Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
No tez nie spotkalam sie z taka iloscia dziewczyn z jednego miesiaca... ktore stracily . ale bądzmy dobrej mysli.... nie poddawajmy sie bo mamy dla kogo walczyc !!!
Lece spac... mam nadzieje ze jutro beda sam dobre wiesci. -
Dziewczyny ciągle Was podczytuje...
Współczuje tym co straciły maleństwa ale...coś powiem ku pokrzepieniu...
W kwietniu 2014 dowiedziałam sie ze jestem w ciązy...niestety w 8tc okazało się puste jajo płodowe...czekanie na poronienie...w maju dokładnie 23go szpital i indukcja poronienia....
równo po roku okazało się , że jestem w ciąży...termin na 8.12.2015....Antek postanowił jednak zrobić nam niespodzianke i urodził sie 27.11.2015.....teraz ma 6 miesięcy...leży obok i chrapie:D....
nie traćcie nadziei....nadzieja umiera ostatnia....emerald_m, Werix lubią tę wiadomość
-
Szarlotko, zajrzałam przed snem, a tu taki post Mam nadzieję, że fasolka się trzyma. Przytulam mocno i jak chyba każda z nas ślę w Waszą stronę ciepłe myśli.
Odezwij się jak będziesz mogła.
Arleta, Azor, mocne kciuki za jutrzejsze wizyty.
21.01.2014. synek
05.01.2018. synek
12.03.2015 - 10tc [*] 12.05.2016 - 10tc [*] MTHFR C677T homozygota; -
nick nieaktualnyWróciłam właśnie, dziękuję wam, jesteście Kochane :*
U nas wszystko ok, fałszywy alarm. Maleństwo się ruszało, miało nawet czkawkę, serduszko bije, tętno 170, ma mniej więcej 3 cm, więc wszystko się pięknie pokrywa z tygodniem ciąży
Łożysko piękne, żadnych polipów, krwiaków też nie, kosmówka się nie odkleja.
Prawdopodobnie było to od wymiotów, może też być od nadżerki bo się powiększyła.
Mam zalecenie dużo leżeć i się nie przemęczać.
Trafiłam na świetnego lekarza, pośmiałam się z nim jak już było po wszystkim. I na koniec jego słowa "dbać o siebie,i żebym Cię już w szpitalu ani na dyżurze więcej nie widział"
Ogólnie to lekkie krwawienie przemieniło się w szpitalu już na brązowy śluz.
Zjadłam bułkę bo tak mi strasznie burczało w brzuchu, że aż wstyd i spokojna idę spać.
DobranocWiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2016, 00:01
Martosza83, emerald_m, cudek2, Agulkowa, Sanni, Izieth, dora13, paradise, Nulka, emilkazozz, M@linka, baranosia, polkosia, Jagodam, WróżkaZielona, cati, Werix, RedLady, Morgan89 lubią tę wiadomość
-
Arleta, Azor, dołączam dziś do wizytujących. Boję się okropnie, to jak jakiś wyrok. 2 tyg temu nie widać było dzidzi...
Szarlotka,ale nas nastraszyłaś. Dziś pierwsze co sprawdziłam forum, bo wczoraj już padlam. Uff
Miłego dnia dziewczyny, a sobie spokoju życzę, bo zaraz powyrywam sobie wszystkie włosySzarlotka123 lubi tę wiadomość
16.02.15 8tc. *
31.07.2015 9tc. * -
Część dziewczyny tak jadę do pracy autobusem i Was czytam to serce drży. Ja jakoś jestem nad wyraz spokojna... Chyba lepiej w ta stronę musimy być dobrej myśli i się wspierać inaczej popadniemy w paranoje cieszmy się każdym dniem !b buziaki dla wszystkich
Szarlotka123 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam się w 9 tygodniu ciąży wg. USG jestem w trakcie robienia krzywej obciążenia glukozą i bez mała bym wszystko zwróciła ten specyfik jest tak obrzydliwy, że w tej chwili nie dziwię się moim pacjentom że po tym wymiotują...
Isia86, Szarlotka123 lubią tę wiadomość
-
Cześć dzięki Bogu Szarlotka ze wszystko dobrze. U mnie dziś ekstra dzień wolny wiec będę robić mega porządki. Powoli szykujemy sie do remontu. Nie mogę sie doczekać zakupów, mebli. Wieczorem z moim marzylismy żeby było już czuć ruchy, a najlepiej mieć maleństwo w ramionach. Niech te pół roku strzeli jak szalone, bo nie mam pojęcia co ze sobą zrobić przez ten czas. Tym bardziej ze od połowy lipca przestaje pracować. Ah. Miłego dnia dziewczyny. Czekam na dobre informacje i ładne zdjęcia od wizytujacych :*
Szarlotka123 lubi tę wiadomość
-
Zaprowadziłam Maćka do przedszkola i zaraz weszłam tu zerknąć.
Szarlotko tak się cieszę że u Was wszystko ok aż sie łza w oku kręci
Trzymam kciuki za wizyty i Sylwia za ciebie żebyś wytrzymama te 2 godzinySzarlotka123 lubi tę wiadomość
-
szarlotka wielkie uff super że wszystko dobrze
trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty
ja też zaraz wstaje i do roboty się szykuje, nie chce mi się po tym wolnym, dobrze że mam na te 3 dni dużo roboty to szybko czas minie do weekendu fajnie że ten tydzień taki krótki
już mało brakowało a planowałam się dziś w pracy przyznać bo brzuch mi wywala, ale może odpowiednim strojem jeszcze na kilka dni go zatuszujeSzarlotka123 lubi tę wiadomość
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/124197d91871.jpg
Zapomniałam wam pokazać ktoskaM@linka, polkosia, cudek2, palma, emerald_m, guerretenshi, Polarisa90, Szarlotka123, Werix, Arleta lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18