Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja uwielbiam salatke z Maka. Z sosem tusiaca wysp, najchetniej jadlabym 2 dziennie...
Nienawidze kawy, ale jak zrobie sobie mrozona, to co innego, duuuzo lodu i pycha jest. Ale jak w takie zimno pic zimna kawe?
Nienawidze herbaty i miodu (ja-herbaciany i miodowy potwor), pije tylko malinowa z herbapolu
Tak mi dzisiaj niedobrze...a jeszcze maly nam w nocy ostatnio tak nie spi.... 4 rano, on oczy wielkie, usmiech siedmiozębny, gotowy do zabawy. Chodze jak zombiak...
Czekam na lepsze czasy -
Ooo salatka z Maka <marzyciel>
Na studiach chodzilam z przyjaciolka na nocne salatki do McDonald's - po imprezieTo byly czasy....
Jestem salatkowym potworem w ogóle. Moglabym jesc non stop. Czy w ciazy, czy nie... uwielbiam.milky way lubi tę wiadomość
...więc teraz serca mam dwa... -
Milky, u nas pobudka między 4 a 5 to standard
Mamy tak od miesiąca. Niezależnie jak późno dziecko zaśnie, to i tak wstanie przed lub o 5... Dlatego kładę ją już o 18
Ale przynajmniej wieczór leniwy. Gorzej z pobudką rano...
milky way lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Dziewczyny przychodzę do Was z pytaniem bo niepokoi mnie moje dzisiejsze samopoczucie...czuje sie senna, ale nie ma mowy o zaśnięciu bo gdy tylko zamykam oczy to jestem pobudzona, strasznie szybko bije mi serce, bolą mnie mięśnie jakby jakas grupa mnie brała i ogólnie czuje sie jakas rozbita....
-
milky way wrote:
Tak mi dzisiaj niedobrze...a jeszcze maly nam w nocy ostatnio tak nie spi.... 4 rano, on oczy wielkie, usmiech siedmiozębny, gotowy do zabawy. Chodze jak zombiak...
Czekam na lepsze czasy
Mój 9 zębowy słodziak wstał o 5:03. Zmiana pieluchy, mleko. Modle się, żeby zasnal. Boże. Chociaż godzinkę jeszcze. Dziś mąż wysłał mnie do salonu i spal z małym. Obudził go 4 razy. Ja słyszałam dwa. Troszkę więcej pospałam -chłopcy dali radę, ale mój mąż rano wyglądał jakby nie spal 5 dni. Biedny. .. dobrze wiedzieć, że nie tylko ja czuję się do kitu, że opadam z sił, że mi niedobrze, że nie tylko ja marudze rano i popołudniu. .. - chociaz współczuję Wam tego samopoczucia.
Mnie obecnie już naciaga i się zastanawiam, czy lyknac leki, czy poczekać na pawia w technikololorze. . . To ci dylemat
Alexiss a jakie masz ciśnienie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2016, 05:42
milky way lubi tę wiadomość
-
Cudek2 ja szczerze podziwiam Ciebie i pozostałe kobietki, które już mają dzieci, ja cały dzień jestem słaba i przede wszystkim leżę, ledwo z psem na spacer wyjdę. Chyba nie dałabym rady z dzieckiem, a Ty masz lepsze i gorsze dni, ale dajesz radę, a przecież opieka nad takim maluchem wymaga sporo energii
Czy Was też brzuch boli? Wczoraj miałam jakiś taki napompowany brzuch, kłuje, piecze tak jakby, nie wiem, czy powinnam się martwić?cudek2, Werix lubią tę wiadomość
Mój aniołek Lenka [*] 13.08.2015 (13tc) -
Alexxis wrote:Dziewczyny przychodzę do Was z pytaniem bo niepokoi mnie moje dzisiejsze samopoczucie...czuje sie senna, ale nie ma mowy o zaśnięciu bo gdy tylko zamykam oczy to jestem pobudzona, strasznie szybko bije mi serce, bolą mnie mięśnie jakby jakas grupa mnie brała i ogólnie czuje sie jakas rozbita....
polkosia lubi tę wiadomość
14.01.2016 - [*] 8t3d ;(
9.12.2016 - 38t1d - 3270g, 52cm)
-
Dajcie mi troche tych Waszych dolefliwości, to będę spokojniejsza, bo narazie to się boję, a podglad brzuszka robię dopiero 8.06 czyli w 11tyg1dniu, bo nie chcę maleństwa naświetlać. Co ma być, to i tak będzie, ale dolegliwości ciażowe by mnie uspokajały, a póki co, to nawet mdłości z rana jakoś tak zelżały, chociaż i tak nie były silne, kończyło się na jednym pawiu i potem jak ręka odjal
a teraz to ja żyję normalnie, jem normalnie, tylko zasypiam wcześnie
Mama
12.2015 - pjp 9 tc
06.2016 - </3 12 tc -
Miłego dnia dziewczyny u mnie dziś w końcu słonecznie
Wizytującym dzisiaj cierpliwości i powodzenia życzę!
