Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Bo Ty Szarlotko możesz jeść mięso. Mi na sam zapach wszystko do gardła podchodzi.
Płeć na prenatalnch. A w ruchach zdarzają sie nawet w 16tc. Przecież my w domu byśmy oszaleli z radości. Ale ciąże zaczęłam z tluszczykiem na brzuchu wiec nie spodziewam sie zbyt szybko atrakcji chociaż mnie cieszy fakt ze znów mnie pieka cycki i ekscytuję sie każdym rozciągającym i klujacym bólem w macicy z myślą ze maleństwo rośnie nawet znajomi mówią ze muszę mieć dobrego dilera bo ciagle radosna i podekscytowana chodzę -
nick nieaktualny
-
Witam was dzis mam wizyte odezwe się po
Ehh stresuje mnie to troszkęMagduullina, Szarlotka123 lubią tę wiadomość
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
nick nieaktualnyJa też miałam założoną kartę ciąży jak usłyszała serduszko
Mam problem z imieniem. Umówiliśmy się z moim, że on wybiera dla chłopca i mamy albo Mikołaj albo Filip, ja wybieram dla dziewczynki i.. tutaj już jest katastrofa. Podobają mi się: Kornelia, Judyta, Laura, najbardziej Livia i byśmy mieli już wybrane ale mój K kręci nosem ;/Magduullina lubi tę wiadomość
-
Ja mam nadzieje że wiekszość badań już posiadam z procedury IVF.
Pewnie na bieżąco morfologia i ta glukoza.
Jednak jutro nie pójdę do ginekologa.
Endokrynolog przepisała mi wszystkie niezbędne leki.
Na USG pójdę w przyszłym tygodniu, żeby już coś więcej zobaczyć.
No i moje TSH wynosi na chwilę obecną 1.6 i pani doktor twierdzi że za duże.
Zwiększyła mi dawkę euthyroxu, kolejna wizyta za miesiąc.Magduullina lubi tę wiadomość
3 IUI :(długi protokół 15.03 2015 punkcja 5 komórek ( 3 zarodki )18.03.2015 transfer 2 zarodków, Aniołek 7tc [*]
31.03.2016 punkcja, (13 zarodków)
5.04.2016 transfer 2 zarodków ( 4 śnieżynki),jedno
-
nick nieaktualnyNo tak to zobaczymy jutro bo z synem jak byłam to mnie umawiala na osobny termin do założenia karty no mam nadzieje ze jutro będzie wszystko wpozadku i usłysze serduszko.... Nadzieja no czekamy z niecierpliwością na wieści :*
Szarlotka123 lubi tę wiadomość
-
Zastanawiam sie jak to w końcu jest z tym serduszkiem. Ja ładnie prosiłam żeby usłyszeć ale lekarka mi powiedziała ze niezbyt bezpiecznie jest nagrzewać 7 tygodniowe maleństwo. Ale chyba tez dlatego sie sprzęt do najnowszych nie należy.
Magduullina lubi tę wiadomość
-
guerretenshi wrote:Zastanawiam sie jak to w końcu jest z tym serduszkiem. Ja ładnie prosiłam żeby usłyszeć ale lekarka mi powiedziała ze niezbyt bezpiecznie jest nagrzewać 7 tygodniowe maleństwo. Ale chyba tez dlatego sie sprzęt do najnowszych nie należy.
-
No ja jestem już w 10 ale wg OM i mi zakładać kartę dopiero będzie w środę, najgorsze, że mam duphaston tylko do niedzieli rana a wizyta w środę, napisałam do niego smsa czy da radę wcześniejszą wizytę ale nie odpisał ja też mieisąc temu nie posłuchałam, mówił, że musi się dobrze wykształcić ale widziałam jak pika
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2016, 17:48
Bo ja na złe, Reaguję źle...I kurczę się, w sobie zamykam...
-
guerretenshi wrote:Zastanawiam sie jak to w końcu jest z tym serduszkiem. Ja ładnie prosiłam żeby usłyszeć ale lekarka mi powiedziała ze niezbyt bezpiecznie jest nagrzewać 7 tygodniowe maleństwo. Ale chyba tez dlatego sie sprzęt do najnowszych nie należy.
Chyba nie do końca o sprzęt chodzi. Ja miałam na super sprzęcie robionym i lekarz powiedział, że na tym etapie niewłaściwe jest słuchanie serduszka. I tylko pokazał.Magduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kalina123 wrote:co ile wy byście chciały chodzić na wizyty? nie wiem jak jest na nfz bo nie chodziłam ale prywatnie wizyta co 4 tyg to norma przy zdrowej ciąży
a to że ciężko wytrzymać to inna sprawa2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18