Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
milky way wrote:Mysmy z tymi mleczkami z młodym tez mieli przeprawy. Zaczelam od Enfamilu, ale zaczrly sie brzuszkowe problemy, potem Bebilon, lepiej troszke, no to moze Hipp. Trafilismy na ten Combiotic, wydawalo sie extra ale qo pewnym czasie zaczrly sie skorne problemy, Pediatra podejrzewala nietolerancje laktozy i dostalismy bebilon pepti. Mega syf, a ze skorką nic lepiej. W koncu dermatolog powiedziala, ze przejdzie mu samo i tak soe stalo w okolicach 9, 10 miesiąca.
Na maści poszło miliony monet
Jak sobie pomysle, ze z malą będę musiala przerobic te mieszanki to juz mi niedobrze
Niekotre mamy, ktore dlugo karmią kp, dają tylko mleko roslinne, sojowe jakies itd. Jak probowalam, to nasz pluł na odległosc
No wlasnie Milky:-)Metoda prób i błędów,szkoda tylko ze kosztem brzucha własnego dziecka.A moj mały wreszcie najedzony:-)))) -
Witam po świętach. Dziecko mi sie rozregulowało przez święta i na nowo muszę ja uczyć zasypiania w kołysce. W niedziele Michalinka skończyła 5 miesięcy i zaczynamy juz nosić rozmiar 74. Jak ten czas szybko leci... Jak to dziecko szybko rośnie. Zaraz trzeba będzie wracać do pracy...
-
Koska, nie kracz z tym powrotem do pracy ;p
My wracając do domu ze świąt, przypierdzieliliśmy w sarnę. Nam nic się nie stało, ale spędziliśmy kilka godzin w samochodzie, który nie chciał odpalić, przy 2 st. C i śniegu jakbym wracała z Bożego Narodzenia, a nie Wielkanocy... Mały po powrocie przespał ciągiem 3h.
-
Koska ja w przyszłym tygodniu wracam do pracy i od kilku dni jakoś ciągle o tym myślę.
U nas od rana pogoda fatalna dziecko w nocy spało 9h zjadla trochę się pobawiła i śpi już od półtorej godziny. A ja też spalam tragedia pochmurno zimno i smutno.
Werix współczuję jednak najważniejsze że Wy cali i zdrowi. -
Witam się i ja. My po chrzcinach, imprezka udana, posiedzieliśmy do 22. Mały był w kościele najgrzeczniejszy z 8 chrzczonych dzieci, spał i tylko się przebudził jak mu ksiądz głową polewał a ja się tak bałam ,że będzie płakał.
Ciuszki też kupiłam dzisiaj w lidlu o 10 jeszcze były, bluzeczki, body i spodenki.Koska 88 lubi tę wiadomość
-
No właśnie ja się zastanawiam, czy Daniel po prostu o 6 wstaje i robi kupę (bo zawsze rano od razu po wstaniu robi), czy to właśnie ta kupa go budzi. Zazwyczaj o 6 robi kupę, przewijam go dostawiam do piersi i tak długo ssie aż przyśnie i śpimy jeszcze do 7.
-
Koska 88 wrote:Ja wczoraj dostałam propozycje 3h w szkole uczenia od września wiec tez juz o tym myśle. Chiara ty uczysz w szkole? Jak moge zdobyć materiały dydaktyczne?
U nas pobudka między 5,a 6 jedzonko i najczęściej jeszcze drzemka do 8. A czasami już zaczynamy dzień