Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa też jak tylko dowiedziałam się o ciąży to szłam na zwolnienie. Jestem pielęgniarką na oddziale pediatrycznym i tam pełno różnych chorób zakaźnych i nie tylko, praca stresująca a ja raz już poroniłam. I lekarze nic nie mówili, wręcz byli zadowoleni z mojej decyzji
Kamilam8 lubi tę wiadomość
-
ależ ja absolutnie nie kwestionuję tego że wasze L4 są "lewe" nie znam dokładnie waszych sytuacji
piszę po tym co widzę w swoim najbliższym otoczeniu, że jest mnóstwo sytuacji brania L4 na zasadzie "a posiedzę sobie w domu, nie chce mi się pracować" i otwarcie o tym mówią, ja czegoś takiego nie popieram
i na tym kończę temat ze swojej strony
-
żonaAnia wrote:hej, a ja miałam wizyte wczoraj, według usg dzisiaj jest 5tydz 7dzień, dzidziuś ma 0,32cm i serduszko też jest
Kochana, a pamiętasz jakiej wielkości był pęcherzyk?
U mnie tylko 5,7mm, niby zarodek 2,9 mm, ale serduszka też jeszcze brak.
U mnie dziś 5t4dWiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2016, 15:20
-
Wróciłam z wizyty , ciąża blizniacza narazie serduszek nie widać , jadę w czwartek na wizytę
polkosia, palma, M@linka, emilkazozz, Agulkowa, Isia86, cudek2, dora13, ScarlettKate, paradise, Arleta, guerretenshi, Morgan89, Szarlotka123, Kokardka44, Abusiowa, Nulka, monaaa85, RedLady lubią tę wiadomość
-
M@linka wrote:Witajcie, ja na l4 jestem od 3 dni i też dostałam wyższą wypłatę - po prostu w ciąży dostaje się więcej kasy bo wliczają mi też soboty i niedziele płatne 100% a jak pracuję normalnie to za weekendy nie mam płacone. Dlatego jeśli Bóg da cieszyć się tą ciążą to będę teraz odkładać sobie te nadwyżki, bo później tylko 80% pensji.
Powodzenia wizytującym!
s1985 idziesz dziś na betę? trzymaj się kochana w tych trudnych dniach niepewności i daj znać..2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
nick nieaktualny
-
s1985 wrote:tak już byłam na becie 7940 ;] progesteron 58,25
Niech bąbel rośnie!!! Kiedy następna wizyta? Twój przypadek jest mi bliski bo ja mam podobnie niejasną sytuację. Też siedzę jak na szpilkach i popadam w skrajne nastroje...
Polarisa - wow - podwójne szczęście
Asiaa91 ;( tulę... strasznie mi przykro...co się stało? to tak niespodziewanie czy coś Cię niepokoiło? (wybacz moje pytanie-boję się bardzo tego scenariusza...)zapraszam po wsparcie na wątek poronienie -> zaczynamy znowu starania - fajna ekipa dziewczyn po przejściach-jakbyś miała potrzebę pogadania z kimś z podobnymi przeżyciami...
Arletka a Ty jak się dziś czujesz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2016, 15:41
Polarisa90 lubi tę wiadomość
-
milky way wrote:Wracajac do betahcg, w 7 i 8 tygodniu jeszcze rosnie... moze nie 100% co dwa dni e bez przesady...
Under 1,200 mIU/ml Between 30 and 72 Hours
1200-6000 mIU/ml Between 72 and 96 Hours
Over 6,000 mIU/ml Over 96 HoursIsia86 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18