Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie Dziewczeta! Wlasnie odkrylam forum, moge do Was dolaczyc? mam termin na 12.12 a prenatalne za tydzien. Jakie piekne te Wasze maluszki!!!
Coraz bardziej nie moge sie doczekac az zobacze swojego bobaska
Isia86, guerretenshi, RedLady, cudek2, milky way, Szarlotka123 lubią tę wiadomość
-
Gratuluję udanych wizyt. Cudne maleństwa! Szarlotka - pewnie niektóre z nas do grudnia nie wytrzymają z różnych powodów - najważniejsze żebyśmy wszystkie urodziły zdrowe dzieci i aby porody były bez komplikacji
Isia86, milky way, cudek2, Szarlotka123 lubią tę wiadomość
-
Cudowne zdjęcia dziewczyny! Ja nie dostałam niestety, ale dzidzia ma się dobrze i serce pięknie bije. Wszystkie rozmiary idealnie na 10ty tydz. Za 2 tyg kolejne usg, w tym przezierność karkowa, a za miesiąc jak będzie dobrze, dr założy mi kartę ciąży.
RedLady, monaaa85, Izieth lubią tę wiadomość
16.02.15 8tc. *
31.07.2015 9tc. * -
cindi88 wrote:Witajcie Dziewczeta! Wlasnie odkrylam forum, moge do Was dolaczyc? mam termin na 12.12 a prenatalne za tydzien. Jakie piekne te Wasze maluszki!!!
Coraz bardziej nie moge sie doczekac az zobacze swojego bobaska
Mamy tak samo termin!cindi88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć kochane moje powiedzcie mi byłam na wizycie dzisiaj z maleństwem wszystko ok kochaniutkie rośnie sobie ładnie ale mam 2 problemy pierwszy to taki ze doktorka stwierdziła że szyjka się mi nie odgina? O co może chodzić??? A drugi taki ze mam białko w moczu mam powtórzyć badańie i w piątek kolejna wizyta ;( boje się
Szarlotka123 lubi tę wiadomość
-
dora13 wrote:Cudowne zdjęcia dziewczyny! Ja nie dostałam niestety, ale dzidzia ma się dobrze i serce pięknie bije. Wszystkie rozmiary idealnie na 10ty tydz. Za 2 tyg kolejne usg, w tym przezierność karkowa, a za miesiąc jak będzie dobrze, dr założy mi kartę ciąży.
-
milky way wrote:Ja na bank robie Nifty lub Harmony. Z synkiem tez robilam i mialam spokoj... Pappa do mnie nie przemawia... statystyka to tylko statystyka. Nie chce przez cala ciaze sie zamartwiac ze to ja jestem ta jedna na 500 czy 200 czy ilestam.. to nie dla mnie. Musze miec kawa na lawe.
I robie 01.06 po prenatalnych.
Ja właśnie z tych samych powodów rozważam. Chcę się umówić w Genomedzie w Wawie na 30 maja.milky way lubi tę wiadomość
-
milky way wrote:Wracajac do tematu milosci dwoch dzieci... no licze, ze siemilosc rozmnozy, ale nie potrafie sobie tego wyobrazic... to ilejej bedzie? Teraz synek jest calym moim swiatem, perfekcyjny, przepiekny i idealny.. i co. Urodze mu dla samej siebie konkurencje?
milky way lubi tę wiadomość
-
Dotty84,ja w tej ciazy bede robic u swojego gina, on robi akurat Harmony. Ponoc wiecej czekania... nie wiem czemu nie Nifty.w poprzedniej ciazy robilam Nifty, rachu ciachu 6 dni i prawidlowy kariotyp meski
Nifty wykazuje kilka wad wiecej, delecje itd, chyba ze trzy. No ale nic, robie u mojego, bo mi glupio isc gdzies indziej
Narazie to licze w ogole na to, ze pojde 1 czerwca i w dzien dziecka moje mini dziecjo zrobi mi mila niespodzianke i bedzie wszystko w porzadku!mam za soba dwa niepowodzenia i czasem mnie dopadaja wasliwosci, bo dobrze sie czuje w sumie.. ale staram sie nie wymyslac glupot. Ja taka chudzinka i nic po mnie nie widac i nie bedzie widac pewnie kolejne 4 miesiacetakze taka abstrakcyjna ta moja ciaza, choc na ostatniej wizycie 2 tyg temu serduszko bilo, maluszek twardo siedzial.
No musi byc dobrze, ale Harmony czy Nifty,wszystko jedno, musze miec bo nie wyrobie do grudnia w niepewnosciDotty84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
guerretenshi wrote:czemu tak pozno? maaasaaakra.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2016, 22:39
16.02.15 8tc. *
31.07.2015 9tc. *