Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
baranosia wrote:Dziewczyny a z tych badań prenatalnych to robicie tylko to podstawowe badanie usg czy te inne też?
ja na razie robię tylko usg, jak wszystkie pomiary i obraz będzie ok to na tym kończę
gdyby tfu tfu coś wyszło nie tak to pewnie zrobie test nifty, żadnej pappy nie będę robić bo to więcej stresu niż pożytkupolkosia lubi tę wiadomość
-
cześć dziewczęta, długo mnie nie było...zarobiona jestem, w pracy ciężko, dodatkowo opieka nad półtoraroczną Hanią...Ehhh, trochę nadrabiałam, ale dobiło mnie troszkę, że tyle dziewczyn się pożegnało z nami
Trzymam mocno kciuki za nie...
My termin mamy jednak na 22 grudnia, Szarlotko - zmieniłabyś na pierwszej stronie?
Jakoś ta druga ciąża chyba bardziej mnie stresuje niż pierwsza, ciągle mam jakieś złe myśli...
Chyba zrobię test NIFTY... Któraś z Was planuje? W sumie mogłabym już 30 maja zrobić, 2 tygodnie na wyniki...
Miłego dnia!milky way lubi tę wiadomość
-
Nifty dla mnie ma zaporową cenę
Za 2500 zł to mogłabym drugi pokój urządzić
Dlatego jeśli USG wyjdzie OK, to nie robię. Kilka moich koleżanek robiło, no i wiem, że to ulga wiedzieć, że jest na pewno zdrowe, a przy okazji płeć, ale szkoda mi kasy
Wierzę, że moja fasolka jest cała i zdrowa
A prenatalne dopiero za miesiąc
Wykończę się!
cudek2 lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Ja na bank robie Nifty lub Harmony. Z synkiem tez robilam i mialam spokoj... Pappa do mnie nie przemawia... statystyka to tylko statystyka. Nie chce przez cala ciaze sie zamartwiac ze to ja jestem ta jedna na 500 czy 200 czy ilestam.. to nie dla mnie. Musze miec kawa na lawe.
I robie 01.06 po prenatalnych.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2016, 14:48
polkosia, cudek2, Dotty84 lubią tę wiadomość
-
gdybym miała ot tak wolne 2500 zl to na pewno bym zrobiła albo gdyby to chociaż było tańsze, właśnie dla świętego spokoju przez kolejne miesiące ciąży ale kurde to jednak sporo jak na zwykłą fanaberię
nie rozpatruję przypadku gdyby coś się działo niepokojącego albo gdyby to mogło wpłynąć na zdrowie dziecka bo wtedy wiadomo że kasa się nie liczypolkosia, emilkazozz lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, odebrałam morfologię i generalnie ok, ale leukocyty podwyższone do 12tys., co oznacza jakąś infekcję/stan zapalny. Nic mi się nie dzieje, żadnych objawów chorobowych, więc już myśli czarne
do wizyty jeszcze 3h, oszaleje ;(
16.02.15 8tc. *
31.07.2015 9tc. * -
U mnie wszystko dobrze i jestem dzis najszczesliwsza osoba na swiecie !!!!!
Dzidzia ma juz ponad 2 cm a serduszko pieknie bilo
Badania prenatalne mam wyznaczone na moje urodziny 16.06 wiec licze na najpiekniejszy prezent w zyciudora13, guerretenshi, cudek2, Isia86, milky way, emilkazozz, Chamomilla, Nulka, AniaKami, polkosia, RedLady, Dotty84, monaaa85 lubią tę wiadomość
-
Szarlotka podejrzewam ze cie tu szybciej znajde niz na of wiec powiec ty mi jak daleko mam sobie ta tabletke w pipke wsadzac bo z nerwow zapomialam zapytac dzis lekarza.. Chodzi mi o progesteron dopochwowo. Wiem ze ty bralas a i ja musze teraz brac
i co po zaaplikowaniu zrobic? Polozyc sie usiasc czy normalnie funkcjonowac?
Szarlotka123, s1985 lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualnyWiecie co dziewczyny, ja do tego mojego prawdziwego małego CUDU to czuję tak ogromną i wielką miłość, że chyba nigdy w życiu czegoś takiego nie czułam. Chciałabym żeby te miesiące leciały już szybko, żebym mogła już tego małego szkraba przytulić i wycałować
cudek2, milky way lubią tę wiadomość
-
rosa, wkładaj powoli palcem do samego końca. ja aplikowałam pod szyjkę macicy (wtedy jeszcze była taka mega rozpulchniona), dzięki czemu mnie nie piekło ani nie swędziało.
sylwia, miłość piękna rzecz. ten ogrom, ktory nas przerasta. moja mama nazwała maleństwo małym misiaczkiem.
najgorszy jest moment, kiedy ta mega euforia opada i zaczynają wchodzić te racjonalne mysli. na chwile obecna - jestem przerazonajednak ten blask w oczach mojego D i to jak pieszczotliwie zwraca sie do brzucha, codziennie całuje, mówi ze kocha. gdyby nie on, to chyba bym zwariowała. nawet jesli jest leniwcem najwiekszym i w niczym w domu nie pomaga, to i tak jestem mu ogromnie wdzieczna.
Szarloko, prrrroooooszeeee, odezwij się! co chwile strone odswiezam przez co wciaz nic w domu nie zrobilam. a blaga o porzadek. -
hej dziewczyny, jak wam mija dzionek? Ja prenatalne mam dopiero 3 czerwca, ale jakoś nie odliczam. Brzuszek już mam sporo zaokrąglony i właśnie odebrałam paczkę z legginsami ciążowymi ( swoją drogą, to ekstra materiał w dotyku, ciekawe jak będzie w użytkowaniu- jak sprawdzę, to wam polecę)
Nie mieszczę się już w żadne jeansy- po domu dresiki. Wyciągnęłam też ciuchy ciążowe z poprzedniego razu- bo nie miałam w czym chodzić do pracy. Wiedziałam, że w drugiej ciąży brzuszek szybciej rośnie, ale to dopiero koniec 3 miesiąca- a ja wyglądam jak niektóre kobietki w 18-20 tygodniu. A u was? Też już nie możecie ukryć ciąży przed obcymi?
. -
Wracajac do tematu milosci dwoch dzieci... no licze, ze siemilosc rozmnozy, ale nie potrafie sobie tego wyobrazic... to ilejej bedzie? Teraz synek jest calym moim swiatem, perfekcyjny, przepiekny i idealny.. i co. Urodze mu dla samej siebie konkurencje?