Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny jestem
Wszystko w porzadku ciaza ma 7 tygodni na usg i fasolka 8 mm, widziałam serduszko jak bije 124 uderzeń hehe jakie szybkie
Dostałam zaświadczenie o ciąży pokaże po weekendzie w pracy i też ulotkę fajna i cenne informacje ale to już jutro się podzielę jak podladuje tela tu Pan lub Pani fasolka
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/19c205d38fac.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2016, 21:40
polkosia, guerretenshi, RedLady, kalina123, Azor, Nulka, s1985, AniaKami, Chamomilla, Kamilam8, palma, Szarlotka123, Izieth, Isia86, emilkazozz, cudek2, Werix, Koska 88 lubią tę wiadomość
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
Hej dziewczyny
Malinko tak mi przykroTrzymam kciuki, żebyś szybko doczekała się swojego maleńkiego cudu
Gratuluję udanych wizyt miło usłyszeć dla odmiany tyle dobrych wiadomości.
Też uważam, że zakładanie nowego wątku nic by nie zmieniło...
Co do słuchania serduszka. Z Maćkiem słyszałam tylko na prenatalnym i połówkowym później dopiero na porodówce
Ja wizyte mam 11.05 także odliczam dni
Jestem wściekła bo piekłam tartę dla mojego M. na jego jutrzejsze urodziny (starzeje mi sie ten chłop tylko ja wiecznie młoda) i jako że mam silikonową formę to znowu mi sie boki odkleiły i zapadły
aż mi się odechciało robić, ale ponoć w ciąży często ciasta nie wychodzą
cudek2 lubi tę wiadomość
-
polkosia wrote:Dziewczyny, czy Wam też tak wszystko śmierdzi? Dzisiaj mąż okna mył, bo mi ramy śmierdziały... No dramat.2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
guerretenshi wrote:a ile wydałyście na taki detektor tętna ? bo jestem zafascynowana.
http://www.solostocks.pl/sprzedaz-produkty/inne-produkty-zdrowotne-medyczne/contec-detektor-tetna-plodu-sonoline-b-1328127
Ten miala moja polozna i ja mam go w domkuwiec przy pierwszej ciazy sprawdzil sie idealnie .
-
cati wrote:ja kupilam uzywany ale nowy kosztuje okl. 300 zl przynajmniej kiedys
http://www.solostocks.pl/sprzedaz-produkty/inne-produkty-zdrowotne-medyczne/contec-detektor-tetna-plodu-sonoline-b-1328127
Ten miala moja polozna i ja mam go w domkuwiec przy pierwszej ciazy sprawdzil sie idealnie .
cati lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
dziewczyny ja jutro mam wizyte i znowu zle przeczucia, mysle ze ktosiek nie dał rady
a jeszcze dzis zaczelismy 9 t tj 8t0d , ale na usg było tydzien do tyłuczylu 7,0
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2016, 07:24
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
s1985 wrote:dziewczyny ja jutro mam wizyte i znowu zle przeczucia, mysle ze ktosiek nie dał rady
O Twojej wizycie pamiętam, czekam na nią i z całego serca życzę Ci żebyś usłyszała dobre wieści.
Miłego dnia mamusie i mocne kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty!
Spadam do pracy.21.01.2014. synek
05.01.2018. synek
12.03.2015 - 10tc [*] 12.05.2016 - 10tc [*] MTHFR C677T homozygota; -
emerald_m wrote:Ja już nawet boję się cokolwiek odzywać na forum, planować, marzyć. Po ostatnich stratach na wątku też jestem pełna lęku, a w głowie ciągle myśl "beta nie kłamie"
O Twojej wizycie pamiętam, czekam na nią i z całego serca życzę Ci żebyś usłyszała dobre wieści.
Miłego dnia mamusie i mocne kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty!
Spadam do pracy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2016, 07:35
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Ja tez wlasnie zbieram sie na moja długo wyczekiwana wizytę ! Z jednej strony marudziłam ze chce aby czas jak najszybciej płynął a teraz gdy przyszło co do czego najchętniej zaszłabym sie w najdalszym kacie ;( boje sie okropnie ze jak poprzednio pierwsza wizyta okaże sie juz ostatnia...
-
Aradia*** wrote:Ja tez wlasnie zbieram sie na moja długo wyczekiwana wizytę ! Z jednej strony marudziłam ze chce aby czas jak najszybciej płynął a teraz gdy przyszło co do czego najchętniej zaszłabym sie w najdalszym kacie ;( boje sie okropnie ze jak poprzednio pierwsza wizyta okaże sie juz ostatnia...
Aradia*** lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18