Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Milky, haha
Dobre
Ja nawet na prenatalnym miałam przez pochwę, bo chciał się lekarz upewnić, ale stwierdził, że i tak dobrze przez brzuch widać, jak na moje warunki (lol)
i dokończył na brzuchu. Wszystko elegancko było widać. Ja akurat najgrubsza w dupie jestem, na brzuchu mam taką oponkę "zwisającą", którą podciągam do góry i dobrze widać
cudek2, milky way, emilkazozz, Nulka lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Oj dziewczyny ale super czyta sie te Wasze historie. Tez sie pochwale. Ja mojego poznalam przez internet tzn gapilam sie na jego filmiki taneczne na youtubie. Ja natomiast mieszkalam w Anglii bo bylam tam instruktorka tanca. Czasami przyjezdzalam do Polski i wtedy widywalam go na roznych treningach i zawodach. Kiedys na jednym z takich treningow, dluzej pogadalismy i zaprosil mnie na kawe
Wrocilam po rzeczy do Anglii i po tygodniu bylismy juz nierozlaczni. Po 5 miesiacach zamieszkalismy razem w UK, potem niestety po stracie aniolka szybko wrocilismy do Polski ale nie potrafilismy sobie znalezc miejsca, ciagle przeprowadzki. Od kiedy mamy Lile troche sie ustabilizowalismy
Jestesmy ze soba 7 lat. 4 czerwca bierzemy slub
polkosia, Koska 88, cudek2, milky way, Szarlotka123, Nulka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Co do pierwszych chłopaków. Ja takiego miałam dopiero w pierwszej liceum, ale miał przyjaciółkę która chyba bardzo chciała robić za trzecią w tej parze i zrezygnowałam
Dziś się przyjaźnimy i to u niego byłam na święceniach diakonatu
(mama swego czasu się śmiała, że to przez mnie poszedł do seminarium) a szanowna koleżanka jest zakonnicą także ten...
cudek2, milky way, polkosia lubią tę wiadomość
-
Koska 88 wrote:Alexxis ja tez bym na basen pochodziła ale boje sie infekcji bo z basenu często łapałam. Muszę zapytać gina czy w ciazy można probiotyk dopochwowy stosować. Wiecie cos o tym dziewczyny?
A tampony na basen? Mozna wogole tampony stosowac w ciazy? Ja tez czesto lapalam cos z basenu wiec zakladalam tampon i wtedy nie mialam zadnych problemow. a chetnie pochodzilabym sobie na basen....cindi88 lubi tę wiadomość
-
Ciekawy temat,byłam przekonana ze tampony stosuje się wyłącznie podczas okresu bo inaczej podczas usuwania czy aplikacji może dojść do mikrootarc a poza tym mimo wszystko to ciało obce i też dobre miejsce do rozwoju bakterii. Jestem ciekawa Waszych opinii bo tak jak wcinam jajka na pół twardo tak na basen się boję iść a może macie jakieś ciekawe patenty.
-
Też bym sie przeszła na basen. Niby nigdy nic tak nie złapałem, ale teraz łatwiej o infekcje
Macko dxisiaj zaczął "szczekac" coś czuję że to zapalenie krtani. .. -
Hej; ) ja juz nie śpię od 5, troszkę boje się wizyty. Ale dobrze ze jest o 8.45 to długo nie bede czekac. Trzymajcie kciuku za ktośka:D
Isia86, milky way, polkosia, Nulka, AniaKami, baranosia, Szarlotka123, dora13 lubią tę wiadomość
aniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
Ależ macie historie. Ja mojego poznałam przez neta. Przez pół roku związek na odległość, potem zaczęłam studiować na tej samej uczelni i zamieszkaliśmy razem. Po studiach wprowadziliśmy się do moich rodziców, po pół roku do domu po moim wóju a teraz budujemy własny dom i mój wyrywa sobie włosy z głowy, żeby zdążyć do grudnia
razem jesteśmy 6 lat, oświadzczył sie po pięciu i wtedy zaczęliśmy starania. Ślub pewnie za dwa/ trzy lata, bo dom pochłonił całe nasze oszczędnosci.
A jak tam wasze objawy? Ja zaczynam 13sty tydzień a mdłości zamiast odejść w niepamięć powróciły -
Palma powodzenia daj znać od razu !
o ladne zdjęcie !!
U mnie znów truskawkowy poranek. Do tego ciężkie chmury w domu, bo wieczorem było mi smutno a D stwierdził ze mam focha i poszedł spać. Przed chwila mu wygarnelam ale nie bardzo chyba do niego dotarło. Mężczyźni to dziwne istoty
4 dni do wizyty!!!
-
Ja wczoraj specjalnie o 22 poszłam spać, żeby wstać o tej 5 do Klementynki, ale znów nie dałam rady i Marcin musiał wstać po 5h snu
Nic po sobie nie da znać, ale pewnie jest wściekły, bo musiał do pracy zaraz jechać. Będzie cały dzień nieprzytomny...
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn