Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
AniaKarmi bez obaw! Wynik oznacza wlasnie ze masz orzebyta rozeczke i organizm posiada przeciwciala wiec jestes zabezpieczona
U mnie na wczorajszej wizycie okazalo sie ze ponoc labolatorium zgubilo moja krew na wszystkie badania pierwszego trymestru. Oddalam krew jeszcze raz ale wolalabym juz wiedziec wszystko co i jakAniaKami lubi tę wiadomość
-
Mi wyszła igg 309, igm 0,25. Igg tzn ze masz przeciwciała i mogłaś mieć styczność z chorobą, ale igm świadczy o tym, że w tej chwili jesteś zdrowa
Ja też odetchnelam z ulga, ale kontakt z maluchami zlobkowymi i przedszkolnymi mam zabroniony. Dobrze ze mam L4, bo pracuje w szkole podstawowej z przedszkolemAniaKami lubi tę wiadomość
16.02.15 8tc. *
31.07.2015 9tc. * -
Dzien dobry w 11 tygodniu!
W poprzedniej ciazy juz bylam u gina ze cztery albo piec razy
Teraz dwa i jeszcze tyle czekania. Spokojniej przechodze ta ciaze... wtedy na poczatku bylo sporo nerwow.. teraz jakos wrze ze bedzie dobrzeAniaKami lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny wygląda na to że zostane z Wami do grudnia
Przekroczyłam juz etap, na którym tracilam maleństwa i wszystko jest nadal dobrze!
CRL 15,7mm, wyszlo ze 8t0d, wiec termin tak jak sie spodziewalam przesunął się z 31 grudnia na 28, ale to nieistotne.
Istotne to że serducho bije 155/min a gin widzac moje przerazenie w oczach z jakim przyszłam powiedział "zrobimy to ale tylko na chwilke" i włączył bicie serduszka. Oczywiście ryczałam jak bóbr
Ale przez takie sprawy to ja płakać mogę!
Jagodam, kalina123, Koska 88, milky way, Isia86, cudek2, Izieth, Werix, Magduullina, Nulka, monaaa85, Dotty84, RedLady, dora13 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, czy Wy tez macie takie okropne humorki? Ja mam wrażenie, ze zaraz wybuchnę...czuje strach, niepokój i ciagle bym płakała...nie jest to spowodowane martwieniem sie o maleństwo bo wiem, ze wszystko jest w porządku. Nie wiem czym to wszystko jest spowodowane, ale mam ochotę sobie głowę rozwalić o ścianę przez te emocje, za duzo jak na mnie...
cudek2 lubi tę wiadomość
-
Chamomilla! Poryczalam sie
Ciesze sie
Alexxis..... no...patrz wyzej,czytam, rycze, zaraz sie smieje, ogolnie szybko mnie mozna wyprowadzic z rownowagitak i tak sie pilnuje, bo inaczej chyba bylabym zupelnie nie do wytrzymania
Chamomilla, Nulka lubią tę wiadomość
-
Alexxis. Ja wczoraj miałam takiego dola ze zaszylam sie w wannie na godzinę zeby sobie popłakać.
Zdałam sobie tez sprawę ze fakt ciąży trze do mnie dopiero jak brzuszek sie bardziej zaokrągli.
Emocje są w mega chaosie... I chyba nie ma na nie innego sposobu jak wyrzucić je na zewnątrzWiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2016, 10:23
-
Alexxis Masakra ja wczoraj się śmieje a potem jak pomyślałam że kocham moją mamę to zaczelam ryczeć jak bóbr jak nienormalna hihi pierwszy raz coś takiego miałam do wariatkowa że mną
Magduullina lubi tę wiadomość
Bo ja na złe, Reaguję źle...I kurczę się, w sobie zamykam...
-
Ehh chciałabym zeby to minęło, podobno w 2 trymestrze ma byc lepiej...Ja do tego zawsze byłam bardzo emocjonalna osoba wiec pewnie teraz odczuwam wszystko podwójnie...trzeba jakos to przejść i tyle
Przed chwila miałam jakas chwile słabości, nie wiem czy to przez to, ze tu u mnie w drukarni tak duszno, czy to przez zapach drukarek, ale nagle zrobiło mi sie mega słabo, wymiotowałam a do tego miałam takie okropne zimne dreszcze i nie mogłam ustać na nogach...chyba za duzo nerwów. Juz nie mogę sie doczekać jak zobaczę to moje maleństwo na usg -
Ja to ostatnio na reklamie Danonków się popłakałam... Mąż śmieje się do dziś
Dla mnie 2 trymestr był świetny, praktycznie nie czułam, że jestem w ciąży
Pełna energii, nic nie bolało, bez wahań nastrojów
milky way, Chamomilla, cudek2 lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn