Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam
właśnie wędruje na uczelnie choć przyznam ze strasznie mi się nie chce
ale jakby nie było im szybciej zrobię tę rzeźbę tym szybciej będę miała spokój
Śniło mi się dzisiaj, że mój M. Niechcący wyglądał mojej mamie że jestem w ciąży a ona bardzo sie ucieszyła - eh gdyby taka reakcja była w rzeczywistości to byłoby super -
emilkazozz wrote:mam podobnie, ale ból jest do wytrzymania i nie codziennie -może skonsultuj to z lekarzem. Znajoma w jest teraz 20 tygodniu ciąży dowiedziała się na przełomie 16/17 że ma dyskopatie ciążowa. Podobno 10% kobiet ma to "szczęście" .
-
baranosia no właśnie różne są opinie
na pewno chodzi o podskoki ale to da się wyeliminować i o tempo które potrafi być zabójcze a nie powinno się w ciąży doprowadzać do tętna wyższego niż ileś tam ale to też można zwolnić, wtedy mamy zwykły taniec a tańczyć przecież można
no nic zapytam, jak nie to zostanie mi streching i ćw wzmacniające w domu na macie ale w domu samemu to ciężko się zmobilizować
-
Mam nadzieje, ze nic mnie nie złapało...z czosnkiem to mi cieżko bo miałam wycinany pęcherzyk żółciowy i jak zjem czosnek to żołądek strasznie mnie boli
ale z cebula spróbuje, no i obowiązkowo herbata z miodem i cytryna
odstawiłam ją na jakiś czas zeby nie zabierała mi wody z organizmu, ale ostatnio mam na nia taka obsesje...A siostra mi powiedziała, ze jesli mam na cos taka ochotę, ze juz nie mogę wytrzymać to mam po prostu to zjeść bo pewnie tego domaga sie organizm hah
-
Baranosia ja to najchętniej wskoczyłabym do wanny, ale jestem na tym punkcie zeschizowana i wole nie hahha
szczególnie, ze nie lubie sie kapać w wannie bo zawsze miałam jakieś dziwne objawy...posiedziałam w wodzie 10 minut i zaraz łapała mnie telepawka, wymioty i nie mogłam ustać na nogach, miałam wrażenie, ze zaraz zemdleje...ale teraz wzięła mnie ochota na taka kąpiel
dobrze, ze juz jutro wizyta u ginekologa...podpytam ją w tych sprawach haha
no i jutro sie dowiem czy dostanę skierowanie na genetyczne
-
Albo powiem w Dzień Mamy albo jak dostaniemy kredyt
Polkosiu moje obawy biorą się z tego jak zareagowała na pierwszą ciążę i znajomość jej skłonności do popadania w paranoje. Ostatnio kazala mi usunąć bo sobie niby niszcze życie (nie zauważyłam) wtedy mialam 19 lat teraz msm 24 alr wedlig niej najlepiej by było jakbym drugie miała po 30Trraz na pewno usłyszę że się nie uyrzymamy...
-
Nulka, jeśli masz odpowiedzialnego męża/partnera, to przecież nie była to tragedia... Ja byłam 7 lat z jednym facetem (od LO przez studia) i pewnie żałowałabym, że mam z nim dziecko albo i została samotną matką... A już wtedy na studiach mi się "chciało" dzieci i zakładać z nim rodzinę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2016, 09:11
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Dla mojej mamy jak widać to jednak była tragedia, a przecież jesteśmy udanym małżeństwem, a Maciuś jest teraz jej oczkiem w głowie. Ja nie chce że miedzy dziećmi byla mega przepaść 5 lat to i tak dużo. .. zobaczymy jak będzie ale mam spore obawy i jakaś wewnętrzną blokadę choć jak tak dalej pójdzie to sama się domysli
-
Ja właśnie mam 19 lat i szczerze mówiąc moi rodzice chyba lepiej zareagowali na tą ciąże niz twoja mama z tego co mówisz, ale przecież teraz jestes starsza i bardziej doświadczona...moze na poczatku sobie pogada, ale zmieni zdanie jak zobaczy, ze swietnie sobie radzisz
-
Zdaję sobie sprawę że wiele rzeczy mowila pod wpływem emocji i w pewnym sensie tez z jakiejś tam troski i jej to wybaczylam, ale zapomnieć nie mogę. ..
-
Alexxis wrote:Ja właśnie mam 19 lat i szczerze mówiąc moi rodzice chyba lepiej zareagowali na tą ciąże niz twoja mama z tego co mówisz, ale przecież teraz jestes starsza i bardziej doświadczona...moze na poczatku sobie pogada, ale zmieni zdanie jak zobaczy, ze swietnie sobie radzisz