Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Strasznie mi przykro dziewczyny
Ja po wizycie ale nie miałam usg tylko mnie doktor badała. Dostałam więcej torecanu i skierowanie do szpitala do własnego podjęcia decyzji jak juz nie będę dawała rady - strasznie nie chce iść. Teraz mnie trochę doktor przestraszyła, ze za późno sie na prenatalne umówiłam ale z drugiej strony wcześniej sama mi te terminy wyliczała i w środek sie wstrzeliłem. A do tego lekarza, którego mi poleciła nie ma na wcześniej terminówtrochę sie stresuje żeby nie było za późno...
-
Właśnie sobie przełożyłam prenatalne z 30 maja na 23. Mam nadzieje, ze będzie ok. Najwyżej jeszcze raz pójdę. A do szpitala bo ciagle wymiotuje. Jak jest bardzo dobry dzien to raz czy dwa razy dziennie. A jak zły to nawet nie chce mi sie liczyć bo wtedy nawet po wodzie wymiotuje. A ty na kiedy masz prenatalne Kalina?
-
A i jeszcze mnie lekarka "pocieszyła" , ze jak komuś sie nie poprawia po 10 tygodniu to raczej bedą wymioty trwać do 16
generalnie eskalacja jest 8-10 tydzień. Takie pocieszenie dla dziewczyn, które wpasowują sie w schemat, bo ja niestety wymiotuje od 5 tygodnia.
-
nick nieaktualnyDziewczyny tak strasznie mi przykro, bardzo Wam współczuję. Życie jest strasznie niesprawiedliwe
Ja przeżyłam chwile zgrozy w sobotę, o czym Wam mówiłam - plamienie na papierze toaletowym. Na całe szczęście serduszko mojego maleństwa biło i bije nadal. Wizytę mam w czwartek na 13:00. Mam szlaban od męża na internet, dlatego tak rzadko się odzywam, bo mój P. stwierdził że za dużo czytam i się przejmuję jak z dzieckiem będzie wszystko dobrze - bo on tak mówi i ja się staram tego trzymać -
kalina123 wrote:emerald o matko ale przykro
ty miałaś jakieś objawy że coś może być nie tak? dobrze pamiętam że plamiłaś?
kurde teraz tak sobie myślę, że jaką ja mam pewność że u mnie serce dalej bije
S1985, przykro mi. Do zobaczenia na różowej21.01.2014. synek
05.01.2018. synek
12.03.2015 - 10tc [*] 12.05.2016 - 10tc [*] MTHFR C677T homozygota; -
Kokardka... statystyka i tyle. Na kogos zawsze trafi.
Przepraszam bardzo za bezdusznoscale ja w dobrej wierze to mowie, no i taka jestem... bardzo mocno stąpam po ziemi no i jestem naukowcem
W pierwszym trymestrze okolo 20% ciaz konczy sie poronieniem.
Bylo nas 55 na poczatku. To 100%. Zostalo z listy 46, chyba ze o czyms nie wiemy. To daje nam juz ok 16% strat. Takie są fakty. Licze na to, ze juz zostaniemy w takim skladzie, no ale zawsze sie cos moze zdarzyc. Jednak teraz moim zdaniem beda to coraz rzadsze przypadki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2016, 20:17