Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
To ja się rozwinę
na nk nasz wspólny znajomy miał zdjęcie i na nim był mój mąż, skomentowałam to zdjęcie że męskie party mąż odebrał to jako gejparty chciał zdobyć mój nr i mnie opierdzielic nie miał skąd mieć nr :p potem się spotkaliśmy niby byłam obiektem zakładu że ja za wysokie progi dla niego itp chciał mnie rozkochac w sobie i rzucić ale ze się zakochał w międzyczasie i tak sobie żyjemy 8 lat a od 3 małżeństwo
cudek2, guerretenshi, Szarlotka123, Koska 88, milky way, Nulka lubią tę wiadomość
Bo ja na złe, Reaguję źle...I kurczę się, w sobie zamykam...
-
Kokardka44 wrote:To ja się rozwinę
na nk nasz wspólny znajomy miał zdjęcie i na nim był mój mąż, skomentowałam to zdjęcie że męskie party mąż odebrał to jako gejparty chciał zdobyć mój nr i mnie opierdzielic nie miał skąd mieć nr :p potem się spotkaliśmy niby byłam obiektem zakładu że ja za wysokie progi dla niego itp chciał mnie rozkochac w sobie i rzucić ale ze się zakochał w międzyczasie i tak sobie żyjemy 8 lat a od 3 małżeństwo
No to przez te historie z życia wzięte dużo sie o sobie dowiedziałysmy. Niektóre dziewczyny - naprawę podziwiam za siłę, wytrwałośc mimo tych czasem okropnych przeżyć. Kobiety to jednak niezwykle istoty.Szarlotka123, milky way, Nulka lubią tę wiadomość
-
polkosia wrote:Dziewczyny, pamiętacie jak pisałyśmy o cytomegalii i antybiotyku? Ten antybiotyk to przy dodatnim GBS podają. Ja coś pomieszałam, ale potem pisałyście też, że się podaje, więc nie zagłębiałam się w temat, a teraz natknęłam się na wątek o GBS i faktycznie, to nie ma związku z cytomegalią. Dopiero co rodziłam, a już nic nie pamiętam
a właśnie ja potem też doczytałam że nic się nie podaje tylko dziecko musi być pod kontrolą i mieć szereg badań wykonanych zaraz po porodzie i później, ważne żeby już na porodówce lekarze wiedzieli że to dziecko z ciąży z cmv -
No właśnie, pomyliłam badania, także przepraszam za wprowadzenie w błąd
Byłam pewna, że jest antybiotyk w związku z czymś dodatnim, bo sama miałam, ale to faktycznie chodzi o GBS, który robi się chyba jakoś pod koniec ciąży.
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
ale historii to i ja opowiem: miałam kilku chłopaków ale tylko dwóch bardziej na poważnie, teraz to bardzo poważny związek. Z pierwszym byłam ponad dwa lata i nic z tego nie wyszło, rozstaliśmy się bo nagle się dowiedziałam ze złapała go (w końcu ) policja bo ma jakis wyrok. Od tamtej pory nie chciałam miec nikogo, było mi super samej bawiłam się itp. Potem na jednym ze spotkań z kolezankami pod bar przyjechała grupka motocyklistów i tam między nimi był mój D. On mówił ze od samego początku "leciał na mnie" - brzydko powiem
, ja jakos nie bardzo, dałan mu numer ale nie wiem nawet dlaczego, zaczął mnie wkurzać nie lubiłam go, ale nie umiałam mu odmówić spotkania. I tak raz drugi trzeci zabrał mnie na jakąs przejażdżkę, nad wodą do 4 rano leżeliśmy w śpiworze, oglądaliśmy gwiazdy i gadaliśmy. A tu nagle się okazało że musi wyjechać do Włoch na 3 tyg. Baaardzo tęskniłam o wtedy zdałam sobie sprawe że go kocham. Przyjechał po tych 3 tyg z bukietem i tak od tamtej pory jestesmy razem. Ogólnie to zaraz będą dwa lata. Komuś moze sie wydawac ze krotko ale ja wiem ze to najwspanialszy czlowiek, który sie zawsze troszczył o mnie. Kocham go bardzo, nawet jak mysle o nas to plakać mi się chce ze szczęscia. Nigdy nie pozwolę by nas cos rozdzielilo,a wiadomo nie zawsze jest kolorowo. Ale my przyjęlismy strategie wspierania, zawsze bez względu na wszystko i wtedy wiemy że damy radę.
