Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dotty84 wrote:Kochana, a pamiętasz jakiej wielkości był pęcherzyk?
U mnie tylko 5,7mm, niby zarodek 2,9 mm, ale serduszka też jeszcze brak.
U mnie dziś 5t4d
Dotty, w pęcherzyku 5,7 mm masz taki duży zarodek? U mnie przy 6 mm nie widać nicKlementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
cześć Wam
a ja dziś mam głupie uczucie, jakbym miała wsadzonego tampona, który delikatnie uwiera
zbadałam się i to chyba szyjka macicy tak nisko jest, ale to akurat chyba dobrze?
no i mnie cycki od 2 dni przestały boleć. Niektóre z Was chyba też tak miały? -
Malinka, serduszko po prostu przestalo bic.. caly czas mialam objawy typowo ciazowe, mdlosci, bol piersi... mam skierowanie do poradni genetycznej, moze tam sie czegos dowiem... poki co czeka mmnie zabieg. Dzieki za wsparcie! 9Trzymajcie sie i powodzenia...
-
Asiaa91 wrote:Malinka, serduszko po prostu przestalo bic.. caly czas mialam objawy typowo ciazowe, mdlosci, bol piersi... mam skierowanie do poradni genetycznej, moze tam sie czegos dowiem... poki co czeka mmnie zabieg. Dzieki za wsparcie! 9Trzymajcie sie i powodzenia...
Asia, przykro mi, też przez to przechodziłam... Trzymaj się!Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Kushina wrote:Tak jak pisalam czuje sie dobrze i nie mam takiej potrzeby na razie, po prostu widze, ze tu na forum jest kilka dziewczyn na L4 i jestem ciekawa jak to sobie zalatwily Ja raczej tak jak mowilam mam w pracy odwrotna tendencje, ze lekarze nie chca dawac L4 nawet juz w zaawansowanej ciazy. Tez uwazam, ze nie powinno sie naduzywac L4 jesli ciąża przebiega bez komplikacji, ale powinno sie znalezc jakis zloty srodek.
-
Asiaa91 wrote:Malinka, serduszko po prostu przestalo bic.. caly czas mialam objawy typowo ciazowe, mdlosci, bol piersi... mam skierowanie do poradni genetycznej, moze tam sie czegos dowiem... poki co czeka mmnie zabieg. Dzieki za wsparcie! 9Trzymajcie sie i powodzenia...
Asia91 bądź dzielna. Ja przechodziłam dokładnie to samo teraz chyba się będę denerwować na każdym etapie ciąży, bo wcześniej bijące serce nie dało nam gwarancji. Ale tak to już jest z nami, martwić się o nasze dzieci będziemy do końca swojego życia. Tulę mocno :-*
16.02.15 8tc. *
31.07.2015 9tc. * -
M@linka wrote:Niech bąbel rośnie!!! Kiedy następna wizyta? Twój przypadek jest mi bliski bo ja mam podobnie niejasną sytuację. Też siedzę jak na szpilkach i popadam w skrajne nastroje...
Polarisa - wow - podwójne szczęście
Asiaa91 ;( tulę... strasznie mi przykro...co się stało? to tak niespodziewanie czy coś Cię niepokoiło? (wybacz moje pytanie-boję się bardzo tego scenariusza...)zapraszam po wsparcie na wątek poronienie -> zaczynamy znowu starania - fajna ekipa dziewczyn po przejściach-jakbyś miała potrzebę pogadania z kimś z podobnymi przeżyciami...
Arletka a Ty jak się dziś czujesz?2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Asia tak mi przykro:(
Ja dziś mam jakiś do dupy dzień,nic mi się nie chce,mogłabym leżeć cały czas
M@linka my to wogóle mamy podobnie,też mam dziś niewielkie plamienia,no i oczywiście 2 dni po wizycie na nowo czarne scenariusze w głowie,a kolejna wizyta w środę,bardzo się jej boję,to zazwyczaj jest ten pechowy czas..żeby chociaż minął już ten 10 tydzień..oby dotwać