Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
baranosia wrote:Palma mam wizytę dzień przed Tobą więc musimy się wspierać i zaufać lekarzowi. Póki nic się nie dzieje nie będę panikować.
baranosia lubi tę wiadomość
aniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
nick nieaktualnyemilkazozz, jak się ma dobry sprzęt i dzieciątko dobrze odwrócone, no i dobrej wielkości to się wszystko zobaczy
Polkosia, kolejny powiew słoneczka na forum, gratuluje!
Teraz będą już tylko dobre informacje.
Palma, Baranosia, w sumie fakt. Ja też teoretycznie mam co trzy tygodnie a wariuje bardzo. Ale myślę, że teraz już po 10 tc odetchnę, jeśli nie to na pewno po prenatalnych. Akurat mam USG tydzień po tygodniu więc jakoś przetrwam
Ja dzisiaj na obiad znowu polędwiczki z kurczaka panierowane, kaszę i ogórki. Kurde, same fast foody ostatnio jem bo nic innego nie mogę ;/
Nel@, super, najgorszy czas masz już za sobą, teraz pójdzie z górkiNel@, cudek2 lubią tę wiadomość
-
Nel@, super, najgorszy czas masz już za sobą, teraz pójdzie z górki [/QUOTE]
No wlanie tez tak wyczytalam ze po 10 jest juz wicej spokoju, uff a ze to jest moja pierwsza ciaza to panikuje czasami jak glupia, ze za bardzo kluje ze za malo, ze bolaly piersi bardzo teraz mniej. Mimo tego,ze wiem ze kazda z nas przeodzi ten czas inaczej trzymam kciuki za wszystkie fasolki -
Ja jutro bede miała pełny 10 tyg. Wizytę mam 25.05 i wtedy prenatalne. Musze uzbroic sie w cierpliwość - to dokładnie 30 dni od ostatniej wizyty. Zaczęłam mieć jakieś nerwobóle w prawym pośladku podczas chodzenia brzuszek trochę wystaje. Niestety mdłości dalej królują, a tu obiad trzeba zrobić... bleee
-
hej hej!
u nas wszystko w porzadku. Kropek ma 18mm. Ja musze niestety zrobic krzywa cukrowa, bo glukoza na czczo podwyzszona mi wyszla. pewnie od ilosci slodyczy, ktore wrecz pochlaniam kilogramami musze sie w koncu opamietac!
M@linka- przytulam mocno. nie ma slow na taki smutek, ale wierze, ze jeszcze bedzie dobrze. trzymaj sie.Werix, Szarlotka123, kalina123, polkosia, RedLady, paradise, Nulka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWerix wrote:Ja jutro bede miała pełny 10 tyg. Wizytę mam 25.05 i wtedy prenatalne. Musze uzbroic sie w cierpliwość - to dokładnie 30 dni od ostatniej wizyty. Zaczęłam mieć jakieś nerwobóle w prawym pośladku podczas chodzenia brzuszek trochę wystaje. Niestety mdłości dalej królują, a tu obiad trzeba zrobić... bleee
Lecimy równo
baranosia, ale mi zrobiłaś smaka na ziemniaki teraz.. i co ja biedna zrobię xdWerix lubi tę wiadomość
-
baranosia wrote:A ja dziś odkryłam magiczną moc młodych ziemniaków z koperkiem i sałaty ze śmietaną
Zjadłabym, ale raczej ktoś musiałby mi zrobić, bo sama nie dałabym rady
Ja na razie mam wizyty co 2 tygodnie, a na prenatalne czekam jak na wyrok... bo to będzie wyrok, ale jestem dobrej myśli
Mój aniołek Lenka [*] 13.08.2015 (13tc) -
Jak na czczo jest podwyższona glukoza, to zlecają, też o to pytałam. Tylko znów cukrzyca ciążowa wychodzi dopiero w drugiej połowie ciąży, więc może teraz chodzi o zwykłą cukrzycę?
Ja też czekam niecierpliwie na prenatalne, żeby sprawdzić przezierność i płeć Ale u mnie to jeszcze dłuuugo. Na razie oby do 12.05 na to badziewiaste USG u mojego ginekologa. Potem pewnie pójdę i tak na lepsze W Warszawie w Babce miejsca są z dnia na dzień Dla niecierpliwych, hahaKlementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Polarisa90 wrote:Dzisiaj miałam wizytę kochana
Biją dwa serduszka
Gratulacje, rosnijcie zdrowo!Polarisa90 lubi tę wiadomość
3 IUI :(długi protokół 15.03 2015 punkcja 5 komórek ( 3 zarodki )18.03.2015 transfer 2 zarodków, Aniołek 7tc [*]
31.03.2016 punkcja, (13 zarodków)
5.04.2016 transfer 2 zarodków ( 4 śnieżynki),jedno
-
Ja sie w 17 tygodniu wybiorę gdzieś wprywatnie na dobre usg, bo pewnie po prenatalnym dopiero będę miała w 20 tc na NFZ a do tego momentu sie pochlastam. A tak na pocieszenie, na forum drugiego trymestru czytam kiedy dziewczyny poznały płeć czy czuły pierwsze ruchy.
Matko. Sałata ze śmietana, smak dzieciństwa. Za mną chodzi fasolka po bretońsku ale będę musiała wyjąc kiełbasę ze środka. Wszystko mi mówi ze będzie Zuzia. Chociaż oboje bardzo chcemy Wojtusia bądź Marcela.
Powiedzcie mi co mogę zrobić na obiad wege tak żeby miłośnik mięsa to przeżył. Bo mój facet niedługo do mamy wróci na czas ciąży
Co do obciążenia glukoza - mi wyszła ponad normę naczczo ale pewnie tez dlatego ze jem samo słodkie. Ale dopiero na wizycie poznam wynik.cudek2 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyguerretenshi wrote:A tak na pocieszenie, na forum drugiego trymestru czytam kiedy dziewczyny poznały płeć czy czuły pierwsze ruchy.
I kiedy?
Ja się jeszcze nie zastanawiałam nawet nad imionami ;o
Za to oglądam już ubrania ciążowe na alieexpress.
A co do jedzenia wege- nie pomogę bo się nie znam xDWiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2016, 17:05