Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKurde dziewczyny, pojechałam na badania, oczywiście na czczo- przed wyjściem z domu zdążyłam z trzy razy zwymiotować, potem pobrali mi tą krew i jak się w końcu wczołgałam na 4 piętro i weszłam do domu to padłam na podłogę.. Dobrze, że nie uderzyłam o nic głową chociaż..
Idę dzisiaj do lekarza prywatnie o ile dostanę wypłatę. Muszę skontrolować te plamienia, sprawdzić jak u maluszka i zapytać czy nie ma przeciwwskazań do tego, żebym jechała jutro z moim do Czech.
palma, dobrze zrobiłaś
baranosia, ja bym brała -
baranosia wrote:Zazdroszczę Wam że można u Was tak z dnia na dzień zapisać do lekarza u mnie nie ma takiej opcji
denerwuje mnie już to moje podejście, ja zawsze wszędzie widzę samo zło.aniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
Szarlotka123 wrote:Kurde dziewczyny, pojechałam na badania, oczywiście na czczo- przed wyjściem z domu zdążyłam z trzy razy zwymiotować, potem pobrali mi tą krew i jak się w końcu wczołgałam na 4 piętro i weszłam do domu to padłam na podłogę.. Dobrze, że nie uderzyłam o nic głową chociaż..
Idę dzisiaj do lekarza prywatnie o ile dostanę wypłatę. Muszę skontrolować te plamienia, sprawdzić jak u maluszka i zapytać czy nie ma przeciwwskazań do tego, żebym jechała jutro z moim do Czech.
palma, dobrze zrobiłaś
baranosia, ja bym brała -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny u mnie wystarczy że podejdziesz do okienka powiesz że jesteś w ciąży i panie Cię biorą bez kolejki.
Kurde niby mogłabym pójść w czwartek rano do mojego starego ginekologa na nfz i jakbym nakłamała że np źle się czuję to podejrzewam że by mnie przyjął - tylko czy to nie przegięcie tak kłamać?
-
Ja zarejestrowałam się na środę, chciałabym zaglądnąć co tam się dzieje i może dostałabym kartę ciąży i skierowanie na badania.
Jak będzie dobrze rozglądnę się za jakimś prywatnym gabinetem i lekarzem który poprowadzi ciążę.
Luxmed jest fajny bo można się zarejestrować z dnia na dzień, jednak za każdym razem jestem u innego lekarza i pakiet mam tylko do końca czerwca...3 IUI :(długi protokół 15.03 2015 punkcja 5 komórek ( 3 zarodki )18.03.2015 transfer 2 zarodków, Aniołek 7tc [*]
31.03.2016 punkcja, (13 zarodków)
5.04.2016 transfer 2 zarodków ( 4 śnieżynki),jedno
-
baranosia wrote:Dziewczyny u mnie wystarczy że podejdziesz do okienka powiesz że jesteś w ciąży i panie Cię biorą bez kolejki.
Kurde niby mogłabym pójść w czwartek rano do mojego starego ginekologa na nfz i jakbym nakłamała że np źle się czuję to podejrzewam że by mnie przyjął - tylko czy to nie przegięcie tak kłamać?kalina123 lubi tę wiadomość
-
Ja w poprzedniej ciąży latałam na USG chyba ze 4 razy.
Potem sobie wyrzucałam że może skończyło się tak właśnie przez częste USG.
Moja znajoma w Hiszpanii miała pierwsze USG dopiero po zakończeniu 1go trymestru.Wcześniej nie robią.Od razu poznała płeć
Jagoda masz rację, najważniejszy spokój bo co ma być to i tak będzie.3 IUI :(długi protokół 15.03 2015 punkcja 5 komórek ( 3 zarodki )18.03.2015 transfer 2 zarodków, Aniołek 7tc [*]
31.03.2016 punkcja, (13 zarodków)
5.04.2016 transfer 2 zarodków ( 4 śnieżynki),jedno
-
jagoda słusznie mówisz
ja się do tego stosuję i mi zdecydowanie lepiej
mało tego zauważyłam że im więcej mam zajęć to się o wiele lepiej czuję a jak tylko mam chwilę wolną to zaczynam wymyślać, tu mi niedobrze, tu spać, tu głodna, tu przejedzona, tu mnie ciągnie, tam mnie strzyka...bez sensu zupełnie
chyba bym zwariowała na L4, wtedy bym na pewno miała wszystkie męczące objawy ciąży a teraz obiektywnie mogę powiedzieć że mimo kilku cięższych dni to lightowa ta ciążaoby każda taką miała
-
a mi się wydaję ze mając 21wiek wiele się zmieniło, mamy obawy więc idziemy do lekarza, dlaczego mam sobie odmawiać porady skoro wiem że może stać się coś niedobrego.
co nie zmienia faktu że nie wolno się nakręcać i denerwować, a więc aby temu zapobiec zapisałam się wcześniej do lekarza
w pierwszej ciąży o nic się nie bałam, chodziłam na wizyty wtedy kiedy lekarz kazał, a że poroniłam a ja uczę się na błędach teraz będę robić wszystko żeby to się nie stało
a wiadomo każda się modli aby wytrzymać do tego bezpiecznego 12 tygSzarlotka123, cudek2, Nulka lubią tę wiadomość
aniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
Ja chyba wkraczam w lepszy okres ciąży (obym nie zapeszyła). Od wczoraj czuję się coraz lepiej. Już mnie nie mdli, mam tylko czasem napady niepowściągliwego głodu i nieprzyjemny smak w ustach. Piersi wrażliwe. Korzystam z każdej sekundy, nie martwiąc się. Nawet w szafie posprzątałam
oby tak dalej!
Isia86 lubi tę wiadomość