Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Emerald, s1985 ogromnie mi przykro.
Tak sobie mysle ze ja dwie 1 sze ciaze przechodzilam w blogiej nieswiadomosci. Nie zdawalam sobie sprawy, ze tyle serduszek przestaje Bic.... Na pewno mialam przez to spokojniejsza glowe.
Teraz ciagle sie martwie. Staram sie byc spokojna, ale i tak co jakis czas odpada mnie panika
Wybyczylam sie dzis na maksa. Prawie odlezyn dostalam. Niestety jutro powrót do rzeczywistościWiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2016, 20:45
...więc teraz serca mam dwa... -
nick nieaktualnyEmerald, s1985, przykro mi tak okropnie, że nie mogę nawet tego określić
Trzymajcie się i życzę wam dużo, dużo dobrego.
Nutka-piękne maleństwoprenatalne mam za tydzień we Wtorek
Jutro mam USG na NFZ więc sobie też wykorzystam, mam nadzieję, ze nie zaszkodzę tym maleństwu.
Wróciłam, padam na twarz więc chyba kładę się spać. -
Emerald, s1985 bardzo mi przykro
Ja mam dzis jakiegos dola, tydzien temu w czwartek usg i wssystko ok, do wczoraj uwazalam ze nie czuje potrzzeby zeby kupowac detektor tetna a dzis juz zmienilam zdanie...zbyt dlugo nie utrzymalam pozytywnego nastawienia
Ale detektor wykrywa tetno dopiero od 12 tygodnoa tak? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja dzisiaj cały dzień na uczelni więc padam na twarz... ale skonczylam trzecia rzeźbę zistala mi juz tylko jedna
Jestem z tej trzeciej mega dumna, promotorka z reszta też wiec wszystko ok
Również jutro wizytuje
Szarlotka Nutka śliczne maleństwa liczę na tak samo cudne zdjęcie jutro
emerald s1985 tak mi przykroSzarlotka123 lubi tę wiadomość
-
Mój synek nie spi od północy... gada, śmieje się, wstaje, zmiana pieluchy, mleko. .. rany. . . Chyba zaraz się zastrzele. Jest mi niedobrze, chce mi się ciągle sikac i pić na zmianę. Mąż musi wstać za 2h...
Zaraz po pracy jedziemy na wizytę. . .
Rany. Jaka jestem zmęczona. . .
Nulka- Ty ASP?Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2016, 03:08
-
Cudek faktycznie miałaś ciekawą nockę. Może w dzień dasz radę trochę podrzemać
Nastał ten dzień ciąży, który w pierwszej był wyrocznią i skończył się zabiegiem na drugi dzień... co za strach teraz jestbyle do 10:40... poproszę o kciuki.
14.01.2016 - [*] 8t3d ;(
9.12.2016 - 38t1d - 3270g, 52cm)
-
Tak mi przykro dziewczyny
oby maleństwa szybko wróciły i zostały już na zawsze.
Ja sie witam w moim ostatnim tygodniu pierwszego trymestru. Niesamowite uczucie. Za 6 dni prenatalne. A jak będzie wszystko dobrze to robię listę wyprawki i powoli będę robić zakupy co by nie zbankrutować zostawiając to ja jeden raz. Udało mi sie wczoraj zjeść kurczaka i nie mieć aż tak ogromnych mdłości po nim. Oraz odkryłam ze inka smakuje tak pyszne ze cały dzien o niej myślałam i bym sobie ja powoli pila. Koszmar.
Powodzenia wizytujacym. Samych dobrych wieści i pięknych zdjeć na stronę. Wracam pospać do 9:)Isia86, Werix, Szarlotka123 lubią tę wiadomość
-
Wstałam, zaraz odprawie młodzież do przedszkola, bo dzisiaj jadą na wycieczkę, a później smigam do lekarza i na chwilę na uczelnie wszystko sobie do pracy przygotować bo dzisiaj nie mam ani siły ani ochoty żeby coś robić
Trzymam kciuki za wizyty
Cudek niestety a może stety nie ASP bo to zabrakło mi 3pkt ale studiuje kierunek artystycxny na wtdziale architektury Politechniki Poznańskiej (cały czas mnie to bawi). Tytuł bede mieć ten sam a tu nawet więcej możliwościa zajmuję się ceramiką artystyczna unikatową i w brew pozorom nie lepie garnków
Później przy okazji zdjęcia z USG mogę wrzucić jakąś swoją pracę
milky way, cudek2, Szarlotka123 lubią tę wiadomość