie latwiej dzielic i o prywatnosc tez latwiejpolkosia lubi tę wiadomość
Wszyscy w domu -
Ja szczerze matki dwojek i wiecej to podziwiam, ze macie czas tu zaglądnac. U mnie jedno + pies to kupa roboty.
Dobrawa tekst o upierdliwosci bardzo mi sie podobawidze, ze przy tym zmeczeniu humor Cie jeszcze nie opuścił
-
Polkosia hej
Dobrawa czesc, w koncu zajrzalas
Polkosia ostatnio pytalam tu o Ciebie. Znalazlam Cie na fejsie i na Instachcialam dodac do znajomych, ale nie wiedzialam czy wypada.
Baranosia, kafeina ma wplyw na niemowle, ale od jednej kawy nic nie bedzie. Generalnie jest ograniczenie do 2-3 filizanek dziennie, tak jak w ciazy. Tez uwazam, ze kladziesz Antka spac zbyt pozno. Ja u mojego przesunelam o godzine wczesniej, kapiel o 18, o 19 spi. Widac poprawe, spi dluzej i budzi sie jak w zegarku o 7. A dawniej budzil sie i 8.30 rano. Dlatego zdecydowalam sie przesunac kapiel na wczesniej i nie przetrzymywac go na sile.Dobrawa lubi tę wiadomość
-
polkosia
nocki nie takie zle z mloda spie i karmie na spiaco a mlody u siebie spi do 6/ 7/8
czasami sie wybudzi,ale to nie jest regula i wtedy wyciagam go,karmie i z powrotem do lozeczka
w dzien ciagnie za to sporopolkosia lubi tę wiadomość
Wszyscy w domu -
A dziekuje
fotki mojego dziecka juz tu nie bedzie. Prywatnych opowiesci z zycia rowniez. Za bardzo sie czlowiek otworzyl na publicznym forum a bór wie kto tam siedzi po drugiej stronie kompa i czyta.
Jedziecie z rodzinka do PL na wakacje? My lecimy w czerwcuguerretenshi lubi tę wiadomość
-
a tak lubilam czytac twoje opowiesci Nita...
nom jedziemy,tylko trzeba to jakos dobrze zorganizowac,bo to troszke skomplikowane,duzo nas i rozne potrzeby i mozliwosci wakacyjno/pracowe
pewnie mame odwiedzimy a co dalej to jeszcze nie wiem
wyczytalam ze Filipiny szlag trafil...
kciuki za cos lepszego :*
Wszyscy w domu -
MoBo wrote:Napisalam, ze jak moj sie zgodzi
a teraz uwaza, ze jedno mu wystarczy
nie ma nic do gadania
ja zawsze do mojego mowilam ze jak idzie sie z kims do lozka to trzeba byc gotowym na dzieci,taka naturalna kolej rzeczyWszyscy w domu