Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny gratuluję udanych wizyt i ślicznych dzieciaczków, no i czekamy na resztę dobrych wiadomości
Nie wiem, jak wytrzymam jeszcze 2 tygodnie...
Ja wczoraj przeżyłam małego stresa, na po wieczornym siku na papierze było różowo i trochę mocniej mnie brzuch boli. Dzisiaj czysto, zaaplikowałam sobie codzienną dawkę luteiny i dodatkowo No-Spę i w planie mam jedynie odpoczynek, przerywany sprawdzaniem, czy nic się nie dzieje. Mam nadzieję, że nic strasznego się nie dzieje.Szarlotka123 lubi tę wiadomość
Mój aniołek Lenka [*] 13.08.2015 (13tc) -
A ja czekam w poczekalni bo jednak nie wytrzymalam, wizyte mialam 2tyg temu i nastepna wizyte gin ustalil mi na za miesiac ale ja zbyt duze schizy przezywam i mam zle sny, stad moja wizyta u gin. I strasznie sie boje
bo to w sumie taka chyba decydujaca wizyta w moim przypadku.
Szarlotka123 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagduullina, pięknie, ale to szybko leci, pamiętam jak dopiero testa robiłaś
guerrenteshi, a my znowu mamy dzień opóźnienia między sobąale pewnie się podgonią i pójdziemy równo xd
Miłego dnia i powidzenia na wizytach :*Magduullina lubi tę wiadomość
-
Kokardka44 wrote:Witam w 13 tyg
wczoraj robiłam tsh i mamm dość wysokie bo granicą jest 3,70 a ja mamm3,05 muszę iść do endokrynologa
więc leć czym prędzej do Endo niech przepisze Ci tabsy i będzie wszystko w porzadeczku
14.01.2016 - [*] 8t3d ;(
9.12.2016 - 38t1d - 3270g, 52cm)
-
Witam dziewczyny wczoraj juz nie pisałam bo jak wrocilam do domu po 21 to bylam ledwo zywa...
Gratuluję udanych wizytTy sie Szarlotka doigrasz za to trzymanie nas w napięciu
Byłam na wizycie. Niestety zdjęcia nie mam a szkoda bo bylam ciekawa jak w tydzień dzidzia urosła. Ale włączył USG żeby zerknąć jak tam i dzidzia piknie rośnie i ma się dobrzePięknie sobie dziś fikała
aż się wzruszylam
Pogadalismy sobie trochę o prenatalnych dostalam kolejną paczke euthyroxu i nastepna wizyta 16.06 (jak dobrze że po drodze prenatalne
)
Wczoraj gadałam z moim na temat jak kochać dwójkę dzieci jakie to dla mnie abstrakcyjne. Odpowiedział mi ze miłość przecież jest abstrakcyjna i nieograniczona, że na pewno juz je bardzo kocham tylko sobie jeszcze tego nie uswiadomilam i że mogesobie zarzucić że dla któregoś będę mieć mniej czasu ale na pewno nie mniej miłości. W sumie mądry ten mój chłop jak jest zmęczonySzarlotka123, milky way, Werix lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Szarlotka123 wrote:"Mądry ten mój chłop jak jest zmęczony" no zabiło mnie to hahahaha
w sumie to bylam w szoku ze był aż tak rozmownySzarlotka123, milky way lubią tę wiadomość
-
Kokardka44 a jak nie uda ci się do endo to leć do gina, ale jak znam życie kazać ci będą brać dawke 75.
Moje tsh miesiąc przed ciążą było 4,22 dostałam euthyrox 25, jak zrobiłam na święta test i wyszedł pozytywny pognałam szybko zrobić wynik i był 2,7 i dostałam euthyrox 50. Biore go codziennie i jak w czwartek robiłam wyniki tsh wyszlo 1,9.
Z wynikami idę dopiero 2.06 na wizyte ale podejrzewam że zostane już na 50-tce bo ładnie leci w dół
Oliwierek, nasz Aniołek Stróż.. *15.08.16[*]16.08.16 25+1tc Tesknimy!!!
Aniołek 8t.c. ..13.12.2015 .... Na zawsze w serduszku ....
-
Zapomniałam zapytać. Wyszła mi różyczka igg dodatnia, jakies 63. A rozyczka igm ujemna.
Co to moze oznaczac? Dodam że jak byłam mała to przechodziłam różyczke i w podstawówce drugi raz.
Oliwierek, nasz Aniołek Stróż.. *15.08.16[*]16.08.16 25+1tc Tesknimy!!!
Aniołek 8t.c. ..13.12.2015 .... Na zawsze w serduszku ....