Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Jeszcze kilka dni temu myślałam, że mnie to ominie, a dziś jak rozczesałam włosy przed kąpielą to całe kołtuny mi zaczęły wychodzić. Patrzę w lusterko, a z boku po prawej stronie mam łysy placek. Jestem załamana nie mogę kitka związać z grzywką zaczesaną do góry, bo widać mi okropne zakole.
-
Koska88 potrzebne ci będą podreczniki z którymi będziesz pracować i dobrze by było zaznajomić się z podstawą programową. Ja też matmy uczę i większość zdań, przykładów biorę z różnych źródeł nawet takich, z których ja się uczyłam.Nasze Aniołki [*] 06.07.15 8 tc, [*] 22.10.15 7 tc, [*] 19.09.18 7tc , 09.04.2019 CB, {*} 04.2020 7tc
PAI-1 homo, mthfr hetero
-
Podziwiam, ze wracacie na tym etapie do pracy. Nie wyobrazam sobie powrotu teraz, w ogole te mysli odrzucam. Łacznie z urlopem wypoczynowym wychodzi mi, ze koncze "urlop" okolo lutego 2018 i mysle, ze na sile nie bede tego czasu skracac. nie chce posylać Malej do przedszkola przed 2 r.z., no chyba ze wczesniej uda nam sie ja odpieluchowac, wiec do tego czasu zostaje nam albo przeprowadzka mojej mamy do nas albo opiekunka. w ogole to zastanawiam sie tez, czy nie wziac urlopu wychowawczego. nie chce miec duzej przerwy miedzy jednym a drugim dzieckiem, a wracanie do pracy na kilka miesiecy to troche nie fair wzgledem pracodawcy. chcoiaz o czym ja mysle, poki co nie udalo mi sie jeszcze "rozdziewiczyc" po porodzie.. niestety wszystkie proby konczyly sie bolem, wiec nie bylo sensu na sile.. mam nadzieje, ze to tylko kwestia czasu, bo moj gin twierdzi, ze wszytsko w porzadku... Pamietam, ze ktoras z Was po pierwszym porodzie tez bardzo dlugo wracala do siebie ?
-
Hej. co do włosów to mnie troche pomaga szampon z rossmana Biały Jeleń. niestety jest tylko w tych malutkich butleczkach podróżnych. kolor zielony. wypadają, ale mniej. moze komuś tez pomoże.
aura nie rozpieszcza.
moj Szymi w poniedziałek wielkanocny przestał chodzić myśleliśmy, ze oszalejemy. chodził na czworaka, plakał a ny z nim. badania; szpital teraz juz wiemy, ze to wirus. piszą o tym juz.
takze dziewczyny uwazajcie na maluchy.
pozdrawiam "spod śniegu"
http://www.tvn24.pl/wroclaw,44/wirus-atakuje-dzieci-na-kilka-dni-traca-wladze-w-nogach,631049.htmlDwa szczęścia-
Szymi styczeń 2015 ♡
Bori listopad 2016 ♡
-
Cudak koleżanki córka miała też ten wirus. Straszne jakie świństwa są w powietrzu kurcze przeraża mnie to że będzie coraz gorzej.
Koska niestety przy obecnych zmianach będziesz miała trochę roboty i będziesz musiała w swoim zakresie poszukiwać informacji i materiałów bo z tego co wiem to podręczniki są w powijakach....
Magdalena niestety muszę wrócić więc za bardzo nie zastanawiam się nad tym... mus to mus.... a wracam na 3 dni po 3h więc szczerze myślę że dobrze mi to zrobi a i Mała nie będzie tylko że mną.
My po drugim szczepieniu, nareszcie! Mogę rzuci nie miało ani jednego objawu szczepienia. Także jestem szczęśliwa ale przeziębiona znowu...
Jak dlugo powinno spać w ciagu dnia dziecko?Koska 88 lubi tę wiadomość