Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Szczęśliwa Mamusia dzięki :DD
Ja liczę na dzień powszedni i żeby się zaczęło raniutko jak z synkiemdo 16.30 już było po porodzie, świetnie wspominam
życzę sobie takiego samego tym razem
W dzień powszedni i w dzień u nas jest zawsze anestezjolog, a w weekendy i święta już nie jestem taka pewna, czy tak go łatwo można znależća bez znieczulenia, ... no nie daj Boże :DDDD Poza tym wypoczęta ekipa i więcej położnych w dzień, niż w nocy swięta i weekendy
Ja się urodziłam w niedzielęPonoć to leniuchy, a ja taki pracuś, jak mróweczka
Więc to chyba jakieś pomóóówieeeeeeniaaaa :DD
Ja mam wizytę na początku czerwca, ale czas tak szybko mi ucieka przy raczkujacym szkrabie, że nawet ostatnio fryzjera przełożyłam, bo bym się nie wyrobiła
Póki co codziennie bierze mnie na rzyganieAle tylko straszy
W sumie samopoczucie niezłe mam, cały czas towarzyszy mi zmuła, i uczucie, że co zjem i wpadnie do żołądka, to tam leeeeży i leeeeży i leeeeeży...... No ale co, nic nie zrobię, czekam na lepsze czasy
-
Szczesliwa Mamusia ekstra:D szybko mamą zostałaś
teraz to się nie boje ale zobaczymy jak będzie później hah
Ja znam przypadek ze kolaznka ledwo do szpitala dojechała tak szybko szlo, a druga za to 3 dni rodziła, polozne mowily do niej na "ty dziwko" a ona po prostu nie umiala przec. A te zamiast jej pomoc to ja wyzywaly.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2016, 16:16
aniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
ja jak rodziłam syna to pojechałam do spzitala koło 5 rano i o 8:20 synus był naświecie, do szpitala wjechałam miałam juz rozwarcie 6-7 , całą noc się bujałam po domu i w wannie ;]
Chamomilla, Isia86, palma lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
U mnie też szybko, 3,5h od odejścia wód, ale niestety na oxy, bo wody się sączyły, a skurczy nie było. Ale wspominam wspaniale
Moja ciotka 3 dziecko urodziła w 2,5h, ledwo zdążyła do szpitala dojechać (mieszka na wsi), a tam od razu na parte
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Jak się rodziła Maciek to byłam tylko ja, następnego dnia wysypało 4 porody
Ponoć po burzy jest zawsze wysyp na porodówce - nam toi w grudniu na szczęście nie grozi -
palma wrote:moim marzeniem by było jakbym była sama na porodówce, lepszy komfort
ale to nikłe szanse
pomarzyć można
-
a no właśnie z ta opieką to tak jest, słyszałam że u nas jest tak samo w szpitalu, jak nie dasz w łapę to nikt sie toba nie zajmie...smutne to bardzo. To taki wazny czas dla kobiety i zarazem taki bolesny a nikt nie chce jej pomóc przejśc przez to wszystko, tylko jeszcze mam wrazenie że kłody pod nogi rzucająaniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
nick nieaktualnyJestem, jestem. Przepraszam, że dopiero teraz ale mnie tak zmogło po lekarzu, że musiałam się trochę zdrzemnąć. Jest wszystko ok, dzieciątko ma 3,52 więc idealnie na ten dzień ciąży, machał/a dzisiaj rękami i nogami strasznie wiercipięta, nie dało się w całości złapać, serduszko pięknie bije. Lekarka nawet mówiła, że na prenatalnych lekarz już się może domyślać płci ale nie chciała mi nic więcej powiedzieć a ja taka ciekawa
Jest odwrócony/a główką do dołu dlatego boli mnie czasami macica bo mi pewnie uciska. Popłakałam się jak widziałam ruchy maleństwa, już się nie mogę doczekać aż je poczuje
Proszę zdjęcia:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d5c56256118e.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2005921ea49f.jpgIzieth, Kushina, Nulka, polkosia, MartaAnna, cudek2, kalina123, AniaKami, palma, Chamomilla, Werix, Koska 88, Nel@, M@linka, RedLady, Kokardka44, Azor, Isia86 lubią tę wiadomość
-
Gratuluję Szartotko
Ja ide jutro i już sie nie mogę doczekać a dzis wchodzimy w 11 tc wiec juz 1/4 za nami
Trzymam kciuki za wizyty
ale wczoraj wieczorem bylam zła że przez 4 godziny strona sie nie chciała włączyć i zero kontaktu z WamiSzarlotka123, cudek2 lubią tę wiadomość
-
Co do porodu, to ja poszłam z ulicy na porodówkę, ale za to na dobrą porodówkę (Żelazna w Wawie) i nie znając nikogo miałam super opiekę i położną do rodzenia. Nie ma reguły. Warto też czytać opinie i wybierać te szpitale, które porodów mają dużo, a nie 1 na dzieńKlementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn