Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Czyli mamy pierwsza która pękła
ja jestem na jutro umówiona z dziewczyna na odkupienie ubrań ciążowych jeśli wszystko będzie dobrze. A potem ruszam na zakupy szukać jakiś ładnych ubranek. Sprzed zostawiam na przyszły miesiąc i meble raczej tez wtedy już zamówie. Do sierpnia chce mieć wszystko bo późnej będzie krucho z kasa.
Myśle ze bym tak sie nie stresowala wizyta gdyby nie fakt ze to pierwszy raz od 5 tygodni. Mam na 8:40. Pójdę spać szybko aby czym prędzej ranek nastał. -
nick nieaktualnyJa zjadłam barszcz biały i właśnie się zabieram za śledzie. Zaraz po śledziach chyba wciągnę jeszcze hot doga.. Strasznie dużo zaczęłam jeść.
No pękłam, pękłam. Myślałam, że mój zacznie gadać, ze za wcześnie jeszcze bla, bla.. ale niemówił, że bardzo ładne
Też już zacznę oglądać powoli na spokojnie ciuszki.
Nulka, jedz, jedz. Ja ostatnio miałam ochotę, zrobiłam i wyrzuciłam bo mi się odechciało i nie mogłam na nie patrzeć ;/
Właśnie najlepsze jest to, że mamy je rano.
Pójdzie się szybko spać a rano nawet nie będzie czasu myśleć.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2016, 16:05
cudek2 lubi tę wiadomość
-
Aradia*** wrote:Ja tez obiecałam sobie ze skoro jutro bedzie wszystko dobrze kupie juz pierwsza symboliczna rzecz dla dzidziusia
zazdroszczę wam juz prenatalnych! Ja szczegółów dowiem sie dopiero jutro ale podejrzewam ze bede miec gdzieś dopiero pod koniec czerwca
Wszyscy juz tak niedługo prenatalne, a my dopiero w daleeeekiej przyszlosci czerwcowej ;/ Jak nie wiekiem to chociaz ciążowo młode jestesmypolkosia lubi tę wiadomość
-
A ja jestem juz po wizycie, po plamieniach ani sladu, maly gika koziolki, ma 4,12 cm, zmierzyla mi dzisiaj przeziernosc i mowi ze wszystko jest ok mam 1,3 cos takiego. Mam sie oszczedzac i uwazac na siebie. Nagrala filmik i jak juz sie ubralam zawolala mojego meza, on wniebowziety i nagral sobie na telefon;)
Isia86, Szarlotka123, Nulka, cudek2, paradise, Chamomilla, kalina123, polkosia, Izieth lubią tę wiadomość
Oliwierek, nasz Aniołek Stróż.. *15.08.16[*]16.08.16 25+1tc Tesknimy!!!
Aniołek 8t.c. ..13.12.2015 .... Na zawsze w serduszku ....
-
nick nieaktualny
-
ehhh jak mi się chce jeść! jak tak pójdzie to będe się toczyć
10 min mi zajęło zjedzenie pół tabliczki tej wielkiej czekolady milki oreo
ale za to jaka szczęśliwa jestemheh
trzymam kciuki cały czas za wizytujące
Werix, Isia86, cudek2 lubią tę wiadomość
aniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
nick nieaktualny
-
hej laski ja po wizycie...u stomatologa ;p pozbyłam się tej cholernej 8
co do picia i jedzenia to też się w nocy budzę i jem, dzisiaj niestety ograniczona jestem przez rwanie z jedzeniem ale nadrobię
ja mam prenatalne 25.05 o 19
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2016, 17:45
Bo ja na złe, Reaguję źle...I kurczę się, w sobie zamykam...