Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, jestem niedoświadczona, czy to są te legendarne mdłości? Nie za późno na ich początek?
Dotychczas apetyt miałam świetny. Od dwóch dni nie mam ochoty nic jeść, a kiedy już zgłodnieję to cofa mnie po kilku kęsach. Ugotowałam krem z groszku a teraz nie mogę na niego patrzeć. Czuję się jakbym była chora brzuch mnie pobolewa. -
Krakuska wrote:Dziewczyny, jestem niedoświadczona, czy to są te legendarne mdłości? Nie za późno na ich początek?
Dotychczas apetyt miałam świetny. Od dwóch dni nie mam ochoty nic jeść, a kiedy już zgłodnieję to cofa mnie po kilku kęsach. Ugotowałam krem z groszku a teraz nie mogę na niego patrzeć. Czuję się jakbym była chora brzuch mnie pobolewa.[/Q
-
Krakuska wrote:Dziewczyny, jestem niedoświadczona, czy to są te legendarne mdłości? Nie za późno na ich początek?
Dotychczas apetyt miałam świetny. Od dwóch dni nie mam ochoty nic jeść, a kiedy już zgłodnieję to cofa mnie po kilku kęsach. Ugotowałam krem z groszku a teraz nie mogę na niego patrzeć. Czuję się jakbym była chora brzuch mnie pobolewa.
-
Jestem przeszczęśliwa Widziałam mojego małego cudownego okruszka i bijące serduszko!:* Cudowny widok
A i wczoraj zaliczyłam pierwsze rzygankopolkosia, Isia86, Krakuska, Agulkowa, Jagodam, cudek2, Polarisa90, baranosia, Szarlotka123, Nulka, Ulka84, ScarlettKate, Abusiowa lubią tę wiadomość
-
Och dziewczyny, mam takie zaległości, ale powiem Wam,że nie mogę siedzieć przed komputerem ani tv, od razu mnie mdli i źle się czuję. Już od dobrego tygodnia obiad i kolacja płyną z falami Dunaju, jedynie śniadanie się ostaje. Wykańcza mnie to.
Też mam ochotę na rosół!
16.02.15 8tc. *
31.07.2015 9tc. * -
gratuluję super wizyt
dziewczyny Wy też macie kłucia i bóle podbrzusza jak na okres?
kurde nie wiem co się dzieje, zaczynam się bać. Niby mnie czasem pobolewało cos tam ale dziś te bóle są ciut intesywniejsze ale nie aż tak żebym sie z bólu zwijała po prostu mnie irytują i wbudzają nerwy. Nie wiem co robićaniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
gratuluję wszystkich serduszek ale fajnie
ja poszłam spać o 19, wstałam teraz bo dziecko szło spać, dałam mu buziaka i zaraz sama wskakuję w piżamę i się kładę, dramat z tym snem
jutro po pracy mam kilka spraw do załatwienia, wrócę do domu po 20,nie wiem jak dam radę, ale środę zaplanowałam sobie wolną, o
aktualnie mam fazę na kanapki z serem żółtym, ketchupem i ogórem -
palma a nie powinnaś mieć teraz okresu gdybyś nie była w ciąży? może stąd te bóle?
mnie w weekend lekko ciągnęły plecy tak jak zawsze przed okresem tylko lżej i to jest właśnie moment że normalnie byłabym przed okresem, dziś już wszystko ustąpiłopalma lubi tę wiadomość
-
Krakuska wrote:Palma, a czy to nie jest przypadkiem czas, w którym przypadałby Twój normalny okres? Gdzieś czytałam, że wówczas te okresowe bóle mogą być takie wzmożone.aniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)