Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
guerretenshi oj mam tak jak Ty, też bym najchętniej co dwa tyg chodziła, teraz tyle czekam bo 11.05 minie dokładnie miesiąc od ostatniej wizyty i tak bardzo bym chciała aby wszystko było dobrzeBo ja na złe, Reaguję źle...I kurczę się, w sobie zamykam...
-
Ja dziś na badaniach. Morfologia, glukoza, mocz, sod i potas no i tarczyca (tsh, ft3 i ft4). Oczywiście na czczo. Kolejka jak za komuny
Z czego 3 babki w zaawansowanej ciąży, żaden pacan ich nie przepuścił. Boże, co to za społeczeństwo. . . A było duszno.
Ja oczywiście jak jakiś pijaczyna zaliczyłam rzyg pod laboratorium - no tak mi szarpalo tym pustym żołądkiem, że szok. Godzina czekania. Szkoda słów.
Ja wizytuje 11 maja, chociaż oczywiście wolałabym wcześniej. L4 mam do 10ego.
Trzeba wierzyć, że wszystko z bibi ok.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2016, 10:29
-
nick nieaktualnyHej Kochane :*
Mnie dzisiaj zaniepokoiły plamienia od rana.. Są lekko brązowe, nawet w sumie beżowe i ból brzucha. Nie czuję, żeby miało to być coś złego ale mimo wszystko.. Kurcze, jestem już praktycznie na końcówce.. nie wiem co zrobię jeśli się okaże, że serduszko przestało bić.. Zwłaszcza, że teraz taki smutny okres.. Brzuch niby mam większy nawet chyba z dnia na dzień, bolą piersi i mam wymioty rano ale.. po sytuacji Asi zaczęłam się niepokoić
Polarisa, piękne
Asia, trzymaj się mocno i odzywaj czasami co u Ciebie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2016, 10:35
Polarisa90 lubi tę wiadomość
-
Szarlotka to jedź na izbę dla swojego i bejbika spokoju.
Szczęśliwa mama u mnie też już brzucho widac, wyskoczył wcześniej niż w poprzedniej ciąży.
Polarisa i emilkazz świetne foteczki, gratuluję
Cudek rozbroilas mnie tym tekstem o pijaczynie ogólnie to współczuje tych badań na cukier....
U mnie z objawów to tylko ból piersi i ciągle wizyty na siku. Porażka z tym lataniem... Miłego weekendu dziewczynyPolarisa90, Szarlotka123, cudek2, emilkazozz lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyByłam właśnie sprawdzić jak to wygląda, na wkładce nic, na papierze nic.
Lekarka mnie uspokoiła, bo odpisała , że tak czasami bywa, mogłam się zadrapać przy aplikowaniu luteiny albo za dużo razy uprawialiśmy z moim seks(wczoraj dwa razy). Powiedziała mi, żeby się z tym wstrzymać do 13 tygodnia. W Poniedziałek mam przyjść do niej a na razie brać tabletki i najwięcej leżeć, może też dzieciątko domaga się odpoczynku bo ja całymi dniami jestem na nogach.. Nastraszyła mnie fasolka i już będę leżeć cały czas jak będę miała wolne.. No i oczywiście jakby plamienie się nasiliło albo nie daj boże doszło krwawienie to mam lecieć do niej do szpitala. Jak to ona jeszcze napisała "dzieciątko jest duże, ładnie biło serduszko więc nie ma powodu do niepokoju".
Mdli mnie strasznie więc jest dobrze
No, mój brzuchol już wygląda, zrobię wam zdjęcie jak wrócę do domu Mój mówi, ze już chyba trzeba będzie zacząć mówić albo sami się domyśląWiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2016, 11:26
Agulkowa, cudek2 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny Gratuluje udanych wizyt i tych cudownych bliźniaków
Asiu bardzo mi przykro Ściskam mocno
Mi już tech brzuch wybiło ubieram się coraz luźniej żeby trochę tuszować, bo mama nadal nie wie a my pod jednym dachem Wczoraj moja przyjaciółka się śmiała kiedy jej w końcu powiem b o ona sama już miesiąc wie (ale to zleciało).
Niestety bank odrzucił nasz wniosek po majówce ruszamy do innego banku i mam nadzieje że już ten rozdział zamkniemy i wtedy powiem
Tez mam wizytę 11.05
Później wstawie zdjęcie mojego wybitego brzuszkacudek2, Szarlotka123, Polarisa90, karolajna88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mój brzuchol normalnie od miesiąca wygląda tak
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f89f8150d294.jpg
Chyba że się najem, albo mnie wezdmie i momentalnie robi się taki
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/bca16612ce6d.jpg
Na moje nieszczęście większość dnia jest opcja druga
Co do cery z Maciejem dostałam ładnej cery, miałam ładne włosy które mi pięknie rosły, a teraz dla odmiany mi wypadają i sa tragiczne a na twarzy mam tyle krost, że w okresie dojrzewania tyle tego nie było Wniosek - to musi być córka
Przez alergie od kilku dni mam masakrycznie zawalone zatoki, ale dzisiaj to mi głowę normalnie rozsadza. Farmaceuta stwierdziła że mogę brać sinupret wiec to jedyne co mnie ratujeSzarlotka123, emilkazozz, Agulkowa, Abusiowa, polkosia, cudek2 lubią tę wiadomość
-
Szarlotka123 wrote:cudek-hahaha padłam No, trochę przesadziliśmy chyba. Już mam posuszę do 13 tygodnia xD
Nulka, może masz jakieś pytanie? może mogłabym Ci pomóc?
Dzisiaj mamy dzień brzuszków -
nick nieaktualnyTo faktycznie jakoś dziwnie.
A w jakim banku byłaś jeśli mogę spytać?
Fajne oferty kredytów hipotecznych ma BZWBK, PKO BP i S.A.
Niestety Credit Agricole, Alior czy choćby Getin mają te kredyty do dupy. (dobrze, że nikt nie wie w którym pracuje bo by mnie chyba zwolnili )
Te trzy mają najniższe oprocentowanie, niską marże i są na prawdę najtańsze.
No ale nie wiem jakie tam są wymagania i jaki obieg dokumentów, musiałabyś się dowiedzieć.
Piękny brzuszek
ING może przyznać ale jest drogiWiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2016, 12:31
Nulka lubi tę wiadomość
-
Nulka wrote:Mój brzuchol normalnie od miesiąca wygląda tak
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f89f8150d294.jpg
Chyba że się najem, albo mnie wezdmie i momentalnie robi się taki
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/bca16612ce6d.jpg
Na moje nieszczęście większość dnia jest opcja druga
Co do cery z Maciejem dostałam ładnej cery, miałam ładne włosy które mi pięknie rosły, a teraz dla odmiany mi wypadają i sa tragiczne a na twarzy mam tyle krost, że w okresie dojrzewania tyle tego nie było Wniosek - to musi być córka
Przez alergie od kilku dni mam masakrycznie zawalone zatoki, ale dzisiaj to mi głowę normalnie rozsadza. Farmaceuta stwierdziła że mogę brać sinupret wiec to jedyne co mnie ratuje