Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
emilka mi się wydaje że u mnie widać wczoraj powiedziałam jednej koleżance w pracy, ale powiedziała że nic nie zauważyła, w życiu by się nie domyśliła więc widocznie dobrze się maskuję
ale dziś na pobranie krwi weszłam bez kolejkiustawiłam się grzecznie w kolejce, wyjrzała pielęgniarka i mówi "kto następny, jakaś pani w ciąży czeka?" nikt się nie zgłosił to se myślę "dobra idę przynajmniej się do pracy nie spóźnię" szybko brzuch wypięłam żeby nie wzbudzać podejrzeń to ciąża jak ta lala
cudek2, milky way, AniaKami lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny
dołączamy do grudniowych szczęśliwych mam
termin porodu 25.12, jest to moje pierwsze Dzieciątko i ciąża po 6 latach starań.
guerretenshi, kalina123, Nel@, milky way, Werix, Isia86, emilkazozz, Koska 88, paradise, Pysia87, Kokardka44, cudek2, RedLady, monaaa85 lubią tę wiadomość
-
Szczerze to boję się nadal cieszyć, i dzisiaj przyszło mi kolejne zmartwienie wrażliwość i ból piersi ustał. Wizytę mam dopiero 24.05 wyczytalam na necie że dość sporo dziewczyn piersi przestają boleć na takim jak mój etapie ciąży. Jednak stresuje się trochę
trochę bardzo.
-
milky way wrote:Wracajac do tematu milosci dwoch dzieci... no licze, ze siemilosc rozmnozy, ale nie potrafie sobie tego wyobrazic... to ilejej bedzie? Teraz synek jest calym moim swiatem, perfekcyjny, przepiekny i idealny.. i co. Urodze mu dla samej siebie konkurencje?
i bądź tu mądra
To przerasta moją wyobraźnię, nie potrafię tego pojąć. .. ale myślę że jeszcze trochę i będziemy wiedzieć jak to jest
milky way lubi tę wiadomość
-
milky way wrote:Wracajac do tematu milosci dwoch dzieci... no licze, ze siemilosc rozmnozy, ale nie potrafie sobie tego wyobrazic... to ilejej bedzie? Teraz synek jest calym moim swiatem, perfekcyjny, przepiekny i idealny.. i co. Urodze mu dla samej siebie konkurencje?
milky way, chiara, Nulka lubią tę wiadomość
-
dora13 wrote:Dziewczyny, odebrałam morfologię i generalnie ok, ale leukocyty podwyższone do 12tys., co oznacza jakąś infekcję/stan zapalny. Nic mi się nie dzieje, żadnych objawów chorobowych, więc już myśli czarne
do wizyty jeszcze 3h, oszaleje ;(
Przez całą ciążę miałam 11-12, podobno to normalny objaw ciąży. A nie masz problemów z pęcherzem? Ja zawsze w dniu morfo robiłam też mocz, bo przyczepiało się do mnie zapalenie i jeszcze bardziej podnosiło leukocyty.Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Milky, ja to rozpatruję w innych kategoriach. Rodzeństwo jest głównie dla dzieci. Kiedyś koleżanka powiedziała mi, że kolejne dziecko to najlepszy prezent w życiu dla starszego/starszych dzieci. I rzeczywiście ja swoje rodzeństwo mega kocham i dziękuję rodzicom, że je mam. Mąż jest jedynakiem i często mówi, że brakuje mu rodzeństwa, że chciałby je mieć i chce, żeby Klementynka też miała. Wiadomo, robimy to też dla siebie, ale jakoś tak mi się utrwaliło, że głównie dla dzieci
kalina123, milky way, cudek2, Chamomilla lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Tez bylam dzisiaj u lekarza bo od piatku plamie raz na brazowo raz na kolor kawy z mlekiem piersi mnie w ogole nie bola juz i sie balam. Na usg nie widac miejsca skad moge plamic wiec widocznie taka moja natura
dzieciatko zdrowe, serduszko pieknie bije i nawet termin mam teraz na 30.11
ale zostaje w grudniowkach oczywiscie
kamien z serca!! A w poniedzialek ide na prenatalne, uff.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2016, 16:55
AniaKami, Werix, milky way, cudek2, guerretenshi, Chamomilla, Koska 88, polkosia, Nulka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJestem, jestem. Przepraszam was Kochane, ale pojechałam na paznokcie do kuzynki a coś mi internet szwankuje dzisiaj, ogólnie cała sieć w telefonie i nie miałam jak wejść na belly.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/044c96639cd1.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4b275d41dd4e.jpg
Witam się z forumowymi ciociami. Mam 5,33 cm i byłem/am bardzo grzeczny/a. Spałem/am dzisiaj więc Pan doktor mógł porobić wszystkie pomiary dokładnie ale pod koniec się obudziłem/am i zacząłem/am wiercić. Coś mi tam wystaje między nogami ale nie wiadomo jeszcze czy jestem Mikołaj czy Bianka (jednak zmieniliśmy imię). Mam małe prawdopodobieństwo chorób i mamusia jest bardzo szczęśliwa.
guerrenteshi, tak bardzo się cieszę, piękne maleństwo
My skoczyliśmy w tydzień na 12 tc i termin wyszedł na 29.11, mam nadzieję, że wytrzyma do Grudnia.
A to wiercik jeden
Haha rosax, zabiłaś mnieJuż do Ciebie idę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2016, 17:32
sylwia92, baranosia, Nel@, cudek2, dora13, palma, Isia86, guerretenshi, Jagodam, Chamomilla, milky way, kalina123, RedLady, emilkazozz, rosax3, Koska 88, Kokardka44, polkosia, Werix, Krakuska, monaaa85, Nulka, Izieth, Dotty84 lubią tę wiadomość
-
polkosia wrote:Przez całą ciążę miałam 11-12, podobno to normalny objaw ciąży. A nie masz problemów z pęcherzem? Ja zawsze w dniu morfo robiłam też mocz, bo przyczepiało się do mnie zapalenie i jeszcze bardziej podnosiło leukocyty.
mocz też robiłam, wszystko w normie.
Właśnie siedzę pod gabinetem i czekam.
16.02.15 8tc. *
31.07.2015 9tc. * -
polkosia zgadzam się
ja jestem jedynaczką, więc dla mnie to że ja będę miała 2 dzieci a moje dzieci będą miały siebie to jest takie wow
mój mąż ma brata i mimo że mieszka na drugim końcu świata to i tak mają siebie
mój mąż do dzieci ma dość obojętny stosunek, kiedyś twierdził że dzieci mieć nie musi, teraz wiadomo że nie wyobraża sobie życia bez naszego synka, miłości do drugiego sobie jeszcze nie wyobraża ale sam ostatnio powiedział że jak patrzy na naszego syna to cieszy się że on nie będzie samcudek2 lubi tę wiadomość
-
A to ja tez sie pochwale
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/89c5a70c7496.jpgRedLady, Chamomilla, rosax3, guerretenshi, milky way, Isia86, emilkazozz, Kokardka44, polkosia, AniaKami, cudek2, dora13, tomania2806, Szarlotka123, Krakuska, monaaa85, Nulka, Izieth lubią tę wiadomość