Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
cudek2 wrote:A ja cały dzień płacze. .. sama z soba nie potrafię wytrzymać. Zadzwoniłam do mamy, bo jestem taka slaba, senna, a mały pełen wigoru - nie daje rady. Jestem beznadziejna ;(
Znam to...nie jestes beznadziejna!! Nie pozwalam Ci tak myslec!polkosia lubi tę wiadomość
-
hej
ale dajecie czadu z pisaniem
chwilę mnie nie było a tu tyle do nadrabiania
u mnie wczoraj dziś bardzo senny dzień, tylko wracam z uczelni i się kładę, dziś niestety nie mogę bo muszę notatki zrobić bo jutro mam kolokwium.
słuchajcie jak to jest u Was z kremami na rozstępy? używacie już i jakie?
bo ja myślę jak to jest z tym masowaniem brzucha
jeśli pytanko gdzieś było to przepraszam ale widocznie nie doczytałam.aniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
cudek2 wrote:A ja cały dzień płacze. .. sama z soba nie potrafię wytrzymać. Zadzwoniłam do mamy, bo jestem taka slaba, senna, a mały pełen wigoru - nie daje rady. Jestem beznadziejna ;(
Nie płacz ja tez mam dzisiaj fatalny dzień okradli mi zakład mąż mnie do domu przywiózł i sam pojechał załatwiać resztę bo niestety brzuch mnie rozbolał z tego wszystkiego.Mojemu synusiowi też ostatnio się coś przestawiło i chodzi spać o 22-23 muszę chyba przestać pozwalać go kłaść w południe . -
Dziewczyny, czuje się tak okropnie... no rycze non stop. Tak chciałbym mieć siłę, dać małemu to na co zasługuje. On chce na spacer, a ja ledwo do kibla mam sile dojść. Wzięłam go do ogrodu, trochę polatal, a mi nagle słabo, ból podbrzusza jakby słoń usiadł mi na klatce piersiowej. Tak mi go żal. Mąż strasznie dużo teraz ma zleceń, wychodzi z domu przed 6 wraca koło 17 albo i później. Cholera go bierze, że nie może być z nami. Zadzwoniłam po mame, chociaż też ma do nas autem godzinę. Wzięła miska na spacer. A co jak mi to nie przedzie ;(
Rany. . . Ale mam dola. -
Dziewczyny z tym masowaniem brzuszka wstrzymanie się, to może wywołać niepotrzebne skurcze brzucha.
Cudek2 przykro mi, że masz takie samopoczucie jednak to wszystko hormony i ta jesienna aura (przynajmniej u nas) mam nadzieję, że ci przejdzie.cudek2 lubi tę wiadomość
-
Ja na szczęście nie mam wahań nastrojów. Czasem tylko jak bardzo źle się czuję, zdarza mi się być złośliwą wobec narzeczonego. Boli mnie trochę brzuch (chodzę ze spodniami na połowie pośladków) i oczywiście jestem najszczęśliwsza jak jem. A najlepiej coś niezdrowego typu tosty z serem
Dziewczyny, macie do polecenia jakieś ciekawe książki? Ja przeczytałam już:
- W oczekiwaniu na dziecko
- Pierwszy rok życia dziecka
- Poradnik zielonych rodziców
- Ekonomiczne dziecko
- Ojcostwo dla żółtodziobów
- Język niemowlaka
- Język dwulatka
A teraz sięgnęłam po "Mały tyran. Jak mądrze kochać dziecko" i "Dziecko. Pielęgnacja i wychowanie".
-
Hihi ja z synkiem w ciazy kupilam Palmers
do teraz mnie na rzyganie bierze od tego zapachu
co nalozylam to rzyg,nalolzylam- rzyg i teraz jak odruch Pawlowa- nawet jak patrze na tego Palmersa to mega mi niedobrze
A ja cudek tak mialam w majowke... masakra zero sily, bol glowy rzyganie.... ale minelo! Tobie tez minie zobaczysz!emilkazozz, cudek2 lubią tę wiadomość
-
Umówiłam się na to Nifty na 30 maja. Mam cykora.
Co do masowania brzucha - nie ma co panikować, jeśli w ciąży nic się nie dzieje, to od pokremowania brzuszka skurcze na pewno nie wystąpią
A co do kremów, niestety nie mają specjalnego wpływu na to czy rozstępy się zrobią czy nieTo raczej uwarunkowane jest genetycznie / kondycja skóry, tempo wzrostu itp.
Żaden krem nie uratuje, jeśli ma się tendencje do rozstępów.
Ale oczywiście nawilżać warto - ja stosowałam Palmers. Teraz stosuję zwykły balsam po kąpieli.
milky way, polkosia, Isia86 lubią tę wiadomość