Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitajcie majowo-deszczowo.
Nadrobiłam forumowe zaległości z trzech dni i włos mi się na plecach zjeżył ile z Was uskarża się na bóle brzuszków i plamienia. Wczoraj byłam na wizycie i po badaniu na wzierniku było dużo brązowej wydzielinyw domu nie zauważyłam, żeby dokuczały mi jakiekolwiek upławy. Jedynie co mnie zaniepokoiło w ubiegłym tygodniu to to, że mdłości znacznie się osłabiły. Dostałam duphaston 2xdz, asmag 2xdz i no-spa 3xdz i leżeć aż do 30 maja - do zaplanowanej kolejnej wizyty. Dostałam również skierowanie na badanie prenatalne którego boję się jak ognia, tym bardziej, że jestem po 35 rż
Jedyną radością ogromną jest to, że widziałam na USG moje Maleńkie Kociątkorączkę ssało i fikało sobie
Dziewczyny dla każdej z Was z osobna i wszystkich Nas razem przesyłam masy zdrowia i pomyślnych rozwiązań a dla Naszych Szkrabików tych jeszcze nie narodzonych i tych już dreptających po świecie wytrwałości i niezłomnego zdrówkaNulka, cudek2, monaaa85 lubią tę wiadomość
-
To już całkiem spore dziecię
Cieszę się że ma się dobrze
aż jestem ciekawa ile moje urosło
strasznie mnie dzisiaj brzuch pobolewa... -
całą wizytę byłam ze łzami w oczach. a weszłam przerażona, czy wszystko będzie dobrze. i termin się zgadza idealnie, 11t6d. ach, och. ma taką ulgę na duszy. i mogę zacząć kupować pierdoły
mój D jest bardzo zły, że go nie było i mówi, że idzie ze mną za tydzień, że wali go czy nie dadzą sobie rady bez niego w pracy - musi być ze mną na wizycieNulka, dora13, polkosia, Isia86, RedLady lubią tę wiadomość
-
guerretenshi - ale już fajnie ten Twój mały człowieczek wygląda;) Ja mam wizytę w czwartek, mam nadzieję, że zobaczę coś więcej niż same serduszko, jakąś rączkę, czy inny cud natury w małym wydaniu;)
zarębinka - Życzę w wytrwałości w odpoczywaniu, żeby tylko z maleństwem było wszystko ok;)Ja mam przepisany duphaston 1x dziennie, także biorę. Ogólnie w końcu zaczynam się czuć lepiej. Podbrzusze mnie tak nie boli jak wcześniej. Z wymiotowaniem w ogóle nie miałam problemu, na początku ciąży nie wierzyłam, że jestem gdyby nie dwie kreski i testy hcg to pewnie późno bym się zorientowała.
Powtórzę się po, którejś z naszych koleżanek: Życzę wszystkim mamą i przyszłym mamą zdrowia i zdrowych pociech!Spragniona malusińskich stópek
-
Dzień dobry wszystkim
Ja juz po badaniach prenatalnych w sumie wczoraj miałam ale dziś dopiero pisze .
Moje maleństwo ma 4,61 cm bije serduszko jak dzwon 168 uderzeń
Jest zdrowe ! Zdjęcia nie umiem tutaj wrzucić niestety. Widziałam jak mój maluch się kręcił , wspaniałe uczucie
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2016, 09:59
Nulka, kalina123, cudek2, Chamomilla, dora13, Izieth, polkosia, Isia86, Szarlotka123, monaaa85, RedLady lubią tę wiadomość
-
Jagodam wrote:A czy na prenatalnych mozna juz zobaczyc plec?
-
Wchodzę tu, a od rana już 3 strony naskrobane. Idziecie jak burza
Guerretenshi- cudowne zdjęcie i maleństwo.
Ja mam wizytę dopiero od 18, chyba zwariuję do tego czasu. Rano badania- krew, mocz. Jak widzę igłę to slabne, aż wstyd
Cudownego dzionka i spokojnych wizyt dziewczyny!
16.02.15 8tc. *
31.07.2015 9tc. * -
Cześć
nie miałam dwa dni dostępu do internetu. Z 10 stron do nadrobienia miałam
u mnie prenatalne usg w piątek. Juz nie moge sie doczekać. Dolegliwości mi powoli mijają. Co prawda jeszcze z raz dziennie wymiotuje ale co to jest przy mojej normie
zaczynam w końcu więcej jeść. Moge sie wreszcie przełamać na żółty ser i czasami na cos z mięsa. Do tej pory tylko pieczywo, owoce, warzywa i lody wiec sie bardzo o wszystkie witaminy i mikroelementy martwiłam. Fajnie dziewczyny, ze z maluszkami wszystko w porządku. Liczyłam na to, ze to usg zacznie nam podpowiadać trochę o płci naszych dzieci ale raczej próżne nadzieje. Szkoda bo juz nie moge sie doczekać. Miłego dnia dla wszystkich
-
cześć
ja po badaniu, wszystko ok, serducho bije ale nie mierzył ile, dzidzia 3,5 cm. Dostałam skierowanie na usg prenatalne i pappa za 2 tygodnie - mówił lekarz, że najlepiej iść po zakończonym 12 tyg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ad73fc28dfd0.jpgIzieth, Nulka, palma, cudek2, baranosia, dora13, polkosia, AniaKami, paradise, Isia86, Szarlotka123, monaaa85, RedLady lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny