Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
No w końcu po dwóch dniach udało mi się zalogować
Trzymam kciuki za wszystkie wizytujące
I mam jakąś fazę na szynkęPo prostu musi być w lodówce, ostatnio wybierając w sklepie czułam się jak narkoman na głodzie, najchętniej wszystkie bym wykupiła
Koska 88 lubi tę wiadomość
-
A ja po miesiącu wymiotów dziś czuje tylko lekkie mdłości . A jeszcze tak mi się zachciało hamburgera z cola że musiałam sobie zamówić do pracy nawet nie wiecie jak ona mi smakował u....mniam mniam . Kręgosłup znowu mnie pobolewa a tu jeszcze do 20 w pracy .. Czekam na wieści jak wasze wizyty ja po ostatniej spokojniejsza jestem dzisiaj przeliczyłam i trochę się późno na prenatalne umówiła wiec zmieniłam na 23 maja
-
Ja miałam tydzień temu umówioną wizyte na 02.06 ale nie wytrzymam 4 tygodni bez podglądniecia szkraba tymbardziej w pierwszym trymestrze i umówiłam się dodatkowo na następny czwartek. Wariatka 0.o hehe
Oliwierek, nasz Aniołek Stróż.. *15.08.16[*]16.08.16 25+1tc Tesknimy!!!
Aniołek 8t.c. ..13.12.2015 .... Na zawsze w serduszku ....
-
Hej tez jestem grudniowka . Mam termin na 6 grudnia. To moje pierwsze dziecko. Staralismy sie 8 cykli i w koncu sie udalo. Teraz jestem w 10 tc 0dni . Poki co mecze sie z grzybica pochwy. Lekarz mowi, ze to grzybica, ja nie jestem przekonana bo jux bralam nystatyne i nic nie pomogla. Teraz dostalam macmiror. Brala ktoras z Was ten lek?
-
no jestem już po i właściwie to nic nowego nie wiem bo nie robiła mi usg
zbadała mnie tylko normalnie, wszystko ok
niepotrzebnie się tak stresowałam
za 2 tyg prenatalne u dobrego specjalisty i zaraz od razu wizyta
tak więc uzbrajam się w cierpliwość, wierzę że wszystko jest ok i jadę na pocieszenie do maca na frytkipalma, RedLady lubią tę wiadomość
-
Elcia89 wrote:Hej tez jestem grudniowka . Mam termin na 6 grudnia. To moje pierwsze dziecko. Staralismy sie 8 cykli i w koncu sie udalo. Teraz jestem w 10 tc 0dni . Poki co mecze sie z grzybica pochwy. Lekarz mowi, ze to grzybica, ja nie jestem przekonana bo jux bralam nystatyne i nic nie pomogla. Teraz dostalam macmiror. Brala ktoras z Was ten lek?
Witaj
Nystatyna slaba bywa. Brałam macmirror w pierwszej ciąży. Pierwsze dwie globulki to była masakra, ale potem już ok. Pomogło i nie wróciło. -
No niestety, nie udało nam się znowu. Serduszko już nie bije. W czwartek mam zabieg.
Dziękuję za kciuki i miłe towarzystwo.
Z całego serca życzę Wam wspaniałych bobasów w grudniu
Szarlotka, proszę przenieś mnie do aniołkowych mam. Mam nadzieję, że będę ostatnia.
Trzymajcie się brzuchatki i rośnijcie zdrowo. Ja wracam na różową stronę.21.01.2014. synek
05.01.2018. synek
12.03.2015 - 10tc [*] 12.05.2016 - 10tc [*] MTHFR C677T homozygota;