Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
baranosia wrote:Przede mną też glukoza i strasznie się jej boję...
Dziewczyny czy na glukozę coś muszę kupić czy laboratorium daje glukozę?- przepraszam za głupie pytanie2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
nick nieaktualny
-
U nas można polizać cytrynę po wypiciu Niektóre laboratoria (szczególnie NFZ) nie mają glukozy, trzeba samemu kupić w aptece.
Ja po glukozie miałam kilka odruchów wymiotnych, ale wyszłam na świeże powietrze i przeszło. Tam czekałam na kolejne pobrania.Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Szarotka wielkie ufff
S fajny Ktosiek
Dziewczyny powodzenia na wizytach!
U mnie kolejny dzień mdłości, straszne to jest bo nie daje rady zwymiotować żeby sobie ulżyć
Trochę pomaga ciamkanie plasterka imbiru, ale to tylko na chwile.BleeeSzarlotka123 lubi tę wiadomość
3 IUI :(długi protokół 15.03 2015 punkcja 5 komórek ( 3 zarodki )18.03.2015 transfer 2 zarodków, Aniołek 7tc [*]
31.03.2016 punkcja, (13 zarodków)
5.04.2016 transfer 2 zarodków ( 4 śnieżynki),jedno
-
witajcie, szarlotka ale nas nastraszyłaś ;O dobrze że juz ok
trzymam kciuki za wizytujące. Tyle złego u nas sie dzieje ostatanio że ja zaczynam świrować że bede nastepna
ja spadam na uczelnie, miłego dniaSzarlotka123 lubi tę wiadomość
aniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
Cześć.
Fajny ktosiek. Duży
Co do glukozy - większość labów ma. Trzeba zadzwonić i zapytać. W moim np mają a pobierają krew 3 razy. Przed , po godzinie i po 2. Jak się przyniesie cyytryte, to wcisną trochę do kubka > faktycznie pomaga. Mnie mulilo ale raczej nie przez ten smak a z głodu. Da się wytrzymać.
Czuję się jakoś dziwnie. Od kilku dni niestrawność. Wzdecie, birgunka, wymioty i nudności niemal cały czas. Boję się wizyty - a to dopiero 11 ego. Eh.
Trzymam kciuki za wszystkie dzis podgladajace maluszki - niech wszystko będzie ok. ♡ -
ej dziewczyny nie ma co myśleć kto będzie następny
z takim podejściem to by się w ogóle dzieci nie rodziły
głowa do góry i do przodu
nie martwić się na zapas bo to nic dobrego nie przynosi
z każdym dniem jest mniejsze ryzyko, większość widziała już serduszko, na każdej kolejnej wizycie będzie tylko lepiej
polkosia, Szarlotka123, emilkazozz, guerretenshi lubią tę wiadomość
-
Ja tez dzisiaj wizytuje. I zaczął się 10 tc:) oby do przodu. Idę do lekarza który ma prowadzić ciążę...
Czy któraś z was brała metformine? Lekarz do którego chodziłam do kliniki powiedział że nie można jej obstawiać zaraz po zajsciu w ciążę ale też jakoś nie dopytam do kiedy brać... a z tego co czytałam większość lekarzy każe odstawić id razu. A podobno to grozi nawet poronieniem.. głupia z tego jestem... -
Dziewczyny mam pewien problem, od wczoraj mam straszną biegunkę...Już nawet przestałam liczyć ile razy odwiedziłam toaletę, do tego jeszcze kilka razy wymiotowałam...Macie jakieś naturalne sposoby na to? Żeby jeszcze było mało to na majtkach pojawiły się takie różowe wpadające w brąz plamki...Nie miałam tak wcześniej i się martwię, takie coś ostatnio miałam przed miesiączką która nie przyszła więc spodziewam się że moze było to plamienie implantacyjne, ale teraz co to może być?
-
Alexxis wrote:Dziewczyny mam pewien problem, od wczoraj mam straszną biegunkę...Już nawet przestałam liczyć ile razy odwiedziłam toaletę, do tego jeszcze kilka razy wymiotowałam...Macie jakieś naturalne sposoby na to? Żeby jeszcze było mało to na majtkach pojawiły się takie różowe wpadające w brąz plamki...Nie miałam tak wcześniej i się martwię, takie coś ostatnio miałam przed miesiączką która nie przyszła więc spodziewam się że moze było to plamienie implantacyjne, ale teraz co to może być?2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Macica jest teraz bardzo ukrwiona i może od ruchów "toaletowych" pękło jakieś naczynko. Ja trochę od razu po toalecie dostałam różowych plamień, ale kiedy miałam zatwardzenie (ze względu na bardzo wrażliwą nadżerkę).
Dziewczyny! Jak ja mam umyć naczynia?! Nie mogę się do tego zebrać! Śmierdzą tak, że myję jedną rzecz i uciekam! HELP! Modlę się już o drugi trymestr i o koniec tych cholernych mdłości! Jeszcze 3 tygodnie! -
Werix wrote:Macica jest teraz bardzo ukrwiona i może od ruchów "toaletowych" pękło jakieś naczynko. Ja trochę od razu po toalecie dostałam różowych plamień, ale kiedy miałam zatwardzenie (ze względu na bardzo wrażliwą nadżerkę).
Dziewczyny! Jak ja mam umyć naczynia?! Nie mogę się do tego zebrać! Śmierdzą tak, że myję jedną rzecz i uciekam! HELP! Modlę się już o drugi trymestr i o koniec tych cholernych mdłości! Jeszcze 3 tygodnie! -
Szarlotka - widzisz a ja cala noc myslalam co tam u ciebie... dobrze ze wszystko ok ))
mowilam ostatnio ze nie mam objawow ? ... ehe dzis jak mnie zemdlilo to myslalam ze zejde... o losie.
Wrazliwa nie jestem na zapachy , o dziwo nic narazie mi nie przeszkadza. Ale spojrzlam na swoj poprzedni wykres ciazy i tam mam ze mi sie cala karuzela zaczela wlasnie w 9 tyg. a to jeszcze 2 tyg przede mna
Dolaczylam tez do styczniowek bo patrząc na swoja date porodu rownie dobrze moge urodzic w styczniu , a znajac moje szczescie to tak moze byc bo poprzednia ciaze przenosilam tydzen . zamist urodzic 8 to urodzilam 15 i mialam 4kg klocka