Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Szarlotka123 wrote:Pewnie, jesteśmy tu wszystkie od początku i daj Bóg, żebyśmy zostały już do końca, żeby już nikt nigdzie nie odchodził
Wsparcie i Pomoc Kochane.
U mnie w 9t4d wyszło tętno 170, powiedział, ze powyżej normy ale to dobrze, poza tym beta mi bardzo szybko przyrastała więc jeśli to prawda to wychodzi dziewczynka, bardzo bym chciała ale zobaczymy 17
Ja mam dalej lekkie plamienia, myślicie, żeby zwiększyć lutkę na 3x dziennie?
Do lekarza idę dopiero za dwa tygodnie a na USG we Wtorek. Miałam iść na badania ale nie wstałam ;/ polecę jutro. -
guerretenshi z krwi test nifty określa płeć, ale obyśmy nigdy nie miały wskazań do tego testu
ja w określanie płci na usg w 12 tyg średnio wierzę wierzą ci i mówią że się sprawdza którym akurat się sprawdziło
mi lekarz na tym etapie nic nie mówił, dopiero na połówkowym było widać jak na dłoni -
nick nieaktualnyguerretenshi wrote:Myślisz ze 17 poznasz płeć na prenatalnch ? Bo ja jestem dwa dni do przodu i sie strasznie denerwuje czy wszystko będzie ok i wgl. Bo ponoć z badań z krwi można wiedzie ale nie pamietam dokładnie.
Moja koleżanka już poznała na pierwszych prenatalnych z usg Chciałabym ale będzie co ma być Najwyżej poczekam do drugiego, byle by tylko nic złego na nich nie wyszło..
Jestem tego samego zdania ale jak będziecie chciały, to założę nowy wątek.
Nel@ witaj, rozgość się i opowiedz coś o sobieWiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2016, 14:46
-
Ja powtorze, ze niestety, ale czesc naszych ciąż nie przetrwa i taka jest prawda. Kazda to wie.
Nic nie da zalozenie nowego watku. O aniolkach pamietamy i idziemy do przodu majac adzieje,ze bedzie wsszystko ok.
Kazda wszak ma nadzieje, ze na nia nie trafi. Niestety statystyki i natura sa nieublagane. Straty byly, sa i beda. Na grudniowkach, na styczniowkach, na sierpniowkach na lutowkach itd...
Ktorejs sie uda, ktorejs tym razem nie, kolejnym znow tak. Ja to biore na chlodno, inaczej bym zwariowala.
Wrocilam wlasnie z wizyty u gina, wszystko super poki co.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2016, 14:46
Kamilam8, Szarlotka123, kalina123, Izieth, polkosia lubią tę wiadomość
-
milky way wrote:Ja powtorze, ze niestety, ale czesc naszych ciąż nie przetrwa i taka jest prawda. Kazda to wie. Kazda ma nadzieje, ze na nia nie trafi. Niestety statystyki i natura sa nieublagane. Straty byly, sa i beda. Na grudniowkach, na styczniowkach, na sierpniowkach na lutowkach itd...
Ktorejs sie uda, ktorejs tym razem nie, kolejnym znow tak. Ja to biore na chlodno, inaczej bym zwariowala.
Wrocilam wlasnie z wizyty u gina, wszystko super poki co.
To bardzo smutna prawda... -
nick nieaktualny
-
Zaczelam dzis 11 tydz (10tyg 0dni) To moja pierwsza ciaza i troche sie stresuje, ale mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze . Do tej pory dobrze znosze ciaze, zadnych mdlosci jedynie mialam bol piersi ktory powoli ustepuje i jest tylko przy dotyku. Od czasu do czasu czuje klucia w podbrzuszu. No i oczywiscie dopadl mnie katar bol gardla i chyba zapalenie spojowek, ech musze przetrwac.We wtorek mialam usg i wszystko z dzidzia jest ok. Nastepne badanie mam 23.05. Nie moge sie doczekac. pozdrawiam wszystkie mamuski
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2016, 14:58
Kamilam8 lubi tę wiadomość
-
emerald_m wrote:M@linka, serce mi prawie pękło Mocno tulę. Trzymaj się proszę i dbaj o siebie.
Moja historia niemal identyczna jak Twoja, więc sama wiesz, czego się spodziewam.
Zajrzyj do wiadomości w wolnej chwili. Jakiś czas temu, coś Ci wysłałam.
Zajrzałam... Emerald ja teraz będę na forum: poronienie / wątek: zaczynamy znowu starania... Kochana tu już zaglądać nie będę więc daj mi znać po wizycie...Może Tobie cud się przytrafi - życzę Ci tego
Dziewczyny Dzięki za słowa wsparcia! Miło tu z Wami było być. Żegnam!
-
Szarlotka123 wrote:baranosia, zazdroszczę Ci tego spokoju, ja to bym już chyba dawno się prywatnie gdzieś zapisywała.
Szarlotka123 lubi tę wiadomość
-
właśnie mój ostatnio powiedział to samo, że jest ok i wizyta za miesiąc. Ale ja z nerwów to osiwieje. Wiadomo każda z nas się boi że serduszko nagle się zatrzyma i chciałybyśmy co tydzien chodzic na wizyty. Ja tez nie mam za bardzo do jakiego lekarza isc, przed 19.05 ;/
Szarlotka123 lubi tę wiadomość
aniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
Szarlotka123 wrote:Moja koleżanka już poznała na pierwszych prenatalnych z usg Chciałabym ale będzie co ma być Najwyżej poczekam do drugiego, byle by tylko nic złego na nich nie wyszło..
Jestem tego samego zdania ale jak będziecie chciały, to założę nowy wątek.
Nel@ witaj, rozgość się i opowiedz coś o sobieSzarlotka123, polkosia lubią tę wiadomość
-
Kaczorek wrote:Polarisa jak po wczorajszej wizycie?
Jak się maja groszki?
Dzisiaj miałam wizytę kochana
Biją dwa serduszkabaranosia, emerald_m, cati, Aradia***, Szarlotka123, Werix, Izieth, guerretenshi, Chamomilla, cudek2, RedLady, Isia86, Nulka lubią tę wiadomość