AniaKami, Szarlotka123, cudek2, Nulka lubią tę wiadomość
aniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
nick nieaktualnyAle macie piękne historię
Przeczytałam wszystkie, przy niektórych się mega wzruszałam ( te hormony
)
To ja opowiem swoją.
Mojego poznałam zupełnie przez przypadek. Jest solistą operowym.
Moja babcia uczęszcza na Uniwerek III wieku i mają różne wyjazdy, w tym między innymi wyjazd do opery.. Pojechałyśmy z mamą razem z nimi na spektakl, w którym mój grał tytułową, główną postać. Może to głupio zabrzmi ale jak tylko wyszedł na scenę wiedziałam, że będzie mójZnalazłam go na fejsie, zaprosiłam do znajomych, on do mnie napisał, potem pierwsze randki, zamieszkanie, oświadczyny i teraz.. dzieciąto
ewelelel witaj, wszystkie mamy takie obawy ale ważne, żeby się wspierać
kwiatuszek12345, kalina123, cudek2, polkosia, milky way, Nulka, dora13, Werix lubią tę wiadomość
-
Jejku wszystkie te historie są piękne! Można byłoby o nich wszystkich stworzyć dobry film czy książkę haha
Ja cała się telepie z ekscytacji...Jutro wizyta, mam nadzieje, że wszystko jest dobrze..Jeśli tak będzie, następnego dnia lecę na basen hahaNulka lubi tę wiadomość
-
Koska 88 wrote:Ja tez ma jutro podglądanie
jestem dobrej myśli i tylko sie cieszę, ze maluszka w końcu zobaczę
mój J idzie ze mną pierwszy raz
mam nadzieje, ze to prenatalne robi sie juz przez powłoki brzucha.
Niektore moje znajome mialy przez powloki brzuszne a inne jeszcze dopochwowo. Nie wiem od czego to zalezy od sprzętu czy od lekarza, nie mam pojeciaale tez mam nadzieje ze juz bedzie przez brzuch
-
nick nieaktualny
-
Szarlotka!
Kurde, ale bajer!
To Ci może śpiewać pod balkonem arie!
Fajna historia.
Mogłaś wtedy wtargnac na scenę, zarzucić mu chuste na głowę i wrzasnąc "mój ci on! " a ty tam przez fbpolkosia, milky way, Szarlotka123, Nulka, emilkazozz, Werix lubią tę wiadomość
-
palma wrote:właśnie dziewczyny teraz miałyście juz USG przez brzuch?
ciekawa jestem jak to jutro u mnie będzie
Ja dopiero prenatalne miałam przez brzuch, ale to ze względu na nadwagę. Teraz też pewnie tak samo.Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Wlasnie mialam mowic- zalezy od ilosci tluszczyku na brzuchu. Ja chudzina to w noecalym 8 tc mialam przez brzuch.ale z synkiem prenatalne mialam przez brzuch a potem babka mowi ze nie moze znalezc kosci nosowej i zebym sie rozebrala.
To bylo najdluzsze sciaganie spodni w moim zyciu!! :DDDDDDcudek2 lubi tę wiadomość
-
Ja jeszcze nie miałam przez brzuch, ale możliwe, że jutro mi zrobi
Zobaczymy, niby nie mam tak dużo tłuszczyku na brzuchu, trochę go jest, ale bardziej ten mój brzuszek jest właśnie twardy..Szczególnie na dole
Ja na basenie nic nie łapałam więc mam nadzieje, że i tym razem tak będzie!