Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
guerretenshi wrote:Zastanawiam sie jak to w końcu jest z tym serduszkiem. Ja ładnie prosiłam żeby usłyszeć ale lekarka mi powiedziała ze niezbyt bezpiecznie jest nagrzewać 7 tygodniowe maleństwo. Ale chyba tez dlatego sie sprzęt do najnowszych nie należy.2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
guerretenshi wrote:Domagajcie sie karty do 10 tc. Wtedy przysługuje kosiniakowe. A 1000 zł piechota nie chodzi.2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Nie dają posłuchać, bo muszą odpalić Dopplera, a to są silne fale, które nie są obojętne dla takiego kropka małego. Zazwyczaj na prenatalnych i potem na każdych innych już nie robią problemuKlementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Dziewczyny a może wyjściem byłby ten detektor tętna do użytku domowego?
Ponoć daje odczyty już po 10 tygodniu.
Zastanowie się nad nim jak przyjdzie odpowiednia pora.3 IUI :(długi protokół 15.03 2015 punkcja 5 komórek ( 3 zarodki )18.03.2015 transfer 2 zarodków, Aniołek 7tc [*]
31.03.2016 punkcja, (13 zarodków)
5.04.2016 transfer 2 zarodków ( 4 śnieżynki),jedno
-
Kaczorek wrote:Dziewczyny a może wyjściem byłby ten detektor tętna do użytku domowego?
Ponoć daje odczyty już po 10 tygodniu.
Zastanowie się nad nim jak przyjdzie odpowiednia pora.2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Niose dobre wiesci. Serducho ktośka bije i wzrostowo idealnie a plamienia taki moj urok, dopoki nie ma zywej krwi mam sie nie stresowac.
polkosia, cudek2, guerretenshi, Isia86, s1985, baranosia, RedLady, Chamomilla, Werix, Azor, Nulka, cati, emerald_m, Szarlotka123, Izieth lubią tę wiadomość
-
Rownież przesyłam pozytywne fluidki po dzisiejszej wizycie u lekarza serducho bije jak dzwon, ale też tylko widziałam bo maluszek jest zbyt mały by go posłuchać żeby mu nie zaszkodzić. 2 tyg temu tak samo mi mówiła widziałam pierwszy raz w życiu jak moje cudeńko sie porusza i było to coś niesamowitego, niestety nie chciał sie obrucić bokiem żeby dokładnie go zmierzyć. Kolejna wizyta dopiero za 4 tygodnie wiec osiwieję i oszaleję do tego czasu.
RedLady, kalina123, Chamomilla, polkosia, paradise, Werix, Azor, Nulka, palma, emerald_m, Szarlotka123, Izieth lubią tę wiadomość
Oliwierek, nasz Aniołek Stróż.. *15.08.16[*]16.08.16 25+1tc Tesknimy!!!
Aniołek 8t.c. ..13.12.2015 .... Na zawsze w serduszku ....
-
Ja mam taki za 120-okolo. Super sprawa, co jakis czas wlaczalam sobie,jak sobie costam wmowilam.
A potem jak czulam ruchy...na poczatku te ruchy raz sie czujeraz nie, nie codziennie. Wiec tez sobie wlaczalam
Czytalam ze to tez nie za czesto powinno sie uzywac ale doslownie na kilka seku d przykladalam dla sw.spokoju