Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
palma wrote:Hejo ja właśnie wracam z badan. Dobrze ze nie bylo duzo ludzi, slabo mi sie zrobilo z glodu i poty mnie oblały przez chwilę: ( glodna strasznie jestem a oczywiscie nie mam na nic ochoty
50km na głodniaka to nie był dobry pomysł
-
Ja tymczasem pozdrawiam z pociągu
Musze troche magisterke podgonic więc jadę na uczelnię.
Odkryłam ostatnio zbawiwnny wpływ krakersow na moje mdłości
Czy u was też dzisiaj taka piękna pogoda? aż chce się wyjść na dwór. Nawet na pkp sobie rowerkiem śmignełam bo mam ok 2km oczywiście w tempie rekreacyjnym
Trzymam kciuki za wizytys1985, Szarlotka123 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wczoraj na wizycie widziałam małego Kropusia ☺ Ma 6,5mm serduszko bije 144/min.
Jest też maluśki krwiaczek, ale ginek kazał być dobrej myśli i się nie martwić.
Termin porodu 25.12.2016...ale będzie cięcie więc pewnie z tydzień wcześniej.
Oby tylko krwiaczek się wchłonął a Dzidziol ładnie rósł. ❤cudek2, kalina123, baranosia, Werix, polkosia, Nulka, emilkazozz, emerald_m, Izieth, AniaKami, Chamomilla, Szarlotka123 lubią tę wiadomość
-
a mi się apetyt coraz bardziej pogarsza
mięso nie, jajka nie, wogóle wszystko stoi w gardle, ale głodna jeszcze gorzej
wieczorem przeszłam samą siebie - kolacja oczywiście nie wiadomo co zjeść, ale coś trzeba żeby do rana wytrzymać, więc poleciał banan. Stanął w gardle oczywiście. A po chwili pierwsza w tej ciąży zachcianka - poprawiłam bananka chipsami - no to super odżywianies1985 lubi tę wiadomość
-
Zaopatrzylam sie dzisiaj w Ustronianke z jodem. Zawsze to jakieś wsparcie dla tarczycy i jest dedykowana ciężarnym
polkosia lubi tę wiadomość
-
Mi ostatnio zrobiłyście smaka na młode ziemniaki, więc dzisiaj one z koperkiem, do tego surówka z selera i jabłka (myślałam, że zwariuję, jak ją robiłam - od razu zjadłam kilka łyżek) i jajko w koszulce. Nic smażonego, nic ciężkiego! Oby weszło i nie wróciło do mnie
-
Ja to bym tylko jadła wszystko bez mięsa;) pierogi ruskie, kopytka, krokiety z kapusta i pieczarkami, makaron z sosem carbonara z torebki ale tylko z jednej firmy mmmmm, a dzisiaj na obiad zrobiłam leniwe z bulka tarta i były pychaaaa;)
Byłam pewna że w końcu bez wyrzutów sumienia będę mogła opchać sie słodyczami, ale mnie nie ciągnie wogóle:(
Męczą was jakoś szczególnie mdłości? Ja tylko raz na jakiś czas mam taka gule w gardle i zaczynam kaszleć tak bardzo że aż mnie ciagnir i lece do kibelka, dziwne to dla mnie i nie nazwałabym to mdłościami ciążowymi.Basia79 lubi tę wiadomość
Oliwierek, nasz Aniołek Stróż.. *15.08.16[*]16.08.16 25+1tc Tesknimy!!!
Aniołek 8t.c. ..13.12.2015 .... Na zawsze w serduszku ....
-
AniaKami wrote:Ja to bym tylko jadła wszystko bez mięsa;) pierogi ruskie, kopytka, krokiety z kapusta i pieczarkami, makaron z sosem carbonara z torebki ale tylko z jednej firmy mmmmm, a dzisiaj na obiad zrobiłam leniwe z bulka tarta i były pychaaaa;)
Byłam pewna że w końcu bez wyrzutów sumienia będę mogła opchać sie słodyczami, ale mnie nie ciągnie wogóle:(
Męczą was jakoś szczególnie mdłości? Ja tylko raz na jakiś czas mam taka gule w gardle i zaczynam kaszleć tak bardzo że aż mnie ciagnir i lece do kibelka, dziwne to dla mnie i nie nazwałabym to mdłościami ciążowymi.
ale te leniwe..hmmm to chyba to co bym chciałaAniaKami lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhttps://naforum.zapodaj.net/thumbs/13ab126c9f4f.jpg
Witam to jest nasz babelek serduszko pięknie bije jest wszystko ok oby tak dalejIzieth, Hiszpanka, AniaKami, kalina123, Basia79, s1985, emerald_m, cudek2, Werix, Koska 88, Kamilam8, Chamomilla, palma, polkosia, milky way, Szarlotka123, Nulka lubią tę wiadomość