Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Również prawie nie mam objawów a właśnie przed chwilą widziałam moją małą wierci pięte
31,8mm szczęścia
zdjęcie wrzucę po południu
Kolejna wizyta za tydzień
Szarlotka przerzuc mnie prosze na 6.12 bo ta data na USG sie ciągle pokrywa więc pewnie tak zostaniebaranosia, cudek2, Isia86, Werix, Kushina, polkosia, Szarlotka123, Izieth, RedLady lubią tę wiadomość
-
U Was mijaja, a u mnie sie rozkrecaja. Zeby tylko przetrwac jeszcze ten tydzien- dwa, a potem moze wszystko wroci do normy.
Nulka - chetnie zobacze jakies Twoje prace.
Palma - trzymam kciuki! Musi byc dobrze
Cudek - wspolczuje nocki. Powodzenia na wizycie.
Isia - odsuwaj zle mysli! Kciuki zacisniete!
Uciekam do pracyMilego dnia wszystkim!
cudek2, Isia86 lubią tę wiadomość
...więc teraz serca mam dwa... -
Chamomilla wrote:Emerald, s1985 bardzo mi przykro
Ja mam dzis jakiegos dola, tydzien temu w czwartek usg i wssystko ok, do wczoraj uwazalam ze nie czuje potrzzeby zeby kupowac detektor tetna a dzis juz zmienilam zdanie...zbyt dlugo nie utrzymalam pozytywnego nastawienia
Ale detektor wykrywa tetno dopiero od 12 tygodnoa tak?
-
Wczoraj spotkałam na mieście mamę mojego przedszkolaka mówi że już widać po mnie ciążę
najbardziej śmiałam się jak powiedziała "ale jakie masz duże cycki"
rozejrzałam się tylko czy nikt dziwnie na na nie patrzy hehe no i kolejna osoba mówi że widzi we mnie córeczkę i nawet mąż wieczorem stwierdził że tak czuje mimo, że marzy o synku
Szarlotka123 lubi tę wiadomość
-
Majanna - dzięki za wsparcie. Jestem tak wyczerpana, że mam ochotę usiąść i płakać. Szkoda, że te zęby nie wychodzą wszystkie jednocześnie
on się męczy, my ledwo żyjemy.
Nulka- super! Bardzo jestem ciekawa Twoich prac! No ale oczywiście fota maleństwa najważniejsza i najbardziej oczekiwana
Baranosiowa - to Ci powiedziala, co widziala
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2016, 09:29
-
Ja dzisiaj tez wizytuję o 10.40.
Proszę o kciuki &&&Isia86, Nulka, polkosia lubią tę wiadomość
3 IUI :(długi protokół 15.03 2015 punkcja 5 komórek ( 3 zarodki )18.03.2015 transfer 2 zarodków, Aniołek 7tc [*]
31.03.2016 punkcja, (13 zarodków)
5.04.2016 transfer 2 zarodków ( 4 śnieżynki),jedno
-
Milky way no właśnie nie wiem. Te 5 lat temu też tam bylam i mąż był ze mną choc lekarz trochę krxywo patrzył ale wtedy nic nie mówili ze sama... widocznie teraz wpuszczają tylko na polowkowe...
-
Czekam na zdjęcia maleństw
I same dobre wieści. Ja już jutro o 15 idę na wizytę, uf. Chociaż pewnie bez pomiarów, ale byle to serduszko w końcu zobaczyć. 10 dni temu był zarodek 2 mm.
Nulka, czemu sama? Ja na prenatalne to chcę iść z mężem i Klementynką, bo nie będę miała z kim jej zostawić.Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Cudek, współczuję tego ząbkowania bolesnego. U nas na razie jedna jedynka wyszła i idzie druga, ale oprócz potoku śliny, nie ma innych objawów. Czasem trochę w nocy częściej się budzi, ale to wszystko. Byle dalej tak gładko szło...
cudek2 lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
nick nieaktualnyDziwnie tak, mnie od razu powiedziała, że może być jedna dorosła osoba więc jak tylko mój nic nie będzie miał to idzie ze mną.
Ja mam jeden z tych trudniejszych poranków, robię wszystko, żeby nie zwymiotować i przez to mam takie mdłości, że nic nie pomaga.. Jak bym chciała, żeby to już przeszło.. Trzymam kciuki za wizytujące, nulka, super wiadomości ;*
Baranosia, nie wiem czy jest to wymagane ale na pewno wskazanejeśli nie masz skończonych chyba 35 lat ani podejrzeń o choroby genetyczne u dziecka to nie dostaniesz prenatalnych na NFZ, tylko prywatnie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2016, 10:15