Jadę dziś do moich dzieciaczków do przedszkola w odwiedziny, bo już rodzice spotykają mnie na mieście i męczą, że dzieci o mnie pytają
Szarlotka możesz mnie wpisać na prenatalne na 2.06Szarlotka123 lubi tę wiadomość
-
Cześć. Właśnie wcinam bułkę z nutella i dżemem truskawkowym. Mogę jeść truskawki kilogramami!
Dziś po pracy zrobię żeberka pieczone z rękawa. Czuje ze wciągne je nosemgorzej z kością ogonową. Was tez tak boli? Po całym dniu w pracy ledwo do domu wracam i kuleje tak bardzo mnie boli
-
hejo
ktoś dzisiaj wizytuje? to powodzenia
co do dolegliości mi już wszystko minęłojedynie jak wrócę z pracy to potrzebuję z godzinkę poleżeć,czasem przysnę ale wieczorem już mam normalną energię co mnie cieszy bo w końcu będę mogła ruszyć na jakiś fitness
wczoraj moja mama była na zumbie i mówi że tańczy laska w 6 miesiącu, myślałam że się nie powinno, ale poczytałam i nawet moźna tylko bez podskoków
ja przed ciążą byłam ostro wkręcona w zumbę i tak mi żal było zrezygnować
muszę podpytać lekarki we wtorek
fitnessy dla cięźarnych na razie nie dla mnie bo oferty najbliższych z 10 klubów mają zajęcia w godz 10-11.30 świetne godziny nie ma co, popołudniami nie ma nic więc się obraziłam -
Baranosia -
rozumiem - mi też będzie ciężko zostawić moje dzieciaczki;) pewnie też będę je odwiedziła. A lekarz i położna dosyć wyraźnie wypowiedzieli się w kwestii mojego zwolnienia - powinnam już dawno na nim być. Miałam się zastanowić do kolejnej wizyty i chyba od czerwca już nie wrócę do pracy. Brakuje mi sił, 8 h w przedszkolu sprawia że w domu nie mam ochoty i siły kiwnać palcem. No i czuje że w weekendy kiedy więcej odpoczywam noe doskwierają mi te bóle i kłucia macicy. Poszłaś na zwolnienie od razu?
-
ja truskawki też już zaczynam w coraz większych ilościach, dobrze że ceny już coraz znośniejsze
i szparagi się zaczynają i pachnące pomidory, piękny czas
a na ból może jakieś ćw rozciągające, pilates, stretching albo coś cię uciska skoro pisałaś że promieniuje do nogi -
Emilka u lekarza wylądowałam w 6tyg i od razu dał mi zwolnienie. Moja dyrektorka pierwszą ciążę straciła prawdopodobnie przez pracę więc informację o mojej ciąży przyjęła dobrze i kazała mi od razu iść na l4 i nie wracać do pracy.
Kalina też jestem miłośniczką zumby i moja instruktorka powiedziała mi że zumba w ciąży nie jest polecana i kazała mi odpuścić.emilkazozz lubi tę wiadomość
-
guerretenshi wrote:gorzej z kością ogonową. Was tez tak boli? Po całym dniu w pracy ledwo do domu wracam i kuleje tak bardzo mnie boli
-
Ja od tamtego tygodnia juz nie miałam objawów, czułam sie swietnie i byłam szczęśliwa...ale wczoraj znow wróciło, jestem ospała, niedobrze mi i wszystko mnie boli..nie wiem czy właśnie nie łapie mnie jakieś przeziębienie bo mam katar i pobolewa mnie gardło
-
guerretenshi wrote:Cześć. Właśnie wcinam bułkę z nutella i dżemem truskawkowym. Mogę jeść truskawki kilogramami!
Dziś po pracy zrobię żeberka pieczone z rękawa. Czuje ze wciągne je nosemgorzej z kością ogonową. Was tez tak boli? Po całym dniu w pracy ledwo do domu wracam i kuleje tak bardzo mnie boli
Kość ogonowa nigdy mnie nie bolała, za to spojenie rwie tak, że chodzić nie mogę. Pomaga mi siedzenie okrakiem na miękkiej kanapie. Jak z Klementynką bawię się na podłodze, to potem ledwo wstaję, a z miękkiej kanapy jakoś idzie.Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn