Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
A mnie coś brzuchol zaczyna
no nic jakoś wytrwam
"Miłość to jedyna wartość, która się mnoży gdy się ja dzieli" - i tego się trzymajmyDobranoc
Chamomilla, Szarlotka123 lubią tę wiadomość
-
Nulka, no właśnie moja mama mówi na moje obawy, że kocham tak Klementynkę, że nie wiem czy pokocham tak drugie dziecko, że przy kolejnym miłości jest 2x więcej i sama się przekonam, że wystarczy dla wszystkich, a nawet będzie jeszcze więcej
Nulka lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Cześć. Jeszcze chwile sie pobycze w łóżku i wstaje sie szykować na wizytę. Jestem podekscytowana i zestresowana. D każe sie nie stresowac ale on nawet nie potrafi sobie wyobrazic uczucia jakie towarzyszy posiadaniu drugiego serca w sobie. Ah oh. Trzymajcie kciuki i do naskrobania po 9 :* a wizytujacym tez powodzenia i samych dobrych wieści.
Szarlotko, niech prenatalne bedą dla nas cudowneWerix, cudek2, Nulka, Szarlotka123, Chamomilla, polkosia, dora13 lubią tę wiadomość
-
Witam się w moim upragnionym 12 tc
Dziś u nas na wątku wielkir otwarcie sezonu na USG ptenatalne
Trzymam kciukiguerretenshi, Szarlotka123, cudek2, dora13 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny kciuki &&&&&, na pewno będzie wszystko dobrze!3 IUI :(długi protokół 15.03 2015 punkcja 5 komórek ( 3 zarodki )18.03.2015 transfer 2 zarodków, Aniołek 7tc [*]
31.03.2016 punkcja, (13 zarodków)
5.04.2016 transfer 2 zarodków ( 4 śnieżynki),jedno
-
Dzień dobry wszystkim mamciom i maluszkom!
Kciuki zaciśnięte i czekamy na dobre wieści!
Mnie już zaczyna mdlić bo od pół godziny nie śpie tylko leże w wyrze i zaczynam być głodna.
Made lubi tę wiadomość
Oliwierek, nasz Aniołek Stróż.. *15.08.16[*]16.08.16 25+1tc Tesknimy!!!
Aniołek 8t.c. ..13.12.2015 .... Na zawsze w serduszku ....
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9a4020ef570d.jpg
to jest dziecię. maluszek ma 5,22 cm. serce jak dzwon. tak się wiercił, że lekarce ciężko było go uchwycićdlatego zdjęcie też nie powala.
za tydzien idę do niej prywatnie, ponieważ obie stwierdziłyśmy, że na nfz to dupa a nie robienie wymiarów. więc za tydzień znów zobaczę moje fikające maleństwo<3palma, Nulka, Polarisa90, Izieth, cudek2, Kaczorek, baranosia, AniaKami, kalina123, Chamomilla, dora13, polkosia, kwiatuszek12345, Kokardka44, sylwia92, Szarlotka123, monaaa85, RedLady lubią tę wiadomość
-
Ja juz dotarlam na uczelnie siedze w pracowni i zamiast zacząć robić tą ostatnią rzeźbę to zaglądam czy już są jakieś wieści
Tak się ekscytuję jakby to było moje wlasne USG
Dzisiaj doszłam do wniosku że to trochę smutne że większość mojej torby na uczelnie zajmuje jedzenieguerretenshi lubi tę wiadomość