Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyA ja dzisiaj obiad zjadlam w McDonaldzie i teraz mam wyrzuty sumienia, ze funduję dzidziusiowi takie śmieciowe żarcie. Na usprawiedliwienie powiem, ze na mysl o zjedzeniu czegokolwiek innego mialam odruch "bleee" A fryteczki byly takie chrupiace, mniam
-
karolajna88 wrote:Polkosia ja tez chodzę do medicover do dr Świrskiego w Warszawie i pytal się mnie ostatnio o l 4 ale niestety mam taka prace ze nie ma mnie kto zastąpić pracuje po 9 h dziennie w tym 3 gdzinny dojazd nie powiem w domu padam na przysłowiowy ryj.
a ja uważam, że nie ma ludzi niezastąpionych a śmiem twierdzić nawet, że pracodawca nawet nie podziękuję za owe poświęcenie... ja sobie nie wyobrażam chodzić teraz do pracy. jak w domu ledwo co wytrzymuję z kiepskim samopoczuciem, to co dopiero w szkole podczas prowadzenia lekcji...
poza tym, po to mamy odprowadzane składki ZUS żeby móc skorzystać z głupiego zwolnienia, jeśli jest taka potrzeba. Państwo i tak na wiele możliwych sposobów wykorzystuje swoich obywateli, więc nie bądźmy bohaterkami, które za wszelką cenę chcą pracować do samego rozwiązania... o takie moje przemyślenie
ale oczywiście każdy ma swój rozum i wie co dla niego najlepszeKushina, Werix, cudek2, polkosia lubią tę wiadomość
14.01.2016 - [*] 8t3d ;(
9.12.2016 - 38t1d - 3270g, 52cm ) -
Też mi się zdarzało i w ciąży i przy kp zjeść fast food Nie miej wyrzutów!
Karolajna, znam Świrskiego, świetny lekarz! Trafiłam raz do niego, bo mój był na urlopie i poratował mnie bardzo. Nawet myślałam, żeby mojego zmienić, ale za daleko przyjmuje.Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Arleta wrote:Asia tak mi przykro:(
Ja dziś mam jakiś do dupy dzień,nic mi się nie chce,mogłabym leżeć cały czas
M@linka my to wogóle mamy podobnie,też mam dziś niewielkie plamienia,no i oczywiście 2 dni po wizycie na nowo czarne scenariusze w głowie,a kolejna wizyta w środę,bardzo się jej boję,to zazwyczaj jest ten pechowy czas..żeby chociaż minął już ten 10 tydzień..oby dotwać
Mi dziś odpierdziela. Same czarne scenariusze w głowie, które sposobami próbuję odpędzać. A jeszcze do tego parę forumowych koleżanek spotkało to czego tak się boję. Cały dzień jestem nakręcona obawami - dawno już tak nie miałam - a dołożyły mi trosk te "brudzenia" dziwne i jeszcze dwa dni mierzyłam znów tempkę i kuźwa spadła znacząco co pokryło się z wystąpieniem tego plamienia...znów świruję. Jestem niespokojna dziś...a do wizyty tydzień został..JESZCZE...co z tego, że widziałam serduszko jak ono może już nie bije ;( ehhh wyć mi się chcę sorry Dziewczyny...Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2016, 19:59
-
nick nieaktualnyPolarisa, Palma,emilkazozz super wieści!
Bliźniaki? Podwójne szczęście, super!
Asia, bardzo mi przykro Trzymaj się Kochana. Zauważyłaś to na wizycie czy plamiłaś jakoś? Przepraszam,że pytam.
Ja dzisiaj sama mam taki dzień.. Zaczynam myśleć i myśleć i nic dobrego mi z tego nie wychodzi..emilkazozz, Polarisa90 lubią tę wiadomość
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/936abdbf08a1.jpg
W końcu jest na co popatrzeć. W końcu zasnę spokojniejsza. Chociaż dziś mieliśmy przygodę, bo wieczorem córa upadła i rozcięła brodę. Na szczęście na SORze założyli tylko stripy i obyło się bez szycia.Agulkowa, M@linka, Isia86, Szarlotka123, paradise, polkosia, cudek2 lubią tę wiadomość
-
Szarlotka123 wrote:Polarisa, Palma,emilkazozz super wieści!
Bliźniaki? Podwójne szczęście, super!
Asia, bardzo mi przykro Trzymaj się Kochana. Zauważyłaś to na wizycie czy plamiłaś jakoś? Przepraszam,że pytam.
Ja dzisiaj sama mam taki dzień.. Zaczynam myśleć i myśleć i nic dobrego mi z tego nie wychodzi..
Dowiedzialam sie na usg. Z objawow tylko bol podbrzusza jak na okres. Do tej pory nie mam krwawien, mimo ze od tygodnia ciaza sie nie rozwija...
-
cudek nie dzwoniłam do gina i tak mi nic nie pomoże więcej niż teraz mam, a poza tym to plamienie jakieś wielkie nie było - taki kremowo-brunatny śluz. Mnie kochana nie martwi to brudzenie ale całokształt mojej sytuacji
emilkazoz piękny widoczek!
Asiaa wierzyć się nie chce. W głowie mi się nie mieści co my się mamy z tymi ciążami i dlaczego spotyka to kobiety, które tak bardzo pragną. Jakie to wszystko jest podstępne i niesprawiedliwe tu niby wszystko okej a tu nagle BACH! Brałaś jakieś leki? clexane czy coś w tym stylu?
U mnie też zapewne jest coś nie tak. Zbyt dużo rzeczy się nie zgadza. Jeszcze się łudzę, że może lekarz źle zmierzył...Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2016, 22:56
-
Mi piersi tez już odpuscilo. Bolą tylko rano jak wstaje bo mi je ciągnie. Zostały czasem pojawiające sie mdłości, zachcianki i śmieszny ból tam na dole. Ale sie nie stresuje. Po prostu jestem ta która ciąże przechodzi spokojniej. A widok już delikatnie zaokroglonego podbrzuszka rozpieszcza moje oczy i dusze. Dlatego nie doszukujcie sie objawów, boli, mdłości. Czegokolwiek. Bierzcie witaminki i zbajcie o siebie.
Współczuje ostatnich strat i mocno sciskam.
Ja mam wizytę dopiero 17. Co daje 4 tygodnie bez dogadania maluszka. Zastanawiam sie czy nie pójść prywatnie na usg. Najchętniej co dwa tygodnie bym tam zaglądała patrzeć jak maleństwo sie rozwija. Oraz odpukać uniknąć sytuacji ze coś sie dzieje a ja o tym nie wiem. Idę robić śniadanko i do pracy. Czeka mnie ciężki dzień bo wczoraj szlag trafił nasza wannę i będziemy szukać sposobu jak ja naprawić dzisiajemilkazozz, dora13, Szarlotka123, Agulkowa lubią tę wiadomość